ילדתי לפני שבועיים. הייתי אצל אמא שלי זמן קצר...בעלי באחת מהפעמים לקח טרמפ בחורה מהיכן שאמא שלי גרה, עד לאיפה שאנחנו גרים. יש לציין שזאת נסיעה של 3 שעות, ידעתי על זה רק אחרי שהוא לקח אותה, אני מצידי קצת נעלבתי, לי בעצמי אין זמן איכות איתו, אחרי לידה...בחורה זרה, עוד אמר לי שהיא ממש חמודה והיא לומדת ככה וככה, נשמע כאילו ניהלו שיחת נפש.
היום, חזרנו הביתה, הפלא ופלא במקרה עצרנו בדרך בדיוק לאותה בחורה טרמפ, הרגשתי כאילו הוא עושה ביננו הכרות "עכשיו אתן מכירות"...אחרי כמה דק' קלטתי על מה מדובר.
היא עלתה באמצע שיחה שלי ושלו(אני ישבתי ליד הילד שלנו מאחורה) היא ישבה לידו. יש לציין שהיא הייתה לבושה מאוד לא צנוע. ואז עלו בי המחשבות של אז...3 שעות נסיעה עם טרמפיסטית שאין לי מושג מי היא, מדברת עם בעלי.
כל השיחה הופנתה אליה מאותו רגע, נפלו לי הפנים... ממש ככה, הרגשתי שהוא מוריד מכבודי מאיזשהוא מקום.
שאל אותה איך הולך לה פה ומה עם זה, ואני בתוך הבלגן של 24/7 בתוך טיפול בילד שלנו, הוא עובד 24/7 והוא אפילו לא שואל לשלומי....
ישר נכנסנו לבית וזרקתי לו משהו כמו "ממש הפרעתי לך בשיחת נפש איתה" אז הוא ענה לי "כן" (מתוך עצבים, כי הוא קלט שקינאתי). העניין שהוא לא מבין - זה חוסר כבוד. אני לא הייתי לוקחת לצורך העניין טרמפיסט זר לנסיעה של 3 שעות ועוד משוחחת אותו - ואני בטוחה שהיה מפריע לו. מאוד.
ולא חסר קטעים שאני רואה איך הוא מתנהג עם בחורות/נשים.
לדוגמא - ראינו בחורה שלומדת איתו בקניון, אז הוא הסתלבט עליה על משהו וזה, אני קלטתי את הפרצוף שלה, כאישה.
אני בטוחה שכל בחורה מרגישה בוסט לאגו אחרי זה, זה פלרטוט לכל דבר ועניין.
וחוץ מזה, הוא כ"כ תמים, איך אני יכולה לסמוך עליו שמישהי תקח את הקטע הזה צעד קדימה הוא יעצור?
ההרגשה הזו, של תסכול,ועלבון, יחד עם הנפילת מתח אחרי הלידה עושה לי לא טוב...