היי.
אני ובעלי נשואים כ10 חודשים. כבר מהרגע שבו נפגשנו ראינו שאנחנו מאד שונים מבחינה דתית אבל דומים באופי וסגרנו שידוך. אחרי החתונה נהיה לי קשה מאד איך שבעלי מבחינה דתית - מתפלל בבית, יושב על המחשב כל היןם ושומע שירים וצופה בסרטים, ואני ממש לא כזו, הייתי בחורה דוסית. ואז בעלי התחיל את הצבא... הוא אדם מאד מאד חכם ומוצלח, והתקבל למשהו רציני בצבא שלא כל אחד יכול להגיע לשם, אבל הוא מסיים בשעה 8 כל ערב ולא ידעתי שכך יהיה וזה לא מעניין אותו!!!! הוא נהיה מכור לצבא מהרגע שנכנס... והוא רוצה לצאת לקורס קצינים ולא אכפת לו אם אני רוצה או לא.... בנוסף, מהרגע שהוא בצבא הוא נהיה פתוח יותר, בימי שישי שיש לו חופש הוא קם מאוחר בערך בשעה 2 ואני לא רואה שהוא מתפלל בכללל!!! אגב, לבעלי לא מפריע לנהל שיחות עם כל בת ולי זה ממש מפריע......
חודשיים אחרי החתונה נכנסתי להריון. אני מאד שמחתי ובעלי פחות, כי זה קרה מידי מהר מבחינתו.... הוא לא עוזר לי בכלל בהריון - כלוםםם!! אפילו לזרוק את הפח הוא התחיל בגלל שאמא שלו אמרה לו כי אמרתי לה... עכשיו אנחנו במצב שאנחנו רבים כל שני וחמישי ובקושי מדברים..... אין לי צןשג איך אלד ככה, אני ממש שבורה מזה...!! אני באמצע חודש שמיני, ולא יודעת איך אגיע ככה ללידה. אפילו את הבית הוא לא עזר לי לנקות לפסח ובני המשפחה שלי הגיעו לעזור. הוא אמר שינקה ובסוף לא... ניקה רק בצבא!!!!!! אני על סף התפוצצות... מדברת איתו רק כשאני צריכה משהו ולא מעבר.. מחר אנחנו נוסעים להורים שלו לליל הסדר ואני לא יודעת מה יהיה.... הייתה איזה מתנה שמאד מאד רציתי. רמזתי לו כל הזמן שאני רוצה את זה.. אז לפני יומיים אחרי שהתווכחנו הוא הגיע לחדר ואמר לי "זה שלך" ושם על המיטה שלו והלך... אפילו לא פתחתי לראות מרוב שנפגעתי שככה זרק לי את זה...
מה עושים? תנו לי עצה איך להשלים איתו ולא לכעוס....

תגובה נפלאה