בע"ה אני צריכה ללדת בקרוב..והחלטנו לחשוב על התארגנויות וכו...(במיוחד בביסיסטר לילדים)
לידה שעברה חמותי באה אליי לשמור על הילד..(זה יצא טוב כי התאשפזתי שבוע והיא שמרה עליו) זה באמת עזר המון כי היא היתה איתו וכו במיוחד שהוא טרם היה במסגרת.
הפעם יש לי 2 ב"ה במסגרות(מעון וגן) ועליהם היא אמורה לשמור... אמממממממה....
קצת קשה לי שהיא תבוא ולמה? היא מאוד ביקורתית ואוהבת נקיון מופתי(היא הולכת עם אקנומיקה לכל מקום) ואני פחות חולת נקיון זה אומר שיהיה לה המון מה להגיד על הבית שלי וכמה שהוא לא נקי(שמבחינתי הוא בסדר גמור)
ומממש אבל ממש לא מתאים לי שהיא תנקה וכו וכו ואכ תספר לכולם כמה סירחון יצא מהבית(היא מהמגזימות)
וגם... אין סיכוי שבעולם שהיא תישאר פה אחרי שאחזור אני לא מסוגלת לזה ולא ליום אחד...
מה אני אמורה לעשות במצב כזה? לא ביקשתי ממנה עזרה ולא פניתי אליה אבל מבחינתה זה ברור מאליו.
אז כל הכבוד לה והכל אבל אני קצת עצובה מהעניין.(מעדיפה להסתדר בלעדיה)
א. מה אני עכשיו בגללה אמורה לנקות ולצחצח את הבית כי כבודה מגיעה?? אני לפני לידה!! עייפה ומותשת..
ב. במידה והיא תגיע באמת איך לגרום לה אחרי יומיים להבין שהיא סיימה את תפקידה ואין בה צורך עוד?
אני יודעת שזה נשמע מגעיל אבל באמת באמת קשה לי עם זה...ואני מעדיפה לשלם לביביייסיטרים ולהסתדר לבד.
אבל היא מאוד תיפגע וזה לא שייך.
ג. הפחד שלי הגדול זה שהיא תגיע ללידה. האם אפשר להודיע לה אחרי שילדתי או שזה יפגע בה ממש???פעם שעברה ילדתי בשבת אז לא היה בעיה עם זה..

נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.