הקשיבו היטב!! ירושלמיים לפה!זריחה

הלכתי אתמול לחנות יד אמן שאתם כל הזמן מדברי עליה וקניתי לי קנווסים בלי מסגרת וצבעי שמן

בקיצור אני מסתובבת בחנות ויש כל כך הרבה סוגי דפים וצבעים ואני לא מבינה בזה כלום, זה כל כך מעצבן

היה כל מיני ניירות מיוחדים ולא ידעתי מה לקנות.

וכל כך בא לי פתאום להשתמש בכל החומרים האלה שיש שם

בקיצור מה אני אומרת? 

שממש הייתי שמחה ללכת לשם עם מישהי שמבינה ותסביר לי על כל דבר ותראה לי דוגמאות.

זה כל כך מעניין!!

למה שלא תנסי גם בארטסט?שולמית מילר

שם הם הרבה יותר מביני עניין ויש שם עובדים שיכולים להסביר וכו הם ממש נחמדים העוזרים שם (מניסיון צוחק חרשתי על החנות הזאת )

כי יד אומן הבעלים שם (לפי איך שקלטתי לא מבין גדול כל כך בחומרים... במקור זה חנות מסגרות שהתרחבה לכן)

אגב ארטסט היא חנות ממולשולמית מילר

טוב, אז עדיף?זריחה

חוץ מזה גם ביד אמן זה של ערבי, לא?, הזקן הזה- פעם ראיתי אותו מדבר ערבי עם איזה אחד.

חח כן הוא ערבי העובדים שם נראה לי הבנים שלו..או איזה חמולהשולמית מילראחרונה

משפחתיתחצי חיוך

וובמקרה הייתי היום בארטסטחושף שיניים אז כרגיל הם היו ממש נחמדים אז ממליצה שוב

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך