לך,
אנחנו נפגשים רק מעט זמן, שלוש פגישות.
בפגישה הראשונה לא היית מדי אתה, לא קרצת לי, רק בגלל הנימוס נשארתי לפגישה שניה וגם בגלל ששכנעת אותי.. בפגישה השנייה גם לא היה נראה לי שזה זה, אבל לקראת סופה, הבנתי שאתה בחור זהב. שמאחורי הבדיחות שאתה כל הזמן מריץ, והסיפורים והרצונות, קיים בחור עם אהבה גדולה לחיים, עם שאיפות, עם עמקות משולבת בהומור ובחיוך.
שבוע הבא יש לנו פגישה, תדע, אם זה לא היה כזה מוקדם, הייתי כבר אומרת לך שאני שמחה ברגעים איתך, שאתה מוצא חן בעיני, ואולי היינו מתחילים לדבר כבר על העתיד המשותף שלנו יחד. הייתי אומרת לך שאמנם אתה ממש לא מה שחלמתי, לא מה שחשבתי שארצה, אבל אתה טוב. ולי, כרגע זה מספיק.
אז אם אתה נמצא בפורום פה, (וזה יכול להתאים לכל מיני בחורים בשלב דומה לשלנו,) תקרא מה שאני אומרת, ותבוא לפגישה בידיעה שחיכיתי לה! שבהתחלה לא רציתי אותך, ואני יודעת שאתה רצית בי, ומודה לך ששכנעת אותי להמשיך, כי למה להפסיק? אם נחמד וסבבה, אז בואי נמשוך פגישה או שתיים.. אז אני מחכה לפגוש אותך, להמשיך את הקשר איתך, חולמת על העתיד המשותף. ואם זה לא יהיה אתה, יהיה לי חבל מאד, ואם זה יהיה אתה, אוכל לספר לך בהמשך כמה חיכיתי לפגישה איתך בשלב כזה מוקדם של הקשר אבל לא יכלתי לספר לך..
אז... מחכה לך!