פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
גם אני רוצה לצטט משירה גאולהריעות.
אבל אני במיטה והספר במדף שבחדר השני
כן כן. תצטטי. בבקשהיומנים נשרפים
בסוף קמתי. הספר הזה כל כך מדהים שזה שווה את זהריעות.
לגמרי.יומנים נשרפים
אז קמתי.ריעות.
את דוסית. יש לך כפירה דוסית. קרה כזאת, צינית. להדליק כזה לב כבוי, בשביל זה צריך באמת חתיכת אש. אבל את מתה להדליק אותו, זה מה שמיוחד בך. את חופרת עם הציפורניים לחפש את הקרקעית של התהום ואת נואשת, ואת יודעת שכשתיגעי בתחתית, את תעופי למעלה כמו טיל. אולי אפילו יידלק לך הלב. אולי הוא ירגיש עוד משהו חוץ מכעס.
וזה שאני לא שומרת שבת זה לא אומר שאני לא רוצה לדבר איתך. זה לא אומר כלום. אני מתביישת להגיד, אבל אפילו הרגשתי שאתה בצד שלי לפעמים. גם כשברחתי ממך. עם כל השגעת שלי, עם כל הבריחות הארוכות המתישות. עם כל הנסיעות ממקום למקום בלי להגיע לשום מקום, רק לרצות להגיע.
כל הדרכים שחשבתי שלא אצעד בהן לעולם נפרשו ונפתחו מעלי, קראו לי לבעא וללכת בהן. למה נשמה פוגשת נשמה. למה דווקא זו בזו. חמה. נתקלות ונבהלות. לוקח זמן להבין. אבל הלב החכם יודע כבר מהרגע הראשון. סו לא פגישה. זה מפגש מחודש. איפשהו, במקום אחר, יש לנו הסטוריה.
וזה שאני לא שומרת שבת זה לא אומר שאני לא רוצה לדבר איתך. זה לא אומר כלום. אני מתביישת להגיד, אבל אפילו הרגשתי שאתה בצד שלי לפעמים. גם כשברחתי ממך. עם כל השגעת שלי, עם כל הבריחות הארוכות המתישות. עם כל הנסיעות ממקום למקום בלי להגיע לשום מקום, רק לרצות להגיע.
כל הדרכים שחשבתי שלא אצעד בהן לעולם נפרשו ונפתחו מעלי, קראו לי לבעא וללכת בהן. למה נשמה פוגשת נשמה. למה דווקא זו בזו. חמה. נתקלות ונבהלות. לוקח זמן להבין. אבל הלב החכם יודע כבר מהרגע הראשון. סו לא פגישה. זה מפגש מחודש. איפשהו, במקום אחר, יש לנו הסטוריה.
תודה ריעותי.יומנים נשרפים
את הציטוט השני קראי ממש לפני עשר דקות.
רשמתי לי לצטט אותו אבל אחותי לקחה את הספר.
קטעים מדהימים.
רשמתי לי לצטט אותו אבל אחותי לקחה את הספר.
קטעים מדהימים.
וואו הראשון.וגם כל השאר.ציףאחרונה
פניה לשי מיקהזית שמן ודבש
שי מיקה, שלום.
אני בעבר חשדתי בך שאת קשורה לרצח תאיר ראדה וזה מה שכתבתי.
מסתבר שטעיתי.
תביני אותי- הושפעתי מההסתה נגדך ברשת.
אני מבקש סליחה ממך.
אני מאחל לך חיים מלאים באור וטוב.
שי מיקהזית שמן ודבשאחרונה
הקפצה
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
נסיון פעילקפיץ
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק