אני עושה קייטנה בתשעת הימים..
רעיונות ליצירות בעיקר ופעילויות שמתאימות..!!
תודה רבה..
יש מין משטחי קלקר צהובים(לוידת איך קוראים להם)
אז מצירים ציור, מניחים שקית מכולת באיזה צבע שרוצים ונועצים עם עיפרון, ככה שנוצר מין גוש צבע שאיתו אפשר "לצבוע" את הציור.
תקני חולצות לבנות חלקות(בערך 10 שקל לחולצה, אם יקר אפשר לעשות את זה עם כובעי שמש)
וחבילה של לורדים לציור על בדים ותני לילדים לצייר.
תעשי "פסיפס" מנירות צבעוניים קרועים
תבנו בובות מסכום -כל ילד מקבל סכין מזלג כפית או כף ובעזרת אביזרים כמו עיינים זזות, חתיכות אלבד, מדבקות, חוטי צמר... ומעצב דמות. אפשר לעשות אותו דבר עם גרביים.
שכל ילד יקבל כדור ים, ובטושי ארטליין יצייר.
תמיד אפשר להדפיס דפי צביעה של בית הקדש ולתת להם לצבוע...
תכיני פאזל גדול ותתני לכל ילד חלק שעליו הוא יכתוב את שמו, יצירר, יכתוב דברים על עצמו ובחלק המרכזי תתכתבי משהו כמו "קיטנת..." או משהו על שנאת ואהבת חינם ועל זה שכולם מאוחדים, תרכיבו ביחד את הפאזל ואם באלך להשקיע- תצלמי לכל ילד בקטן את הפאזל ותתני בשקית, או שתתני את החלק שלו ותכתבי על הצדש האחורימזכרת מקיטטנת .... כולנו מאוחדים... או כל דבר אחר
ואז קורעת חתיכה משקית מכולת באיזה צבע שבא לך, נגיד אדום, את מניחה על הגג של הבית ואז פשוט תוקעת עם העיפרון את השקית- נועצת מעליה, וככה נוצר מין בור שהשקית נעוצה בוו
הבנת?

את קורעת חתיכה משקית מכולת צבעונית, ואז מניחה איפה שבא לך מעל הקלקר הצהוב.
אחר כך, את לוקחת עיפרון ותוקעת אותו בקלקר איפה שהשקית מונחת, ואז נוצר מין חור שהשקית תקועה בו,את חוזרת על הפעולה עד שכל השקית נעוצה בקלקר ואז יש כתם צבע
ו---ניראלי שלקלקר הזה קוראים קאפה, אבל אני לא בטוחה
ולעשות מובייל, אפשר לגזור מקרטון של קורנפלקס צורות של כף רגל ימין ושמאל ולתת לילדים לצבוע ולעשות חורים ולשים מנקה מקטרות ואז יוצא כפכפים..לעשות מבקבוקים אקוריום יש כל מיני דברים..
🙏🏻מתחזקת :)
עשב לימוןזה עולם ממש ממש כיפי!
וכמה טיפים:
לסרוג לסרוג לסרוג. לא להתייאש אם יוצא לך לא משהו, ולא לחשוב שאת יכולה לסרוג רק כיפות. הסריגה שלך תשתפר וגם המיומנות ויהיה לך יותר קל ויותר מהר.
יש המון דברים לסרוג במסרגה אחת: ארנק, כובע, שטיח, כיסוי לכל דבר, תחתית לעציץ ופרח לשימוח
כל דבר שתחשבי עליו ותנסי אותו יבוא מהמקור של היצירתיות שלך, וככה אפשר ליצור ולשמוח, ולתת לאנשים מתנה ייחודית (ככה כותבים בפרסומות 😅) מהלב.
אפשר לסרוג בתשלום לאנשים מוכרים או לא, וזה יהיה תוספת הכנסה מהצד, בשעות הפנאי.
זהו נראה לי, את השאר תגלי
ותהני!
🙏🏻מתחזקת :)אחרונהלגביי הצבעים - אני מעדיף כיפות שחורות מסורתיות כמו קטיפה, חב"ד, סרוגות וכדומה.
אבל אני מצרף לך מאמר מאוד מיוחד שמדבר על קומפוזציה של צבעים המאמר נכתב באתר וילונות קבסו והוא מדבר בהקדשר של צבעי וילונות, אבל בכל זאת אני מאמין שתוכל לקבל הרבה ערך מהמאמר.
ממליץ לך קודם כל לבדוק מי הקהל שאת רוצה לעבוד איתם. אחר כך תעשי קצת מחקר על הקהל הזה ותבדקי מה אותו הקהל אוהב כבר ללבוש כרגע ואיזה עיצובי טרנדים קיימים כבר.
אני ממליץ לך תמיד לשלב בין צבעים מסורתיים לצבעים ועיצוב חדשני. אבל לא לעשות חדשני ממש כי לפי דעתי זה מוריד מהערך של תפקיד הכיפה.
🙏🏻מתחזקת :)