חסרות לי מיליםנפתלי הדג
לא חוויה גדולה, יש לומר. ניתן לומר גם שאני מרגיש פסיחה אחת גדולה, כמו הנשימות הקלות בזרם של שיר שמשפריץ בחדווה החוצה – פסיחה ומילה, ומילה ופסיחה.

אם כך, פסיחה אחת גדולה. כמו בין כוסות בפורים, לפני שמה שזורם למח זורם למח. יותר מדי אוויר מעופש בחזה וזיעה מעופשת בבתי השחי. איברים מוזרים, יש לציין. ניצן לציין גם את האינטימיות המוזרה שבהם, בבתי השחי, הגורמת לאנשים (ולנשים) ברחבי העולם להביע בהם עניין רב כל כך.

אני מהרהר על המתח בין אורות לכלים. אנחנו אוהבים לדמיין לעצמנו עולם הרמוני בו האורות נכנסים לכלים כמו נקטר זורם בתוך כוסות ענק באולימפוס, אך האמת העגומה היא שלרוע המזל גם בתוך כלי סטנדרטי יש צל. נסו זאת בבית, הוציאו כוס לא שקופה מהארון והביטו בתוכה – הכוס מטילה צל בתוך עצמה. מרתק, לא כן?

לבעיה המרירה הזאת ניתן להציע שני תירוצים, אך לפני שלב התירוץ אקשור אותה לנקודה קונקרטית שמטרידה אותי, למען הבהירות (שתי המילים האחרונות היו אמורות להיות במקום אחר במשפט, אך אנחנו לא חוזרים אחורה, אל הפסיחות, כדי לתקן בעיות זוטרות של אסתטיקה). אם כך, שירה. מלבד שם יפה, שירה היא גם דבר יפה, ואחד הדברים המענגים בה ביותר הוא המשחק בין האורות הגולמיים, המופשטים, לכלים המילוליים, המגבילים.קצת כמו הכלי הראשון, המילה 'אור', לאור עצמו (אל תדברי אליי בפוטונים ילדה / הברק בעינייך / לא נמדד באף ספקטרום / חלקיק או גל / אכלא אותו בכליא-ברק / האנטנה שלי קולטת / רק גל אחד).

תמיד כמבקר, יש לי בעיה באיזון הזה. כשאתה פוגש שיר שכולו אור, מפוזר על הדף בסדר אנרכי שפוגם בו-עצמו. הלב מתחמם, כן, אבל העין. ומנגד, שיר אסתטי למהדרין אך חסר, חסר כל כך (אהמאצ"גאהמ).

והלימוד יש בו תמיד מאבדן התמימות.
כתבו זאת על אחת ממצבותיי.

אם כך, פתרונות.
כוס שקופה, ודאי תפתור את הבעיה. אך אין לי עניין בכלים שקופים, מדריכי בני-עקיבא שהאור עובר מצד לצד שלהם ומשאיר אחריו שינויים כימיים זניחים להחריד.

אור מלמעלה. הו (מילת הזמנה לעולם אחר, נמלץ ומבהיק), אלהים. אור מלמעלה, איכה?

אם כך,
הצללים הפנימיים נותרו אחרונים
מבואות המטונפים שבעמקי הניצוצות, אם נדבר רב נחמנית
וכן והפסיחות
כי מה נותר אם לא לנשום
לעבד אוויר מעלה מטה
להשתמש קצת במשאבי החמצן
אם יש לנו רגע של חוסר משמעות, נזכה בו בידיים פתוחות, ונזכה בו בזכות.
הפילוסופים הגדולים מחכים לי כולם לצד המיטהנפתלי הדג
ואני שולה מוקשים.
לפחות יצא יפה צבי-ליזציה
פינג.

איזה מחזה מרהיב שזה, הרגע בו אתה מושך אליך את המילים והן מושכות אליהן, ויש צעד איטי ומהיר, מילה ופסיחה, פסיחה ודילוג, ואז ריצה. ואתה מחולל ריקוד אינטימי ובכל זאת נראה, כאילו היו מראות הסטודיו בו מתרקדים אתה והמילים, שקופות.

כתבת הרבה יותר מיפהפה.

אבל אם אין צל, הציור יוצא חד ממדיפיתה פיתה
כתבת יפה אבל יש לך טעות מרכזיתהרועה
האור לא צריך לבוא מבחוץ, כלים זה לחלשים וילדות.
אנחנו שוברים את הכלים ובוערים מתוכנו.
כתבת יפה אבל יש לך טעות מרכזיתמאמע צאדיקה

האור לא צריך לבוא מבחוץ, כלים זה אור מלמעלה, הו אלוהים! 

אנחנו לא שוברים אלא מגלים בארות, ובוערים מתוכנו. 

ההבדל הוא טרמינולוגיהרועה
העניין הוא לא לקבל אור חיצוני אלא ליצור אותו.
לעמוד זקוף ולמצוא שמחה בפנים.
אם זה נהיה רכבת הרים, אני עוזב ידיים.מוטיבציה

כנראה שזה נכון...כשאין מילים - יוצאות יותר מדי

"כתבו זאת על אחת ממצבותי"..? אוי ויי.אלעזר300אחרונה

לדידי, הכלים (המופשטים יותר או פחות) הם שמעניקים לאור את אופיו ויופיו; האור הואר מתחילה על מנת להיכנס בכלים; ודבר אין רע בכך.

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך