עד יום שישי היה לי קשה. אתם יודעים...
פעם מישהו אמר לי שכששבת נכנסת נכנסת רוח חדשה לעולם, ומאז אני משתדלת להרגיש את הרוח הזו.
והשבת הרגשתי. התפללתי לה' יתברך שיעזור לי להרגיש את הרוח הזו, את שלוות הנפש שיש בשבת.
ואני חושבת שהרגשתי.
השתדלתי להדחיק את העבר ולהתמקד על העתיד ולהשפיע אותו על ההווה.
היה לא פשוט בהתחלה, אבל עכשיו, אני מסתכלת על עצמי ואפשר להגיד שאני ממש גאה בעצמי. במלוא מובן המילה, בפשטות של המילה היפה הזו.
זו גדולה להסתכל על דברים שעברת ולשמוח בהתנהלות שלך. ואני מרגישה שכרגע אני מסוגלת. אני לא כ"כ רוצה לחשוב על העבר כרגע, כי אני משתדלת לחשוב כמה טוב יהיה בעתיד.
אז תודה למי שאמר מילים מהלב ומתוכו. מילים כתובות במחשב שנראות הכי אמתיות לי.
תודה שאתם מקום טוב לפרוק בו מילים ורגשות, אמנם אני אנונימית אבל מרגישה קרובה אליכם, דרך מילים יפות כ"כ.
ורציתי להגיד למי שעובר כמוני דברים מאתגרים... אתם לא לבד. יש הרבה שעוברים כמונו קשיים, דברים שהם כאפה לפנים ועצובים... ליבי אתכם. אין לי המון מילים לנחם ולהגיד. רק להביא את הלב שלי. את הרצון העז שלי בטובת כל הזקוקים לטוב הזה. שתהיה לכולנו הצלחה רבה בכל. ובמיוחד בנושא של מציאת בן זוג, מציאת אהבה אמתית ונכונה.
אני לא זוכרת מי, אבל משהו פה בפורום כתב באיזה שרשור של חיוזק משפט ששינה בי הרבה. 'רחמנא ליבא בעי'. הקב"ה רוצה את הלב. את הרצון. את התשוקה לשנות דברים, להזיז הרים, לרצות לשנות ולהוסיף מעט אור לעולם הטוב שלנו. 'רחנמא, ליבא בעי'.
יהי רצון שנצא מהאתגרים מחוזקים יותר, שנדע להבין את ערכנו ונשכיל לשמוח בו. שיהא שם שמיים מתקדש ומתאהב על ידינו.
ואני פה למי שזקוק. יש פעמים שאנחנו עוברים אתגרים כדי לדעת להבין ולהיות שם בשביל מי שעובר אותם כמונו.
ממני, המשתדלת להוסיף אור וטוב בעולם ולמלא את ייעודי בצורה האמתית והטובה ביותר.