צריכה התייעצות קטנה..מיצ'ל

לכבוד החופש ולזה שיש לי זמן החלטתי לעשות 10 יצירות אומנות הקשורות לנושא מסויים.
חשבתי על מה אני רוצה ואני צריכה את עזרתכם להחליט באיזה חומרים הכי טוב להשתמש בנושא של ציור ורישום.
אז על מה עדיף יותר לצייר (גם מבחינה כספית, וגם אומנית), על קנבס או קאפה?
ואיזה סוגי צבעים לכל אחד מתאים?
בנוסף אני עושה שילוב של תמונה עם ציור על איזה חומר הכי כדאי לעשות, ואיזה סוגי צבעים?
דבר אחרון רישום של תפוח, ניסתי כבר בעבר אשמח להמלצות להשתפר ועל מה כדאי לעשות בשביל שישמר לאורך זמן?
הייפילוסופיה

קנבס טוב לצבעי שמן ואקריליק, לפי מה שידוע לי. יש קנבסים זולים בסטוק, כל אחד ב15 שקל בערך, אבל הם לא איכותיים. אם את מחפשת משהו איכותי יש בחנויות לאמנות ושם זה יעלה לך יותר.

על קאפה אף פעם לא ניסיתי לצייר אבל עושה רושם שזה יהיה טוב לצבעי מים, אקריליק וכאלה, וגם לפחם.

בעפרון כדאי לצייר רק על דפים מיוחדים (לפחות 180 גרם), ממליצה על קנסון (שמתאים גם לפחם) אבל זה עולה קצת יקר. תלוי באיזו חנות.

תמונה עם ציור, זה לא כל כך משנה החומר, מה שהכי נוח לך.

בשביל התפוח כדאי שתתייעצי עם רוני, אני לא מבינה בזה כל כך...

בהצלחה!

קנבסחנן.לב

זה פשוט. חומר פשוט.
קנסון! מעולה. ולא כזה יקר-במיוחד ביחס לקנבס.חבוי

ממש כיף לעשות עליו רישום.

והצעה לחומר- לצייר עם דיו. עשיתי את זה זה כחלק בציור וזה יוצא ממש יפה.

בהצלחה

קנבס. זה הכי כיףאין קדוש כה

רק קנבסציון חמדתיאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך