..*בננית*
טוב אז אאוץ'.
זה היה פטיש 50 קילו במוח, השירה גאולה הזה.
אין מה לדבר, נועה אדם חד. ומדויק. מהסוג שאני מאוד אוהבת.
זה דקר, ואיך אפשר עכשיו בכלל לנחות. סוף ספר שמשאיר אותך ריק, עם מליון מחשבות מתרוצצות ועיניים מבוהלות ובעיקר בום.
היכולת לגעת בנקודה הזאת, בבפנים של הבפנים, בפצצת אטום הזאת, שכשאתה נוגע בה זה הופך לתאונת שרשרת, ועד אז היא יושבת ומחכה, בסבלנות של דייג מיומן.
אני נוגעת ולא נוגעת. מנסה לתפוס אותה, את הנקודה הזאת. לופתת לי את הלב, ודוקרת מכל כיוון אפשרי, אבל אני לא שומעת את הצרחה שבוקעת. מידי פעם היא מבליחה, וחוזרת למטה במהירות האור. או החושך, איך שתרצו.
ערבבה אותי לגמרי, איבדתי את עצמי באיבוד.
איפה מוצאים נחת בעולם הזה? אבל נחת אמיתית. לא מעושה, בוהקת מהניילון.
האם יש מקום למשוגעים? או לשיגעון? או שאולי לכולם יש שיגעון וכל אחד מחפש לו פינה לתחוב ולהסתיר אותו?
מכורה אליו ומתעבת אותו בו זמנית, את השיגעון הזה.
..*בננית*

מילים מנחמות, עוטפות, מרככות, ממיסות, מבהירות. יש עוד דבר כזה?

אני לא אוהבת את מה שאני רואה מסביבי. אני לא רואה טוב, אני לא אוהבת.

האם יש בעולם מקום שאפשר למצוא בו שתיקות ומילים באיזון מושלם? כזה שמאפשר להיות יחד ולחוד לסירוגין, שמאפשר לחיות.

יש לי בדם אנדרנלין מת. כמו שמרים יבשים. פוטנציאל לגדילה וצמיחה שעוד לא מצא את המרכיב שיעורר אותו. הוא רדום לגמרי.

האם אפשר לקבץ יחד את כל האנשים שרוצים לחיות, אלה שנמאס להם להיות עצמות יבשות?

עולם כ"כ אירוני לפעמים. כל הנורמליות הזאת גם כן. אנשים שמתרוצצים סביב כלום, ואני באמת לא בקטע ללעוג. אני פשוט לא מסוגלת לסבול את זה יותר, נראה לי פסיכי לגמרי.

תודה על כמה משוגעים-נורמליים שיש בעולם.

לפעמים אני מרגישה מאוזנת מידי. כאילו לא הייתי מספיק מתבגרת. כאילו לא מספיק צעקתי. מצד שני, אני המתבגרת הכי קלאסית שיש.

ואם יש עוד משהו שכואב לי, זה מבוגרים שפוטרים את עצמם מהמראה הנוקבת שמתבגרים מצבים מולם בביטוי הלעוס: "זה יעבור, גיל ההתבגרות". ואם לא אומרים בפה, אז בלב או בראש.

את מדהימה.יומנים נשרפים
כל כך.
היכולת שלך לבטא הכל במספר מילים.
החכמה שלך, לתת דוגמאות להכל, והכי חכמות ומתאימות.
חיבוק גדול יקרה ואהובה שלי
..*בננית*
(תודה אחות יקרה )
וואי פשוט ככה הספר הזה.עלה למעלה
..*בננית*
למה, למה לכל הרוחות שום דבר לא מספיק לי. שום דבר לא מזיז לי. למה אני כזאת אטומה ואדישה, איכס.
יש לי טביעת עין כזאת שמריחה מקילומטרים את מידת הכנות של הדובר מולי. רק כנות מאוד גדולה מצליחה לגעת בי, כנות מהסוג של מודעות עצמית גבוהה וענווה.
אז כן, אני פוגשת מידי פעם אנשים כאלה, אבל הם נעלמים לי מידי מהר, ואני נשארת לבד עם הקריטריונים המחמירים והמגבילים האלה. וזה לא שאני עושה את זה בכוונה, אני באמת מתקשה להיפתח לאנשים עם דיבור מלאכותי או חיצוני מידי. אני לא מרגישה מספיק בטוחה להפקיד אצלם את הלב שלי, את המקדש הקטן שלי.
ולפעמים אני מתחילה להטיל ספק באבחנות שלי. למה מי אני שאקבע שהוא לא כן עם עצמו? זו יומרה שפשוט גורמת לי להיגעל מעצמי.
אבל מה אעשה, זאת תחושה פנימית חזקה, ויש לי עיקרון כזה בחיים שתחושות מהסוג הזה תמיד צודקות. ואולי אני טועה?
מהרגעים שאני מרגישה את השנאה העצמית והתסכול מטפסים לי בגרון ומתכדררים לגוש מרגיז שהולך לחתום שם קבע.
וואו.שורדתתת

את...

מתארת כל כך טוב את מה שאני קוראת לו לדבר עם אנשים בעיניים. שלהסתכל לבפנים שלהם, ו

אני ממש מזדהה איתך עם הקטע האחרון הזה><

קשה לי ממש לדבר עם אנשים מלאכותיים. ואפילו בערך, ואפילו רק הרגשה שלי

וכל מה שאמרת בו בעצם.

בגלל זה אני אוהבת כל כך לקרוא אותך ולדבר איתך.*בננית*
כי את הכי כזאת בעולם. מיוחדת שכמותך.
הי, רגעים מביכים |מסמיק|שורדתתת

|תוהה עד כמה זה מכוון ברצינות|

ואני גם אוהבת לדבר איתך אבל וכו

ואת, כבר אמרתי לך שמצאת חן בעיניי מאד. מהבחינות האלו בדיוק

את מדהימה. בא לי לקרוא אותך עודשוברת גלים
..*בננית*
אני מרגישה שיש לי מלאי בלתי נגמר של מילים. אין בי כוחות נפש להוציא אבל זה בוער
(ומחמם את הלב לשמוע את זה ממך. את ממש מהאנשים שאני תופסת מהם, בעיקר בהיבט של הכנות והחיפוש התמידי. אנשים עם לב בוער, חיים.)
את לא מבינה איך קראתי בשקיקהשוברת גלים
כמה שהכתיבה משקפת. זה מדהים.

(תודה. חיזקת אותי. הלוואי שאגיע למה שכתבת שם.לב בוער, חיים. הלוואי)
|חסר מילים|חלילית אלטאחרונה
זאת בעיה קשה אצלי, שכשאני באמת רוצה לומר מ ש ה ו, פתאום נמחק לי האוצר מילים.
את מדהימה.
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך