אני בת 20 אבל מאוד בוגרת לגילי וציפיתי שכבר בשלב הזה של החיים אני כבר יקים בית או לפחות אהיה עם איזה קשר רציני.. אני סטודנטית אבל לומדת במכללה חילונית במרכז תל אביב ככה שאין לי אינטרקציה עם חברה דתיים בגילי וגם כל נסיונות השידוכים לא העלו אפילו ניצנים עד כה..
לפני שנה פגשתי במקרה דרך חברה אדם מבוגר (50 ככה) שאחרי 10 דקות כבר הציע לי את הבן של החבר הכי טוב שלו ומבחינתו כבר יש חתונה..
הוא התקשר לבחור לידי, הוא מצדו אז היה בצבא ואמר שעדיין לא מתאים לו לצאת ושהוא רוצה עוד להתפתח מבחינה רוחנית וכו' בכל מקרה אותו אדם נתן לי את הפלאפון של הבחור ואמר לי שאני חייבת להתקשר..
במשך השנה האחרונה הציעו לי לא מעט ובכל זאת אותו בחור לא יצא לי מהראש, אין לי טיפת של מידע לגביו חוץ ממספר טלפון ועדיין..
לאחרונה החלטתי שנמאס לי לחכות שדברים ייקרו ושאני חייבת לעשות משהו. שלחתי לאותו בחור הודעה לגבי ההצעה מלפני שנה ועם הצעה לצאת לדייט!
בחיים לא עשיתי את זה ומשום מה התפדחתי לעשות את זה.. למה? אולי פחד מחוסר הידע לאיזו תגובה לצפות.. אולי מהחריגות של העניין ואולי כי אף פעם לא העזתי לעשות..
הופתעתי! אבל הוא זרם.. לא לדייט כרגע כי הוא בטיול בחו"ל, אבל להכיר.. זה היה לו הזוי וגם לי אבל יש לזה סיכוי.
הקציר מי ששאל על 'למה בנות לא מתחילות עם בנים'.. מי אמר שלא??. ;)
* בבקשה לא לשים בדף הראשי של האתר.

)

) זה במילא כמעט לא מצליח אפילו אם הבחורה רוצה וגם זה קצת מוריד את הכבוד (כמובן שתלוי איך והכל אבל יוצר סטיגמה של "מתחיל עם כל אחת"). ולגבי ההתחלה השנייה- זה בסדר, צנוע ולגיטימי (מה לעשות שלא תמיד יש צד ג').

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם