בגרות באומנותעוד יהודי

מישהו יודע אם אפשר, איך וכו??

תודהחיוך

יש לזה מגמה רקשולמית מילר

אם יש לך בישיבה..אז כן חצי חיוך

אין לנו, אבל אפשר לעשות חיצוני, כמו מוזיקה ועוד...עוד יהודי

אבל אני יכול להתחיל בשלב הזה (שנה וחצי לפני סיום תיכון)?

אהממשולמית מילר

(לי בדיוק בתקופה של שנה וחצי לפני סיום התיכון המורה למגמת אומנות שאלה אם אני רוצה לעשות את המגמה או להגיש את הפורייקט לא ממש זוכרת בקיצור העניין הוא שלא הייתי במגמה ואלו שכן היו גמרו כבר את החלק המעשי, ככה שכנראה כן יכולתי לעשות מגמת אומנות בדרך כלשהי בסוג של חיצוני אפילו שהם כבר גמרו , אבל בסוף לא עשיתי עם זה משהו.. אז לא יכולה לפרט לך מה הדרישות בסופו של דבר אבל מה שכן כנראה אפשר לעשות מגמת אומנות בלי להיות בה 

וכל אלו שעושים או עשו מגמת אומנות... מה היא כוללת??פטיש

...חבוי

בס"ד

קודם כל מגמת אומנות כוללת חלק עיוני- למידה של מספר יצירות, כשלומדים בעיקר את הרקע של היצירה ואיך האמצעים האומנותיים מתבטאים בה (קומפוזיציה, אור וצל וכדו') - בגרות קלילה יחסית.

חלק מעשי- (לא בטוחה שלנו הוא נכלל בציון אבל זה מיני פרוייקט)- המורה נותנת משימה מעשית לבצע. (לנו- ליצור יצירה עם אור כל אחת יצרה בצורה שהיא חפיצה..) 

חלק מעשי- הפרויקט. 4-5 יצירות גדולות, מאיזה חומר שאתה בוחר, ובנושא אחד כללי. שבסופו יש בוחנת, שתשאל שאלות על היצירה שלך. כמו למה דווקא בחרת בקומוזיציה הזאת, בצבעים הללו, איזה אומן השתמש בטכניקה הזאת וכו וכו'.

חלק עיוני- כמות חומר גדולה. נבחנים בעיקר על הזרמים באומנות (קוביזם, ראיליזם וכו) לומדים מכל זרם כמה יצירות והדרישה לדעת ולהבין איך מאפייני הזרם מתבטאים ביצירה, מה הרקע לזרם, מה הייחודיות שלו וכו)

עכשיו.. לגבי שאלתך. תכל'ס את העיקר הבחינות במגמה (שזה הפרוייקט והחלק העיוני האחרון שפירטתי עליו, שהיא באמת הבגרות באומנות עם הכי הרבה חומר) עשינו בשנה אחת, בי"ב. אבל לנו כבר היה רקע, ידע מוקדם, היכרות וכו'.

זה דורש הרבה. תלוי לכמה אתה שואף להגיע, כמה מהר אתה לומד וזוכר חומר חדש. כמה מהר אתה מצייר/מפסל/ רושם... אני אישית לקח לי כמה חודשים לגמור רישום ולעומת זאת יש כאלה שמספיק להן יום יומיים ליצור רישום ריאליסטי.

אני רק אומרת שזה כמויות של חומר. והמון זמן של עבודה.. 

בהצלחה גדולה.

תודה רבה! עזרת לי מאודעוד יהודיאחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך