ילדייך. יישר כוחך! והלוואי שכל אישה שמחפשת פרנסה הייתה מגיעה לתפקיד שמפרה ומעשיר אותה. חזקי ואמצי.
ורוצה לספר לך שגם לי, שנשארת בבית עם הילדים, יש ב"ה הרבה עושר וצמיחה. חוסר מיצוי עצמי אמרת? מבין כל סוגי התעסוקה שאני נמשכת אליהם (וש כמה וכמה, ובבוא היום כשיתאים בע"ה אפנה אליהם) - אני לא מצליחה לחשוב על אף אחד שממצה את יכולותיי וכישרונותיי, שמפתח ומעשיר ומפרה אותי כמו השהייה עם ילדיי האהובים.
כשאני לומדת איתם תורה אני מגלה דברים שמעולם לא היו עולים בדעתי בלי הלימוד המשותף.
כשאני מטיילת איתם אני נפתחת למראות ולטעמים שהיו חומקים ממני בלעדיהם.
יש לי גם מקצוע, שלמדתי לפני יובלות ושאני עוסקת בו מעט על אש קטנה. המקצוע הזה לכאורה לא קשור בכלל להורות, אבל בפועל - השיחה היומיומית שלי עם הילדים מתקשרת לי להמון דברים שלמדתי, והידע המקצועי שלי בעקבות זאת *מעמיק*, מעמיק דווקא בעקבות השהייה שלי עם הילדים שלי. יש לי אפילו במה קבועה ברשת (לא נכנסת לפרטים...) שבה אני כותבת על המקצוע שלי לאור ההתנסויות עם הילדים, ומקבלת משוב נלהב מהקוראים שלי - אנשים שעוסקים באותו מקצוע שלי - על התובנות שגיבשתי.
כך שהחלוקה המשתמעת מדברייך בין בית - "תסכול וחוסר מיצוי" לבין עבודה מחוץ לבית - "עשירות והרחבת הבית" --- רחוקה כרחוק מזרח ממערב מחווייתי כאמא בבית.
חזקי ואמצי בדרכך, התיאור שלך בהודעה הקודמת היה מתוק ונפלא ואני בטוחה שהילדים שלך מרוויחים המון מהמשבצת שמצאת ושכל כך טובה לך. אבל אנא אל תפסלי דרכן של אחרות.