ובכלל, הייתי רוצה שמישו יקרא את הקטע האחרון שהעליתי. סתם כדי לדעת שלא הקלדתי אותו לחינם כמה דקות לפני שבת. וגם הייתי רוצה שאותו מישו יגיב, זה יהיה די נחמד מצידו.
אני מרגישה קצת בודדה בימים האחרונים, למרות שיש לי הרבה חברות. פשוט אף אחת מהן לא מחבקת אותי בדיוק כשאני צריכה. הן פשוט אף פעם לא יודעות מתי אני צריכה.
שלא תחשבו, אני לא מאשימה אותן בשום דבר. אני סתם מתלוננת עכשיו, אבל זה על מציאות קיימת, ולא על אנשים קיימים.
לכבוד פסח קניתי שמלה לבנה. סוף סוף, אחד החלומות שלי התגשם. (בלי קשר לחתונה! חתונה זה בכלל לא אחד החלומות שלי.) קניתי גם סנדלים של טבע, סוף סוף.
אני אוהבת אביב. את הפריחה והפרפרים והבגדים והסנדלים והכל. וזה שעוד כמה ימים כבר מפסיקים לנקות לפסח ואז פסח יסתיים בשעה טובה. החג הזה מעיק עלי.
אני רוצה להתבודד איפשהו אבל אני לא מוצאת זמן. ובכלל, תמיד אני פוחדת להתחיל לצרוח, גם אם זה בשום מקום, כי אולי מישהו ישמע. ואני הכי רוצה לצרוח.
אני בכלל שונאת שנגמרת לי המוזה באמצע שאני כותבת כי כבר יש לי המון התחלות ואפילו לא סוף אחד, או אמצע. ואני לא יכולה להמשיך משהו שהפסקתי. הו, מוזה מעצבנת. לכי לעזאזל.
נראה לי שעדיף לי לא ללכת לישון בכלל הלילה, כי אני ממילא צריכה לקום עוד 50 דקות.
בוקר טוב שיהיה..

תודה!