היי בנות!
אני חדשה כאן ואשמח לקבל קצת חיזוקים 
ארצה לציין שאני אמא לשניים.
ביום חמישי/שישי הייתי בביוץ אניט יודעת כי אני מרגישה אותו- יש לי כאבי תופת כל חודש בביוץ ובמחזור וקשה לפספס.
אני ובן זוגי קיימנו יחסים ביום שישי ומאז יש לי בחילות לא מוסברות מן גועל בקיבה שנותן חשק להקיא ( לא הקאות ספונטניות ),חזה כואב,כאבים בגב התחתון שזה חדש( יש לי כאבים כל הזמן כי יש לי עקמת ועברתי פעמיים אפידורל ) הכאב הזה לא מוכר לי. חוש ריח מחודד מאוד!!!!! אני מריחה דברים ובן זוגי חושב שהשתגעתי. הוצאתי לילדים נקניקיות מהמקפיא והיה להם ריח מזעזע ( למרות שהן רק נקנו לא מזמן והיו בהקפאה ) בין זוגי כמובן לא הריח כלום, וגם עכשיו בדיוק הרגע שאלתי אותו עם הוא מריח ריח של ביוב והוא שוב אמר לי שאני הוזה.
שלשולים, עצירות, גזים, כל מיני רעשים מוזרים שעולים מהקיבה, לחץ בבטן התחתונה ולעיתים גם עקצוצים. או שיש לי וירוס בקיבה או הריון.
אני מתחרפנת!!!
בנוסף היום בבוקר פיפי בצבע כתום מלוכלך ( באתרים רשום כהה אבל לא כלכך יודעת מה זה כהה)
עשיתי אתמול בדיקת ביוץ כי קראתי שבגלל שההורמונים של ההריון דומים בצורתם להורמונים של ביוץ אז יש מצב שהערכה תזהה ערכים נמוכים של הריון התחלתי. בבדיקה היה פס נוסף לפס הביקורת אתמול פס משמעותי אבל יותר בהיר מפס הביקורת והיום פס ממש חלש אבל קיים.
ארצה לציין כי אנחנו נשמח להריון אבל לא רצון שיגרום לי להשתגע ולהמציא סימנים.
הגוף שלי מאותת לי על משהו שקורה ואני פשוט רוצה לדעת שאני לא משתגעת!!!
אני מוצאת את עצמי מתעסקת עם זה כל יום וכל היום!!!!
הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()