מזהים?(הלוואי!)
איש חשוב
כן! מזהים!מישי' מאפושו'

חחח מגניב!מיכל =>
חנן בן ארי
!!
כן כן. חנן בן ארי. זה מקסים!נחל
בטח שמזהיםםפרפר לבן.
מגניב!הולם במיוחד
אתה מצייר ממש טוב!
הממ.. תשקיע יותר בצביעה של הפנים. כי עשית קווי מתאר יפים ונקיים, אבל הם נורא כהים ביחס לפנים. ולא באמת קיימים קווים שתוחמים את הפנים, אז הצביעה, כך נראה לי, צריכה להשתלב עם הקווים.
החיוך בעיניים מעולה ביותר, השיער כנ''ל.(:
הולם במיוחד תודה רבה!איש חשוב
שמתי לב שכל מי שהראתי לו ישר אמר שזה חנן ואחרי זה...אמר טוב,אולי פחות...אבל בשניה הראשונה ישר
ומה זה אומר להשקיע יותר בצביעה(כאילו איך לעשות את זה?)?ומה זה קווי מתאר?
ותודה רבה רבה זה ממש עוזר!

וכמובן לכל מי שהגיב
תראה רגע:הולם במיוחד
לכדור הזה:

יש קו מסביב (קו מיתאר) שבזכותו אתה יודע איפה מתחיל ונגמר הכדור. אבל לכדורים אמיתיים אין קו כזה, הם כמו זה:
גם בכדור הזה ציירו בהתחלה קו, אבל כשצבעו עשו את המסביב כהה ומתחלף לאמצע בהיר בהדרגה, כבר אין קו שרואים שמקיף את הציור. מבין על מה אני מדברת?
אז תנסה, כמו בכדור הזה, שהצביעה עצמה תהיה הציור, ולא הקו שמסביב.
מקווה שהובנתי..
אגב, ברור שמה שעשית יותר קרוב לכדור השני מאשר לראשון, כן עשית את זה אמיתי וברמה, פשוט רציתי להדגיש את ההבדל בין שהקו-מיתאר עושה את הציור, לבין שהצביעה וההצללה עושות אותו.
אה...תודה רבה! כן הבנתי...אני ינסה בציורים הבאים.שבת שלום!
איש חשובאחרונה
זיהיתי. ציור יפהשמן פשתן
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך