עבר עריכה על ידי צמאה לך נפשי!! בתאריך כ"ח בסיון תשע"ו 14:01
אין שום דבר יהודי בנקמה! "לא תקום ולא תטור"
נכון. המדינה שלנו מנוהלת ע"י חילונים, ולכל אחד יש אינטרסים שונים, חלקם טובים יותר חלקם טובים פחות.
נכון, זה נורא שמעלילים עלילות על אנשים צדיקים שמיישבים את הארץ.
נכון, זה מתסכל וכואב כשהמדינה לא מטפלת כמו שצריך בערבים שהחליטו להתנחל ולעשות לנו טרור בארץ, לפעמים המדינה אפילו עושה את ההפך ותומכת בהם (בכך שמפנים מאחזים, יישובים, לא מתייחסים למחבלים בחומרה המתאימה וכו'..)
נכון, אף אחד לא חושב שהממשלה מושלמת, וכל אחד חושב שאם הדעות שלו היו השולטות במדינה, או אפילו רק מובילות, היינו איפמריה. אם ואם ואם ואם.. למה לחיות באשליות? זו המציאות - בואו נתמודד!
יש לנו ממשלה חילונית לצערנו, אנשים נרצחים יום יום ברחובות, יש לנו בארץ שטחים שכביכול שייכים לפלסטינים (כבר אמרתי, זה שהם החליטו שזה שלהם לא אומר שזה שלהם. יש לנו זכות אבות ומי שלא מבין את זה זה כבר בעיה של עצמו בלבד.)
והחילונים האלה, עם כמה שקשה לשמוע את זה - הם שליחים של הקב"ה. הרצל, בן גוריון, כל הממשלה של פעם ושל היום - לא בטוחה שהכוונה שלהם זה ליישב את ארץ ישראל הקדושה ולעבוד את ה' בארצנו. אבל צריך לזכור שבזכות אותם שליחים חילונים שלא שמרו תורה ומצוות יש לנו את ארץ ישראל, ואלה האנשים שה' בחר אותם כשליחים. בין אם נרצה ובין אם לא.
ונכון, אנשים נרצחים, ולא כל השטחים בידינו, אבל כל זה קורה בארץ ישראל.
וכן, זו המציאות היום בארץ. נקמה לא תעזור בגרוש.
נקמה רק תגרום לצער, לכאב.
נקמה זה לא יהודי. נקודה.
נקמה זה ערבי, נקמה זה מושחת, נקמה זה דם. ושוב חזרנו לאותה נקודה - דם זה לא יהודי!
זה חילול ה' מטורף!!
מה אתה רוצה שייחשבו, שהיהודים שומרי התורה והמצוות, אלו שעובדים את ה', רוצחים והורגים ומשחיתים, וועושים טרור?? עזוב את שמנו הטוב, מה עם קידוש שמו הטהור של ה'??? זה נורא. נקמה זה לא דרך, נקמה באה מתוך כעס בלתי נשלט, מתוך רצון אגרסיבי ואנוכי. זה נקמה. יהודים לא נוקמים! אפשר לעמוד על האידיאלים שלך ולדרוש אותם יפה מאוד בצורה יהודית, שלווה, אמיתית, טהורה וקדושה.
(סליחה שחפרתי.. זה כל כך מכאיב לי כל העניין הזה של "נקמה" זה עושה לי צביטה בלב. זה פשוט קורע אותי! אז היה לי חשוב להגיד
)