בבקשה עזרו לי דחוף!!!גברת נהדרת
יש לי בעיה קשה שלא יכולה לדבר עליה עם אף אחד בעולם ומרגישה מדוכאת ובודדה....
אני נשואה ואמא לילדים ואיכשהו התאהבתי במנהל שעובד איתי שגם הוא נשוי... הוא מאוד מפגין חום אליי ואבל לא נראה לי שזה הדדי, הוא פשוט כזה..
וכל פעם שהוא עובר לידי אני ממש מרגישה פרפרים בבטן, מה שלא הרגשתי המון שנים. מרגישה שאין סיכוי בעולם שבאמת אעשה עם זה משהו רע, כי אני מאוד שכלית וגםנדוסית אם אפשר לציין, אבל אני יודעת שאין אפוטרופוס לעריות.
הכי קשה זה בבית. אני תמיד משתפת את בעלי בכל דבר ועכשיו אני מרגישה שאני ממש צריכה להסתיר ממנו סוד וזה הדבר הכי קשה לי כאן. זה ממש מרחיק אותי ממנו.... וממילא הזוגיות שלנו לא היתה בשמים בשנה האחרונה. קשה לי להעריך אותו ואני מרגישה שזה המקור האמיתי לכל הבעיה, הוא ממש לא מצליח בכל מה שעושה. לא מצליח להתמיד בשום דבר, לא ללמוד תורה , לא בעבודה נורמלית. לעומתי שאני בעבודה קבועה כבר כמה שנים וכו'.
ממש קשה לי אני מרגישה כ"כ בודדה וחסרת אונים.
בבקשה עזרו לי!!!!
אני יכול להציע רק פיתרון צדמשה
אני לא מהמבינים בבעיה הראשית שלך אבל לענ''ד אפשר לצמצם אותה בכמה עשת אחוזים על ידי הסחת הדעת ממנו על ידי שימוש בסלולרי שלך בתור נגן mp3.
מוסיקה, או פודקסטים שיעמדו הכן בכיס שלך כשמחשבות אסורות נכנסות לשם. זה לא יפתור את הבעיה הראשית אבל יפחית את שליטתה בך.

בהצלחה.
מנסהl666

קודם כל תחשבי על כרת ותדליקי את הדימיון שלך הכי פרוע.

אחר כך תדמייני גם כל ההשלכות הלא טובות שיכולות להיות - על ילדים, על שם הטוב שלך, על עבודה ופרנסה - בצבעים

תדליקי עין הרע כשאת מסתכלת על מנהל - אף אחד לא מושלם, העניין הוא לשים דגש על זה.  נגיד בן אדם חם ייקרא דביקי ולא רציני ומשחק ברגשות, בן אדם מוצלח - אז הוא בטח לא משקיע מספיק במשפחה, עובד טוב - רק כסף מעניין אותו, אכפתי - מתערב לעניינים לא שלו, נראה טוב - מרוכז בחיצוניות, וככה על כל דבר אוב שיש בו. 

את יכולה גם להסתכל על עצמך ולהגיד שהוא לא ירצה אישה כזאת לעולם כי ותמצאי איזה פגם. זה עובד. כי גברים מאוד קולטים את השדר הזה.

וכנראה צריך להתחיל בחיפוש עבודה חדשה

תודה רבה לך! רעיונות טובים. אנסה..גברת נהדרת
לאיזה שדר התכוונת שגברים קולטים?גברת נהדרת
לא פשוטאם הבנים שמחה!
מנסיון, ב"ה שהצלחתי לצאת מזה.
כמו שהציעו לך, להסיח את דעתך ממנו.
לחשוב חיובי על בעלך.
ממש בקטע של עבודה פעם ביום, לשבת עם עצמך ולחשוב מה את אוהבת בבעלך.
בנוסף חשוב לי להדגיש שכדאי לך לעשות עכשיו שינוי. לפני שהוא יעשה צעד כי אין ספק שהוא מרגיש משהו..
צעד יכול להיות תחילת קשר מילולי וקשה מאד לצאת מזה
בהצלחה
קודם כל,ד.

מה שכתבת בסוף:

בינתיים לא הוא "לא מצליח" - אלא את... בדבר הכי בסיסי. הכי אלמנטרי.  אז כמובן, אין כאן "האשמה", הסתבכת במשהו וצריך לעזור לך, אבל אולי אם תחשבי על זה לרגע - זה יתן לך קצת ענוה כלפיו וקצת יכולת יותר להעריך אותו, וממילא גם עזרה להיחלץ מהבעיה הקשה והרעה הזו.

את קודם כל צריכה להתנתק טוטאלית מהמנהל הזה (שימי לב: גם הוא "פשוט כזה", כלומר, לדידך, גם הוא לא ברמה שלך. יתכן שאם היית נשואה לו ורואה את בעלך דהיום, הפרפרים היו באים מהכיוון השני. אלא כעת הוא מייצר לך "פרפרים".. וזה, אגב, גם מראה שאת לא רק "מאד שכלית").

זה לא נכון מה שכתבת "אין סיכוי שבאמת אעשה עם זה משהו רע", לא בגלל שאולי כן "תעשי" חלילה, בוודאי שבעז"ה לא, אלא בגלל שגם עצם ה"התאהבות" הזו היא "משהו רע". ממש. כלפייך, כלפי ילדייך, כלפי בעלך, כלפי האיש הזה ומשפחתו, כלפי רצון ה'.

אלא מה? קרה לך. "הסתבכת" כנראה בלי משים, מאי-שמירת מרחק מראש כראוי. וכעת את בצדק רוצה להיחלץ מזה. הרצון הזה הוא הבסיס.

אז הדבר הראשון - לא לתלות שמץ "אשמה" של זה בבעלך. לא קשור. את נשואה, הוא נשוי - אז לא. את גם לא היית מאשימה את בעלך בגניבה של משהו כי הוא לא קנה לך אותו... [ואגב, לא חושב שזה "המקור האמיתי". המקור האמיתי לבעיה, הוא עצם זה שנתת פתח להרגשה כלפי מישהו אחר. זה כנראה היה יכול לקרות לך גם אם בעלך היה ממש מתמיד על התורה ובעבודה.. אולי אפילו יותר, כי הייתם מתראים פחות. אז גם התיקון צריך להיות אצלך]

דבר שני, להתנתק. זה משהו של "התרגשות" לא כ"כ נשלטת, אז צריך לתפוס מרחק. טוטאלית. אם זה אפשר בתוך העבודה, לא לשוחח, לא "לעבור על יד" - מה טוב. אם אי אפשר, חפשי עבודה אחרת. מוטב לעזוב עבודה מלעזוב משפחה. ובמקרה כזה, תפיקי לקחים לגבי המקום החדש.

את כותבת שאת תמיד "משתפת את בעלך בכל דבר". זאת אומרת, שגם אם ה"זוגיות שלכם לא בשמיים בשנה האחרונה" - היא למעלה מאשר כל מיני אחרים. משתפת בכל דבר, זה יפה מאד.

ובצדק את אומרת שזה מרחיק.  ואת יודעת - כשמשהו (שלא באשמתו), מרחיק - אז ממילא "פתאום" כל מיני "חסרונות" נראים בולטים. את את תאהבי אותו, אז לא "תראי" שהוא לא מתמיד וכו' (גם, תסכימי, קצת מגוחך לראות בעיה שהוא לא מתמיד בלימוד תורה.. בינתיים, ההסתבכות של מה שאת עושה, עם "התורה", היא הרבה יותר גדולה..).

לא להפוך את הביצה והתרנגולת. תאהבי - אז גם תראי את הטוב ותעריכי את הטוב. תחשבי חלילה על מישהו אחר - אז תמצאי כל מיני חסרונות, ותתעלמי מהחיסרון העיקרי, שהוא להוותך, אצלך..

הקיצור: להתנתק מהמנהל הזה לחלוטין. לראות רק טוב בבעלך. ממש כל יום להתבונן זמן מה על דברים טובים שבו (בוודאי יש - והם חשובים בהרבה מפרט של "מתמיד" או לא..). לעשות תשובה בשמחה ובהבנה שכולכם, כולל את וילדייך, רק תרוויחו מזה.

ובעז"ה תוך זמן לא רב, הענין ידעך. ותפצי את בעלך,בלי לספר לו על מה שהיה, ביחס טוב ומעריך.

במקרה ממש הרגע...אני123
דיברתי עם מישהו ממקום עבודה קודם..
(דיברתי איתו בענייני עבודה, כי גם במקום החדש שלי יש קשר עם המקום עבודה הזה ולפעמים אני נאלצת לשוחח איתם)..
והוא תמיד משגע אותי ואומר: את יפה וכו'..

אף פעם לא התייחסתי לזה.. עכשיו הוא הגדיל לעשות ואמר שהוא לא יכול לשכוח אותי והוא התאהב בי.

כן מאוד התלבטתי אם לגלות את זה על גבי הפורום אבל אולי זה יעזור לך אז זה חשוב לספר..

בכל אופן אני בטוחה שהמילים שהוא אמר מספיקות כדי לזעזע אדם נשוי...

היה שם עוד אחד בעבודה שטורח להגיד לי מיד פעם שהוא מתגעגע אלי.

ולמה אני מספרת לך את כל זה?!

כדי לומר לך שזאת בחירה שלך אם להעצים את הדברים או להתעלם מהם לחלוטין.
אני לא מעדכנת את בעלי בכל מחמאה שנותנים לי שם.
וכשאני אומרת לו שהם אומרים כל מיני דברים ואם הוא רוצה שאפרט לו. הוא אומר שלא..

אני עושה עבודה להתעלם מהדברים שלהם.

מציע לך לא להסכים לדבר איתם יותר.ד.

יגידו לך: זה חלק מהעבודה. תגידי: מצטערת, מי שמדבר אלי כך, אני לא עובדת איתו.

וואי מציע לך לברוח משם מהרררררלשם שבו ואחלמה
אם בחורה בעבודה הייתה אומרת לי דברים כאלה הייתי עוזב את העבודה גם אם לא הייתה לי עבודה אחרת במקומה.
ושה׳ לא יביא אותי לידי נסיון
השם ישמור. מה זאת קלות הדעת הזאת? שלא נדע.את נשואה!הדסדס

וגם אם היית רווקה-זה איסורי עריות!

מסכימה עם מה שדן אומר...binbin
זה מצב עצוב וכואב...
אולי תשחררי את זה אם תחשבי על אשתו של הבחור?? זה לא מגיע לאף אחד..
ו.. אני הייתי מתחילה לחפש עבודה..
תגובה קצת אחרת.בת 30

תראי- זה המצב עכשיו. מכאן יש לך שתי אפשרויות

א. את יכולה להמשיך במדרון חלקלק- ריחוק מבעלך, קרבה, גם אם לא מעשית לבוס וההמשך, מן הסתם- ידוע. ולא נשמע טוב במיוחד, אם יותר לי לומר. כי אם לא טוב בינך ובין בעלך- אז שום דבר לא טוב.

ב. את יכולה לעצור, להגיד לעצמך שכל המצב הזה נוצר לך מאת ה' כדי שתתעלי, תתחזקי ותתחילי לעשות את העבודה האמיתית-  עבודה מול עצמך ומול בעלך.

אפשרות א' היא כנראה הקלה ביותר, אך סופה רע ומר

אפשרות ב' היא קשה מאוד, דורשת סבלנות עד אין קץ, כוח רצון, אמונה גדולה, התמדה וגם ספיגה של נפילות ואכזבות. אך סופה- מתיקות גדולה ושמחה, של זוגיות שמחה וטובה.

זהו, מה את בוחרת?

אל תחשבי שזה לא תלוי בך. כי האמת היא שזה תלוי אך ורק בך.

האם תמשיכי להסתיר מבעלך או האם תשתפי אותו?

האם תמשיכי עם המצב הזה בעבודה או שתפתרי את הבעיה הזו?

האם תתחילי להעריך את בעלך ולעודד אותו להתקדם או שתמשיכי לראות בו לא יוצלח?

קשה, קשה, אבל זה תלוי רק בך, וה' איתך.

בהצלחה1

מציעה לך לחפש עבודה ומהר..בתיה
המשך.. קפץ ...בתיה
תחשבי על אשתו של המנהל שמחכה לו בבית.. על הילדים שלו..
להתרחק כמו מאש. זה עלול להרוס משפחות!
התשובות מסתתרות בתוך דברייךסוג'וק

א. היצר הראה לך כאילו כמה בעלך נחות - והראה לך לאיזו נחיתות את מסוגלת להגיע, פי אלף ממה שנראה לך על בעלך.

ולכן את בודדה, נהיית ישות נפרדת ממנו.

ב. תמצאי דרך להיות עזר כנגדו לבעלך להשפיע עליו לתמוך בו ולעזור לו מהכוחות שיש לך שאת מצליחה בקביעות לדברים שהוא יצליח - זו ההצלחה האמתית של שניכם, שלך, שלו, ובשביל זה את בעולם ואיתו, לא בשביל העבודה והבוס ואפילו לא בשביל הכסף. תתעוררי

אל תצפי ממנו ואל תתני לו ציוני הערכה. תעזרי לו ממקום שהזוגיות שלכם תלויה בשניכם יחד, ומהערכה לשניכם יחד - לישות הזוגית הבלעדית שלכם שהיא החיים שלכם, שלו, שלך.

אין "לא יכולה להעריך אותו", כי אין "אותו" נפרד בעולם. יש רק את שניכם, ואם את לא מעריכה אותו זה בגלל שאת לא מעריכה גם את עצמך בתוך הזוגיות הזאת, וממילא מוצאת עצמך ב"זוגיות אחרת", מתוך הפרצה הזאת, מתוך החוסר נוכחות בזוגיות שלך.

סוגוקגברת נהדרת
אולי זה לא הכי רלוונטי. אבל בעלי בגד בי בעבר ושיקמנו את הזוגיות. אני במסירות נפש על הזוגיות הזו, לכן קשה לי עם דבריך
בימינו בררת המחדל הזוגית היא כשלון. אשרייך ותמשיכוסוג'וק

תודהגברת נהדרת
באמת זה לא קל בכלל.. ואני ממש לא מרגישה נפרדת מבעלי.. אבל כנראה שצברתי משקעים ולא קל תמיד להחזיק את זה.. במיוחד כשיש קשיים נוספים בזוגיות כמו פרנסה וכו'. ממש מתוך היכרות עם היצר הרע הזה כתבתי כאן כדי למנוע התדרדרות ולקבל עזרה ועצות. כרגע הכל רק במחשבות, בפועל אני מאוד מאוד שומרת על דיסטנס מהמנהל, גם מדברת איתו בנוקשות. אבל הוא דווקא זה שלא שומר על ריחוק ומחייך אליי תמיד וכו'..
אוליאסטרו
אם הוא נפל ונשארו לך משקעים, אולי זאת הזדמנות לראות את גודל הנסיון ולסלוח לו באמת.
ומתוך הבנה של גודל הנסיון ליצור כמה שיותר גדרות אצלך כדי שלא ח"ו תפלי גם את.
עוד משובטוב
האם בעקבות הבגידה הייתם בטיפול? אם כן. אולי תלכי אפילו לבד למטפל לאיזו פגישה. אם לא, אולי כדאי ללכת לייעוץ זוגי מאחר יש פזילות החוצה. אצלו במעשים ואצלך במחשבות...
טיפולגברת נהדרת
היינו כל אחד בטיפול נפרד
אז אול שייך שתלכי למטפלת שלך?בטוב
ותשתפי אותהבעניין הזה?
אני חושבת שאת מדהימהרבקה כהן

כי אחרי שבעלך בגד בך, אז נשמט מתחת רגליך הסיבה הכי ראשונית בלב לא לפזול לעבר גברים אחרים - שהוא שלך ורק שלך ואוהב אותך. (בלי להתייחס לסיבות הלכתיות)

זו תמונה הרבה יותר מורכבת מסתם מישהי שלא שמרה על עצמה ונפלה.

אולי כשאת מרגישה את החום שהמנהל הזה מקרין, זה עומד מול מסירות הנפש שאת צריכה להשקיע בקשר הזוגי שלך. מסירות נפש זה נשמע משהו קשה ומתיש. חום נשמע הרבה יותר טוב.  

אולי מתחת ל"בעלי לא כל כך מוצלח" מסתתר "אני מפחדת שאני לא כל כך מוצלחת, כי הרי בעלי הלך עם מישהי אחרת, והנה יש מישהו אחר שדווקא מתייחס אלי ככן מוצלחת".

ובהרגשה כזאת זו באמת מסירות נפש אמתית להפנות את הגב ולהגיד "לא. אני רוצה רק את בעלי".

אני שולחת לך חיזוק מעומק ליבי. 

ואולי בכל זאת עדיף שאת ובעלך תלכו לייעוץ ביחד, כדי להתחיל לבנות מחדש את הבטחון בקשר, ובאהבה שלכם אחד לשני. 

למה את חושבת שבעלה בגד בה?מיליון דולר

כי היא כתבה את זה בהודעה למעלה.רבקה כהן

כתבת ממש יפה.כמעין הנובע

חןחן עדןעדן סוג'וק

לעזובמושיקו

ה' דואג לכל אחד - מביצי כינים עד קרני רעמים

עדיף מאשר לשחק באש

ובלי קשר מומלץ ללמוד תקשורת נכונה ולהשקיע בזוגית באופן הדדי

^^^+mp8
^^ לחלוטין. אני יודעת שזו פרנסה וכו'חדשה ישנה
בלי שום התלבטות, פשוט לעזוב!
לא חייבים לעזוב בשביל לחפש עבודה אחרת. אפשר במקבילמשה

לעזוב זה בשביל שהמצב לא יחמירמושיקו

מנסה לעזורבטוב
קודם כל תחליטי האם את רוצה את בעלך?
לפי מה שכתבת התשובה היא כן.
תחשבי- הקשר הזה פוגע בקשר עם בעלך?
התשובה היא כן.
חשוב גם להזכיר לעצמך שזה לגמרי דימיןני והוא בכלל לא רוצה אותך.
איפה יש לך ביטחון בקשר עם בעלך?
לדוגמא: אוהב את איך שאת נראית, דואג לך, מפרנס אותך
כל הדברים הללו המנהל ממש לא.
הוא רק מביע חום. כנראה אשיות כזו.כמו שאמרת
אז מה שעושים עכשיו:
1.חושבים איך מוסיפים חום לזוגיות שלך
2.ואיך נמנעים מלקבל חום ממנו.
איך מוסיפים חום?
תוסיפי את ובעלך ידבק ממך.
תחילי לשלוח כל בוקר לבעלך הודעה או מייל חביב. להכין לו אוכל ולצרף מכתב.
אולי הגיע הזמן לצאת יחד???? גם אם זה מלאכותי.
תתפלאי אבל החום שלך ידביק אותו...
להתכונן לערב אינטמי ולהשקיע. להיות פנויה בשביל בעלך.
2.איך מתרחקים מהחום שלו )זה שורף!!!!!!!(
א שעוברים עבודה...
או שמרגיעים את הפרפרים
אומרים להם-זה חא אישי אלי. הוא מתנהג ככה לכולם. הוא לא אמר לי שום דבר אישי ספציפי. הוא בכלל לא רוצה אותי. סתם נחמד. יש לו אישה שהוא מוטרף עליה. הוא אפילו לא שם לב למה שהוא אומר לי. אשתו כל הזמן בראש דלו ולא מזיז לו ממני.
ולשים תמונה יפה שלך ושל בעלך במשרד. שומר מסך עם תמונה של בעלך. בפלאפון להחליף את שם בעלך לבעלי האהוב...
ולא לדבר על דברים אישיים ליד המנהל...
תודה רבה!גברת נהדרת
מגיבהבתיה
את כותבת שהוא מחייך אלייך וכו וכו..
יש לי דבר אחד לומר לך- תתרחקי מזה ומהר.
זה שאולי המנהל אדם נחמד ומחייך לסביבה וכפי שאתה מגדירה לא שומר על ריחוק זה לא נותן לך את הזכות לבוא להרוס לו את המשפחה.
אני מכירה מקרוב סיפור דומה שהרס שתי משפחות! שתיים!
יש אנשים שיש להם אופי חביב ! לא לנצל את זה!
יש לו אישה וילדים שמחכים לו בבית!!

לא נראה לי שגברת נהדרת
שהייתי כותבת הודעה כזו בפורום אם לא הייתי יודעת שזה רע ומה ההשלכות. כתבתי בעיקר לקבל עצה מה לעשות.
מגיבהבתיה
סבבה,
ואני הגבתי ושתפתי מתוך הכרות דומה מה עלולות להיות התוצאות בעקבות כך..
כן גם אני מכירה משפחות כאלה גברת נהדרת
רעיונותכוחות שמימיים

א. יכול להיות שזה יהיה לך קשה ,אבל תחשבי- זה נכון, רחוק מהעין רחוק מהלב.

נוכחות של גבר לצדך לאורך היום בהחלט יכולה להשפיע, ואם את רגישה ומודעת לבעייתיות שבזה זה מצויין, לדעתי שווה לך לעבור,על אף הקושי הכרוך בכך ולנשום לרווחה .

ב. כמובן במקביל להרבות בחיבה בינך לבעלך-מתנות, בית קפה, טיול על חוף הים, לקטוף פרחים ביחד ... יש שלל רעיונות.

להצטלם ביחד בזמנים הטובים

ג. למצוא את ההזדמנות והדרך הטובה ביותר לגשר על הפערים בינכם...

בהצלחה

אם הזוגיות שלך חשובה לךאחת פשוטה
http://www.meirtv.co.il/site/content_idx.asp?idx=47875 ממליצה מאוד על השיעור הזה. אווירה של עבירה - הרב ראובן פיירמן
לכי לטפל בזוגיות שלךפאז
ועד אז-
תתרחקי ממנו,
תזכירי לעצמך שזה לא הוא זה הבדידות והריחוק שלך מבעלך.
תזכרי בדברים הטובים שיש לך איתו.
אם תראי שזה לא מספיק (תגדירי לעצמך שבוע שבועיים)
תחפשי עבודה או תפקיד אחרים
בגלל זה כדאי מאוד לעבוד רק בחברה נשיתנינלה

או כשהבוס הוא ממש רחוק ולא בקשר על בסיס קבוע..כזה משהו מלמעלה יותר..

היצר הרע הוא ענק...וזה קשה מאוד במיוחד כשמפגינים חום..

הטבע הנשי עובד על הרגש ותגובה כזו יכולה להמיס אותו וצריך להפנים שמדובר כאן בדמיון!!!

פשוט תכניסי לראש שזה דמיונות בלבד !!אין לזה אחיזה במציאות!

אהבה זה דבר בסיסי שנבנה והוא קיים אצלך רק לבעלך..

פרפרים = דמיונות ותסיחי מזה את דעתך לגמריי, פשוט כל פעם שעולה לך מחשבה עליו תסיטי אותה ותחשבי על משהו אחר ועל כך שמדובר בדמיונות שווא של היצר הרע שידיים ארוכות לו...

שנית- לדעתי זה הכרחי ממש , לא הצעה ולא כדאיות אלא חובה, עלייך לעזוב את העבודה כעת ולחפש עבודה אחרת בסביבה נשית או כשהבוס ממש מרוחק (במיוחד שאת יודעת שקשה לך עם הניסיון הזה)

ה' הטוב רואה את השתדלותך לקיים את שלום הבית שלך ואת מצוותו וירבה לכם פרנסה ועובדה הרבה יותר טובה והרבה זכויות בעזרת ה'.

שיהיה לך יום טוב אישה יקרה!!

תודה יקרה, עזרתגברת נהדרת
ממליץ לשמוע את השיעוראות והדר
http://www.meirtv.co.il/site/content_idx.asp?idx=22681
יש לו גם חלק ב'
חשוב להתעורר לזה כל אחד ואחת...
בהצלחה ותבשרי בשורות טובות
שמעתי את השיעור.מעורר ומחזק.תודהגברת נהדרת
תגובההעני ממעש

א. בכל מקום יכול להיות דבר כזה- לא עכברא גנב, החור גנב. גם במקום עבודה החדש.

ב. יש כיום מתירנות מילולית, וכשבנוכחותי מדברים ברמיזות על זנות - אביזרייהו דג"ע- אני שם פרצוף חלק, ומודיע שאני חרש. במקרים קיצוניים, וכשזה ללא נוכחות נשים, אני מעיר בתקיפות.

צריך לא להשלים עם דיבורים רעים, בדיוק- ואולי יותר- שהיינו חותכים במקום- אם מישהו היה נוגע- בצורה שגרתית המקובלת בציבורים אחרים.

ג. כמו שנא', יש קשר בין רמת בפנים הבית לרמת בחוץ.

ד. גאווה היא אף פעם לא תורמת- לכלום..   תראי למה ואיך בעלך המוצלח ואת לא

בהצלח"ה

מדובר על שרשרת דברים שמשפיעים אחד על השנישלג בירושלים

כנראה שההתאהבות שלך במנהל נבעה בין השאר מתוך זה שהקשר בינך לבין בעלך נחלש.

דבר ראשון, אני ממליץ שאת ובעלך תלכו לייעוץ זוגי,

ותנסו לחשוב איך אתם מתגברים על הבעיות ומחזקים את הקשר.

לא צריך לחכות שהכלים יישברו כדי ללכת לייעוץ,

מומלץ ללכת כבר כשיש סדקים קטנטנים.

הרבה יותר קל לתקן את הכלים כשהם סדוקים קצת מאשר כשהם שבורים.

דבר שני, מומלץ ללכת לאימון אישי (קאוצ'ינג) ולהתאמן על שליטה במחשבות כאלו.

זה יכול להשתנותיש שי

יקרה

זה קשה מאד להרגיש כך. וזה חבל מאד כי בעלך היקר הוא רק שלך בעולם. והוא הכי יקר בשבילך בעולם.

ואת גם מרגישה כך באמת.

רק שהמחשבות האלו שהורסות כל דבר פשוט מבלבלות אותך.

נכון, אולי ראית במנהל שעובד איתך דברים שאין לבעלך, אולי הוא באמת מצליחן ואפילו מושך.

אבל את רואה את זה כי את שקועה עמוק בחוסר ההערכה לבעלך, ובהשוואות אין סוף, מה שבעצמו גורם לגלגל חוזר, כי בעל שלא מרגיש הערכה קשה לו מאד באמת להצליח ולפעול.

כשבעלך ירגיש מוערך- הוא יוכיח לך שהוא באמת שווה את זה.

אל תשכחי- בעלך הוא הכי יקר בעולם, והכי מוצלח והבן אדם שאת הכי אוהבת.

אם נתחיל להשוות כל אחת תמצא חסרונות בבעלה לעומת השני, כי אין אחד בלי חסרונות. (וגם לנו יש "דרך אגב")

אז בבקשה ממך תנסי להשתחרר מהמחשבות, אולי זה קשה לעשות את זה אחרי שנכנסים למהלך כזה, אבל מניסיון כשנכנסים עמוק למשהו  המחשבות באות אוטומטי כבר בלי לחשוב באמת אלא זה כמו "תקוע" בשכל.

צריך רק לחזור קצת לעצמינו...

תודה לכולם! עזרתם ממש וכבר יש שיפור!גברת נהדרת

אם הזוגיות בעיניך נמצאת מעל ערך הכסףמ.ת.ש.אחרונה

לעניות דעתי אין מנוס מלמצוא מקום עבודה אחר.

אם העניין חשוב לך באמת, הקדישי כשעה מחייך לשמוע את שני השיעורים הבאים:

http://www.meirtv.co.il/site/content_idx.asp?idx=22681&cat_id=3702

http://www.meirtv.co.il/site/content_idx.asp?idx=22682&cat_id=3702

בכללי מומלץ לכל נשוי לשמוע.

לא יודעת מה לעשות - אוכלתמיד בבטחה

ברוך השם קניתי מקפיא אז לפחות יש מקום עכשיו.

אנחנו לא יכולים לאכול הרבה סויה או דברים מעובדים מדי (בעיות עיכול) אז אי אפשר שניצלים קפואים וכו'.

בעלי לא ממש אוהב עוף (גדל צמחוני), הוא מוכן לאכול אבל הרבה פעמים מגעיל אותו שיש עצמות וכו'.

ניסיתי להכין פרגיות מראש, להקפיא ולחמם, לדעתי יצא מעולה, בעלי לא אהב...

בשר טחון - אפשר להכין ולהקפיא, אבל זה קצת יקר וגם כמה מגוון אפשר, נמאס שהכל אותו הדבר.

וצריך חלבון...

אין לי כח להכין חדש בכל פעם, אני רוצה משהו שיהיה קל להכין הרבה מראש או פשוט להוציא מהמקפיא ולאכול

בשר טחון לדעתי לא יקר במיוחדיראת גאולה

אפשר גם עוף או הודו טחון, הודו לדעתי הכי טעים והכי בריא.

מטחון אפשר להכין אין סוף אפשרויות.

אפשר להכין עיסה אחת גדולה, להקפיא במנות קטנות, וכל פעם להכין מזה משהו אחר. או להקפיא מוכן, זה בד"כ מעולה.

אפשר מאותה עיסה להכין עראיס, קציצות מטוגנות, שיפודונים, קציצות ברוטב, מוסקה, לזניה בשרית, פיצה בשרית, לחמעג'ון / פוקאצ'ה בשרית, ובטח עוד כמה אפשרויות ששכחתי.

לעיסה אפשר להוסיף ירקות או לחם שיגדילו את הכמות (בעיקר משיקול כלכלי. למרות שלדעתי פרגיות הרבה יותר יקר).

אפשר להכין קציצות, ולמחרת לבשל את אותן קציצות בתוך רוטב. עונה לדרישות שלך?

קטניות זה מקור חלבון מעולה, ויש את האריזותמהות

המעולות -ממש טעימות וללא חומרים משמרים של קטניות שנקראות "שטראוס בקופסה" -זה לא קפוא אלא בא מוכן לאכילה בטמפרטורת החדר, כך שאפשר להוסיף לאורז (לדוגמא -עדשים ואורז כמו במג'דרה), לקוסקוס (לדוגמא- חומוס במרק של קוסקוס) ואז זה גם חלבון מלא ,מכיוון שקטניות+דגן =חלבון מלא.

אני הרבה פעמים פשוט מערבבת את הקטניות עם סלט וטחינה וזה מעולה.

רעיונותנפשי תערוג

פרגית במחבת

חזה עוף במחבת

שניצל

קציצות בקר

קציצות הודו

לכל אחד המקציצות אפשר לעשות כמה סוגי רטבים ואז יש ממש גיוון

נקניקיות ביתיות (אשתי מכינה ויוצא מדהים)

המבורגר מבשר טחון

קבב מבשר טחון

צלי בשר

זה בגזרת הבשרי

אפשר גם דגים

דג מטוגן

דג ברוטב

דג בתנור

סלמון

קציצות דג

טונה

קציצות טונה

ואפשר לקבל חלבון גם מקטניות

מגדרה

חומוס ביתי

קוסקוס עם חומוס

מרק אפונה

מרק שעועית

גם במוצרי חלב יש חלבון.

זה מה שעלה לי לראש כרגע.

מניח שיש עוד הרבה מאוד דברים

ככה שיש מבחר

רוב הדברים שרשמתי בבשר עוברים הקפאה בסדר גמור (גם שניצל. לא חוזר להיות קריספי אבל בסדר גמור)

השאר זה דברים שאפשר להכין יום-יומיים לפני וישמרו במקרר

ממליצה לך לקנות נינג'ה גרילרינת 24

מאד קל לבשל ומאד טעים.

פשוט מניחים שם חזה עוף/פרגית/ סטייק/דג עם קצת תבלינים וזה מוכן די מהר.

כמה זמן זה די מהר?פצל"פ

לנינג'ה לוקח זמן להתחמם, תלוי איזה תוכנית אתה שםקופצת רגע

לא מדדתי בדיוק כמה זמן אבל נניח תגריל על עצמה גבוהה אולי עשר דק? בערך? זה עד שהוא מתחמם ואתה יכול לשים אוכל בפנים.

כשאתה מכניס, לוקח כמה דק' עד שמוכן תלוי מה הכנסת:

נניח פילה חזה עוף, 6 דק', אם היה קפוא אז אולי 8 דק', המבורגר קפוא קבבים קפואים עשר דק', כנפיים קפואות שכבר תיבלנו מראש אני אוהבת לשים לאיזה רבע שעה ויותר אבל מוכן כבר אחרי 13 דק' בערך.

דג מושט קפוא עם תבלינים, ברוקולי ושעועית, סביב 12-13 דק' למיטב זיכרוני

תודהפצל"פ

10-15 דקותרינת 24

👍🏻פצל"פ

תודה

אפשר גם מנגל גז אם יש מפרסתהמקורית

הרבה יותר טוב מהנינגה לדעתי ( יש לי את שניהם)

הרבה דברים אפשר לקנות טרי,שימושית

להכין לבישול או טיגון, ולהקפיא, כשמכינים זה בדיוק כמו טרי.

(קציצות/שניצלים/פרגיות מתובלות/כדורי פלאפל/ דגים וכו')

ראיתי מישהי שמכינה נקניקיות בייתיות מעוף טחוןלאחדשה

חזה עוף בסוגים שונים של רטבים (אם תרצי אפרט) ולהקפיא בצורה שטוחה בשקיות זיפלוק

בלילה של בשר או עוף טחון- כשמוסיפים לחמניה סחוטה תפוא, בצל, קישוא הביצים זה יכול כמעט להכפיל את נפח מוזיל משמעותית את המסה. ואפשר להכין מזה המון דברים.

פרגיות- לתבל ולהקפיא עם תיבול ואז רק להפשיר ולטגן או בנינג'ה/תנור.

מגוון סוגי קטניות ברורות מושרות

אפשר גם פשטידות שזה אחלה.

אשמח למתכון לנקנקיותסטודנטית אלופה

דגים, קטניות (יש בהן הרבה חלבון), חזה עוף, פרגיתמרגולאחרונה

הטיפ הכי חשוב שלי- אם הוא ה"בעייתי" ושאר המשפחה אוכלת מגוון יותר - לקנות טרי ולהקפיא במנות קטנות (נגיד כל שקית זיפלוק עם 2 פרגיות)

פרגיות אפשר לתבל לפני ההקפאה (ואז זה להוציא שיפשיר ו2 דק מכל צד על המחבת וביי)

דגים- מפשירים יחסית מהר, תיבול בקטנה ולתנור (גם קצר). נגיד סלמון, פילה מושט/דג לבן אחר וכו.

קטניות- אפשר להקפיא מבושלות או מונבטות.

חזה עוף- כמו פרגיות. בנוסף אפשר לתבל ולעטוף בפירורי לחם, ובמקום לטגן - לעטוף אחד אחד ולהקפיא. יש מקומות שמוכרים ככה מראש (יקר)

אם זה רק הוא אוכל את החלבונים היקרים יותר, ואתם אורזים בנפרד להקפאה, זה הרבה פחות מורגש כלכלית.

ארגון או הסתדרות המורים?לאחדשה

לא ממש קשור לפורום..

בעברי (המפוקפק) עבדתי ביסודי והייתי חברת הסתדרות. ממש נהניתי מההטבות, ההורים שלי חברי הסתדרות וככה זה היה וזהו. השנה חוזרת לחינוך, והפעם בחטיבה עומדת בפני אפשרות בחירה.

מה אומרים, הסתדרות או ארגון? ולמה זה ולמה זה?

תודה תודה

ברכת השם על ראשיכם

הלקוחות שלו. כלומר ההוריםמשה

פשוט.

כן יש סיכון של שיווק. אבל זה נכון בכל מקצוע.

מחפש סיר למכסה שאני?אדם פרו+

יש למישהו?

התמודדות עם הבעל בשבתות אצל ההוריםסיגליות

הי שלום לכולם!

נשואה שנתיים לבעל מתוק, התחתנו בגיל מאוחר..

העניין שהוא שבעלי מאוד מקובע בנוגע לסדר יום שלו,

ההתמודדות באה לידי ביטוי בשבתות שאנחנו אצל ההורים שלי.

הוא רגיל לאכול מייד כשחוזרים מבית הכנסת, בשעה 10:30 סעודת שבת. כשאנחנו בביתנו ככה אנחנו נוהגים.

אצל ההורים שלי הכל יותר בנחת, התפילה נגמרת מאוחר יותר, אחר כך יושבים קצת בסלון ומדברים וכל האחיות נפגשות, והאחיינים, בקיצור, שמח. יוצא שיושבים לאכול לא לפני 11 וחצי או 12.

בעלי בזמן הזה נהיה כועס ועצבני, ואני במתח בלתי נסבל כל הזמן הזה כי אני יודעת שרגע השבירה מתקרב...

הוא עם פרצוף כועס, לא מדבר עם אף אחד, יושב עם פרצוף בתוך הספר שהוא לומד (פרשת שבוע או משהו).

אני מתביישת בטירוף בהתנהגות שלו מהמשפחה שלי, ובסטרס מטורף ממה שעומד לקרות (לא קורה יותר ממה שתיארתי אבל בשבילי זה בלתי נסבל).

לאחר מכן אני לא מדברת איתו כל השבת מרוב כעס על זה שהוא פעם בחודש וחצי לא מסוגל להיות קצת בביטול ולתת לי להנות עם משפחתי שאני כלכל אוהבת וגרה רחוק מהם (אנחנו גרים במושב שלו...)

מה מציעים לי לעשות? לדבר על זה זה קשה כי אני כלכל טעונה בנושא שאני אומרת מילים ממש קשות...

והוא גם תמיד מתנצל ומתייסר אבל נופל שוב.

בהחלט מבינה אותוזקנת השבט

וגבר שלא מקבל בזמן את הארוחות שלו בהחלט הופך רעב ועצבני.

פתרון אפשרי זה לאכול לפני התפילה. עוגות וכדומה. כמות שתזין אותו עד 11~12. יש פוסקים שלא רק מתירים זאת, אלא אף אומרים שזה הידור מצווה (לאכול כדי להתפלל) כמובן אחרי ברכות וקריאת שמע.

אחרי טריק כזה הוא יהיה גם קשוב, וגם פנוי להשתלב בשיחות לפני האוכל, וגם לא דאגן בנוגע לשעת התפילה המדוייקת. מנסיון.

חכמת ההמונים חיפוש ברגים מיוחדיםהעני ממעש

לא קשור לפורום **

מחפש אומים לג'אנטים

משהו נדיר

מתקשה למצוא במוסכים ובפנצ'ריות

אם מישהו מכיר אשמח לשמוע

בדקת בעלי אקספרס? אול אתרים של חלפים לרכב?דוד100

חיפוש מדוייק בגוגל לפי דגם הרכב, ניסית?פ.א.

וכן כמובן חיפוש ממוקד באלי אקספרס

אם תכתוב לי את מה שאתה מחפש. אנסה לחפש גם כן.

איזה רכב?משה

זה לא מקורי. הוחלף למגנזיוםהעני ממעש

אז מה?משה

מה החלק המקורי? ננסה לעזור לך למצוא.

יש ברחבי הארץ כמה חנויות ברגים גדולות___

חפש בגוגל. חלקם גם עובדים עם יצרנים ויכולים לייצר לך בהתאמה אישית.

חנות אום ובורג בתלפיות עוסקים בזה ממש...אולי יהיהרקלתשוהנ

מכסה של ברגי גלגלים או ברגי גלגלים עצמם?נפשי תערוג

אם זה ברגי גלגלים. אין יותר מדי מה להתבלבל. בכל חנות חלפים לרכב יש. עולים כ10-20 שח לאחד

אם זה מכסה. תזמין מחו"ל. יש יותר מבחר ולא צריך לכתת רגליים בין חנויות כדי למצוא משהו שאתה אוהב

תודה לכולם, הסתדרתי..העני ממעשאחרונה

מכשיר ניקוי בקיטור אדיםמפלצתקטנה

האם כדאי לי לקנות מכשיר כזה? המטרה היא לנקות את הפינות של הבית שכרגע מאוד מלוכלכות ואת הרובה בין המרצפות (יחסית עשו לי רובה מאוד עבה). מה דעתכם? מכירות/ים? יכולים להמליץ? תודה

מדהים. קנינו לצורך ספציפי, אבל גילינו שעוזר מאודהסטורי

גם לנקיון באופן כללי.

קנית דגם ביתי או אחד גדול יותר? אשמח ממשמפלצתקטנה

לשמוע פרטים נוספים. תודה!

די קטן, של חברת KARCHERהסטורי

מה עוד מנקים איתו?שמשית123

הכל - עוברים איתו על כתמים קשים, מנקים שירותיםהסטורי

ספות, מזרונים, בגדים שצריכים ניקוי יבש ושלל שימושים שאיני זוכר כרגע.

לי יש, מאושר עד.המקורית

אחלה מכשיר. מרוצה.

אגב לרובה יש תכשיר של חברת sag. לא זול אבל זה פשוט לשפוך ולשפשף עם מטאטא. קניתי וטרם ניסיתי אבל ההמלצות טובות

קניתי אתמול של קרצר עלה לי 800 שקלמפלצתקטנה

ניסיתי את סאג . לא עובד כמו בפרסומת אולי אנסה שוב יש לי בבית. תודה

תעדכנינהג ותיק

ותספרי איך הוא עובד ומה התוצאה.

האם שווה את המחיר

בע"המפלצתקטנהאחרונה

מדד טל לוריא לחינוךאריק מהדרום

מדד לוריא לחינוך

ואיפה מפלגות גוש הקואליציה? למה אין מצע?

אי אפשר לחולל את השינוי (המוצדק להבנתי)מי האיש? הח"ח!

שלוריא הציע, מציע ומן הסתם יוסיף להציע - אבל מהיציע... - במערכת, ללא שינוי באספקטים נוספים. אינך יכול לעשות את התקציב הישראלי למכונת "ביטחון" אינסופי במאות ביליונים, ולייצר בד בבד גם מערכת חינוך מושקעת ומתוקנת ושיוויונית לעילא. אינך יכול לשנות את סדרי התעסוקה של מורים ומורות ("עובדי ההוראה" כלשון המסגרת המארגנת הייצוגית שמונחתת עליהם), למשל חוזים אישיים בקנה מידה נרחב, בלי להציג תוכנית לשינויים כאלו לעיון ולאישור כלשהוא של הציבור, ממשאל עם ועד בחירות כלליות. וקצרה כאן היריעה מלפרט את כל היקף השינוי הדרוש ותשומת הלב הפוליטית והמנהיגותית לנושא. זה דורש שינויים ברמת לוח השנה הציבורי והתעסוקתי הישראלי, במגזר הציבורי ובמגזר הפרטי והעיסקי. זה דורש משהו בסדר הגודל של קומיסר בברית המועצות או מזכיר בסגל הבית הלבן באמריקה. אולי משהו בסגנון טריבון רומי, משהו שיש בידו את מלוא הסמכות, מלוא האחריות ומלוא המשאבים לחולל פעם אחת ולתמיד כזה שינוי. בלי זה אין טעם אפילו לעשות צעד ראשון.

קידום יפה למפלגת אל-הדגלנקדימון

הייתי מעדיף יותר שקיפות בנושא.

הוא שקוף לחלוטיןאריק מהדרום

מציין איזו מפלגה פרסמה בכלל מצע.

מה הניקוד ולמה.

הכל מפורט לפרטי פרטים.

מה לעשות שמפלגות הקואליציה טרם פרסמו מצע בנושא חינוך, אף אחת מהן ומפלגת אל הדגל היא המפלגה היחידה שדיברה על ארגוני המורים במצע החינוכי שלהם שזה בעיני טל לוריא עיקר הבעיה.

זה חלוםמשהאחרונה

אבל פייגלין כמו פייגלין יתקשה מאוד לחבר בין החלומות שלו לבין המציאות הישראלית.

טוב, אחרי שעזרתם לי בשאלת הבריכה, יש לי עוד שאלהשמשית123

איך החלטתם על איזה כשרות להקפיד?

אני מדברת על בני אדם פשוטים שלא בקיאים בכל פרטי ההלכה ודקדוקיה.

אחרי שהתבחבשנו שנים רבות החלטנו לאחרונה לנסות ללכת לפי כושרות, אבל מודה שלא מצליחים במאה אחוז, בעיקר שמתארחים בחוץ, וקיים גם קושי למצוא אוכל קנוי (לא קורה הרבה אבל כן לפעמים כשנוסיים מחוץ לעיר ולא מתחשק לקחת איתנו את כל הבית).

נקודה נוספת שמציקה לי, אחת המשפחות שלנו לא דתיים, רצה הקב"ה אותה משפחה אוהבת להכין אוכל ובכמויות, לא מתארחים שם המון, אבל כשכן יוצאים עם שקיות מלאות כל טוב, רק לשלוף מהמקפיא ולבשל. מדובר באמת בהשקעה גדולה של כסף וזמן.

כשהתחתנו ניסינו לעשות איפוס ולהגדיר כללים, אבל אני בתור מי שמבשלת ומתמצאת בענייני המטבח רואה שלא תמיד הכל לפי הכללים.

לא כל המוצרים תמיד הכשרות שביקשנו, לא משרים ירקות של חסלט, הם אומרים שיש הפרדה בין הסכום של בשרי וחלבי (אלה שמגיעים איתם, אלה שבשולחן זה כן סט שונה), ועוד ניואנסים קטנים הגדולים שמי שלא שומר כשרות לא יכול להכיל.

עשינו עוד כמה שיחות, וכשיש משהו ספציפי מאירים, אבל בהרגשה שלי כל כך חשוב להם האוכל שלפעמים הם מעגלים פינות.

התייעצתי בעבר עם רב שמכיר את המשפחה, והוא נתן תשובה שדי שיחררה אותי מהעול של זה, אבל עדיין מרגישה שהרבה מהאחריות עליי כי בעלי לא שם לב מטבע היותו גבר.

לא לקחת אוכל או להתארח שם יפגע בהם בצורה קשה מאוד.

מה הייתם מייעצים?

טוב לא בקי עד כדי כך. לא ידעתי שהם מספיק דרומייםהסטורי

אולי יעניין אותך