אקריליק על קנבסכוחות שמימיים
טוב, תפסתי גל של אומץ להעלות לכאן תמונה אהובה שלי....( המימדים שלה גדולים והתאורה והצילום לא משהו)
אני לא יודעת איך אתם אבל אני מאוד קשורה לציורים שלי וזאת אחת הסיבות שקשה לי להעלות לפה, כי אולי זה מרגיש לי סוג של חשיפה..אבל מרגישה פה די בנוח.( אני היחידה ככה? )
אשמח לתגובות, בכל זאת, ציור ראשון שאני מעלה לפה....
את הפרחים לא סיימתי ובכל זאת כבר תליתי...

אה,ואם יש פה מישהו שמזהה או חושב שהוא מזהה מה עומד מאחורי התמונה אשמח לשמוע חוות דעת

פסח כשר ושמח לכולם!

וואו חלילית אלט
ממש יפה!!!!
הפרחים והכל, זה כאילו פשוט אבל זה בכלל לא.
תודה תמקה כוחות שמימיים
ההערה שלך יפה...
ונכונה.
זה יפהה!!בשמחה תמיייד!!

אני יכולה לנתח

לי זה נראה כמו ים שבו עומדים הפרחים ללא משהו שיחזיק אותם יציבים.. למרות שבתמונה הם עומדים די זקוף כיאלו נלחמים לא ליפול.

למרות זאת הפרחים יפיפיים כשושונים

נראלי יש פה משהו שקשור לצל של הפרחים ולרקע שהוא עיגולים עיגולים.. אבל.. לא ניחנתי בכישרון מי יודע מה אבל פחות או יותר כן הצלחתי ככה להבין איזשהו משוו!

יום שמחח שיהיה לכולנווו!

תודה רבה כוחות שמימיים
ניתוח מעניין מאוד....אולי בסוף אסביר קצת סביב מה זה צוייר .....
זה ממש יפהפרפר לבן.

איזה מקסים זה. עדין ונעים ממש.הולם במיוחד
תודה רבה כוחות שמימיים
מלבב לשמוע
זה כל כך מביע ויפה!זריחה

תודה לכולםכוחות שמימייםאחרונה
הציור צוייר בתחילת האינטיפאדה הנוראית הזאת.
הוא מביע את התחושות שחשתי-
סוג של אם אין אני לי מי לי,

בתוך השטף...
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך