אז זהו. חיי הרווקות הארוכים עומדים להסתיים ב"ה ועוד פחות מחודש בע"ה אני משנה סטטוס מרווק לנשוי ובין כל ההכנות מצאתי זמן לשתף אתכם קצת...
בגיל 23-24 התחלתי לצאת. בגיל זה אנשים מסביבי כבר התחילו להתחתן ואפילו להיות הורים אבל כלום לא בוער. דייט ראשון שלי היה זוועתי במיוחד (באשמתי
) אבל התגברתי... אחר כך עוד דייט שנגמר אחרי שעה ואז אין הצעות למשך שנה ואז דייט שנגמר אחרי שעה ועוד אחד. בינתיים גיל 26 ועדיין כלום ואז עוד שנה בלי שום הצעה ואז דייט שלשם שינוי היה אחרי 4 פעמים ואז נגמר ואז התחילו השאלות מה רע בי? למה אני לא מוצא? וכו... ואז היאוש מגיע ומרימים ידיים..
בינתיים גיל 29 והמצב לא מזהיר פנים. אנשים ממשיכים להתחתן ואני כבר בטוח שאני הולך להישאר רווק לנצח... יוצא לדייטים שנגמרים אחרי שעה וגיל 30 כבר חלף ואני עדיין רווק ומיואש... הזמן ממשיך וכולם מתחתנים ותמיד שואל את עצמי מה לא טוב בי??
המחשבות האלו מביאות לי אנרגיה שלילית ואני כבר בטוח שאני בחיים לא אתחתן...
עוברות עוד שנה-שנתיים-שלוש כולם כבר נשואים ואני רווק והישועה לא באופק
כי תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר....
פתאום הקב"ה שולח לך רב שמעביר הרצאה ומכל ההרצאה אני קולט סיפור אחד מה שמעיר אותי, קורא ספר אחד, נפגש עם אדם חכם אחד ואני עדיין רווק אבל בכלל לא מיואש ![]()
השאלה מה לא טוב בי מתחלפת בשאלה במה אני טוב ומה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי טוב. השאלה למה אני רווק מתחלפת בשאלה מה אני צריך לעשות כדי שאני יהיה נשוי? והמחשבות האלו גורמות לשנות גישה בכל תחומי החיים לא רק בזוגיות
אני ממשיך לצאת ואני ממש רואה את ההבדלים בדייטים, בהתנהגות ובכל תחומי החיים למרות שאני עדיין לא מוצא אבל זה ממש אחרת.
עד שהבחורה מגיעה.... ואז אני מבין שאחרי כל הדיכאון, העצבות והכאב אנחנו נפגשים בזמן הכי טוב שיכול להיות. וממבט לאחור מבינים איך הקב"ה דואג לנו ואיך כל הפאזל מסתדר בצורה שבחיים אי אפשר לתאר....
אז תמשיכו להאמין בהקב"ה, בעצמכם, לא להתייאש, להיות מאושרים ותראו ממש את יד ה'
בהצלחה