האם פעם יצרו אתכם קשר באופן ישיר או אפילו בעקיפין , כלומר בנות מכאן למטרת שידוך?
סתם שאלה שעלתה לי עכשיו..
האם פעם יצרו אתכם קשר באופן ישיר או אפילו בעקיפין , כלומר בנות מכאן למטרת שידוך?
סתם שאלה שעלתה לי עכשיו..
משיח בן דוד
אמ...שאלה רנדומלית לחלוטין חח
משיח בן דוד
יאלה בנים לא להתבייש ספרו
(כמובן, בלי לתת כינויים וכו')
מה הוא ענה לך? איך הוא הגיב?תפוח יונתן
מכאן .
למה אנשים לא מבינים אחד את השני
או שבעצם....
עליתי עליכם? 
משיח בן דוד
כתבתי בצחוקשמן פשתןcome on...
אנלא קורא מחשבות, אין לי מושג מה עובר לך בראש
אבל אין שאלות "רנדומליות". בייחוד לא כשמוסיפים "חח" בסוף.
).
כשאתה אומר ישירות אתה מתכוון ש..? פשוט כתבו לך אם אתה בעניין לצאת?
כל הכבוד על האומץ שלהן
(אתה מספר לי שיש כאן בנות איכותיות? אם הן לא היו איכותיות הן בטח היו כותבות לי מזמן ומציעות לצאת
)
*למי שלא הבין כלומר אני לא איכותי מספיק ![]()
ותן טלהיו מלא.
(:
אמ..אני לא יודע איך בידיוק להגדיר את זה היו נראלי פעמיים?..
אבל זה לא בידיוק היה הצעה ..קיצר מישהי מכאן רצתה לשדך לי מישהי אחרת מכאן..(לא זוכר כבר איך זה התחיל, זה היה מלפני חודשים,אני זוכר מי זאת היתה זה כן אבל כמובן בלי כינויים) והיה מקרה הזוי נוסף לפני בערך חודש שמישהי כתבה לי שהיא היתה מציעה לי אבל אני "חרדי כזה" כלשונה..היא מחפשת מישהו בסגנון אחר.....למה לטרוח לכתוב לי בכל זאת?..אולי היה משעמם לה בלילה ![]()
אז כפי שאתם רואים לא היו לי ממש הצעות רציניות ![]()
תפוח יונתןהאמת, לא עניתי כי מרגיש לי לא צנוע לענות על השאלה הזאת באופן ישיר 
(לשאול תמיד אפשר, אז זה בסדר.)
<צ>
חלושששש
נראה שיש כאן רמיזות מוזרות + בחלק נראה שצריך ניקוד בישביל להבין
משיח בן דוד
אז בלאו הכי הם יצטרכו להזדהות בניק הרשמי כי מי מכיר אותם בניק החדש?.
צריך קודם לשאול אותה?..או שהיא בעניין ושלחה אותו אליך לברר?
בס"ד
חשבתי על זה ברצינות, אבל....- מפחיד קצת לצאת דרך פורום.....![]()
נכון תראי תמיד זה קצת לא אידאלי אבל למעשה בתור אחד שפעם נפגש עם מישהי (כשהייתי קטן בן 14 בערך אז נפגשתי עם מישהי אחרי שדיברנו בערך שנתיים) אז..לא פחדתי כי נפגשנו בקניון..וגם הכרתי אותה טוב..
אבל זה שונה..מכמה בחינות..כי כאן אם את רוצה לזרום ולצאת עם מישהו שכתב עליו פרטים צריך לברר טוב לפני כי אין לך יכולת לדעת אפילו לא בכללי שמדובר באותו אחד ..כלומר במקרה שלי פעם כשנפגשתי איתה הכרתי אותה מתוך הכרות של שנתיים שזה חזקה מה שנקרא..כמו שכתב ותן טל למעלה שאפשר לאמת זהויות עם פלא או עם מכרים שיאשרו ..וזהו.. ![]()
אני יכולה להגיד לך שיש כאן בחורים נחמדים ממש, אולי יש כאן גם כאלו שלא אבל כמו תמיד, צריך לברר לפני.
באופן אישי אם הייתי מפחדת מזה הייתי מפספסת חברות מאוד יקרות ואנשים מיוחדים שהכרתי.
אז אולי תחשבי על זה שוב 
מסתובבים בפורומים אנשים מסוכנים מאוד!!!
לצערי היו כבר לא מעט מקרים שנגמרו בצורה
מזעזעת שה' ירחם. (ולא נפרט)
ולא, אני ממש לא מדבר על מקרה אחד-שתים
אלא על עשרות(!!!) מקרים כאלה.
אז בנות(וגם בנים) אני מתחנן בפניכם
תבדקו טוב טוב טוב(!) עם מי אתן נפגשות!
ושימו לב כמה פרטים אישים אתן חושפות על עצמכן.
בתומ"ר
לא רק אחת
חלקן גם בידיעה שאני נשוי ![]()
חלוששששבחיים לא פנו אליי!
מעולם לא הצלחתי להיות פופולרי. גם פה בפורום תמיד נדבקים אליי כל התמהונים כמו @איגרא
וכו'.
מה בסך ביקשתי? מכירים את הסיפור השמאלני על ?THE ONE THAT GOT AWAY ועל איך הגיבור מחפש את אהובתו בפנים של כל אחת אחרת? כזאת אני רוצה!
נכון שרוב הסיכויים שאני אתגלה בתור ילד זב חוטם עם צהוב בעיניים ודובונים באף, שבכלל מחפש את הנסיכה מהפלייסטיישן - אבל היי, מהם חיים אם לא רצף סכנות פרועות וחסרות מעצורים? חוץ מזה, פליסטיישן זה אחלה זמן איכות ביחד. ![]()
כבר יוצרת איתך קשר באופן עקיף למטרות לנ"ו
*בנות נוספות שמוכנות להתנדב וליצור קשר. פנו בפרטי ואשבץ אתכן בלו"ז משמרות.
אני מאד נופל בין הכסאות! בשביל הדוסים אני לא מספיק, בשביל החילונים, במה שנדמה לי כעיסוק בחסידות - עבורם הוא עיסוק בקשקושים פרה היסטוריים מהמאה ה-18. תלוי על חוט השערה, מתנדנד בין העולמות, מנסה לעקור את ייסורי האהבה מהלב שלי, שנדמה שרק הולכים וגדלים.
קרוע בין העולמות. את החרדלונים אני לא סובל, את החילונים גם. מה אעשה. בשביל אלו אני לא דוס מספיק, ועבורי הם דתיים סתם. ואוי לי גבור נקלה שכמוני, אני מתעתע בעצמי, לעולם לא אזכה לדוסה תוצרת אולפנת כפר פינס. איכה, דוסה אהובה ונאורה שלי.
אשריכם ישראל, אשרי כל אדם אשר השם נתן לו להאזין, לקול בחירת לבו, עד שילבין שערו השחור. קיצר, אני מחפש מישהי שמתחברת למה שאמר רבי נחמן מברסלב 'לרופאים עוזר מלאך המוות, ליצר הרע עוזרים רבנים', אוהבת שמלות פרחוניות וביגוד קלאסי וצנוע, ואני אוהב טיולים ארוכים על החוף לעת השקיעה, ואני יודע לנגן על מפוחית.
פתוח להצעות.![]()

אני רואה שזה עקבי אצלךרחפת..
שמן פשתןעם אחד אתה מציע להתחתן,
עם השני אתה מציע לצאת לדייט,
לאיפה זה הולך? 
עכשיו אני שולח את התגובה הזאת לרב לווינשטיין שליט"א. יש לי את המייל. אני מכיר חרדלון שלומד בעלי. ![]()
אפילו ילדים בני 14 כבר התקדמו הלאה יחד עם שאר העולם, ואתה עדיין תקוע עם סיסטם אוף א דאון?? אתה ברצינות תוהה ומקשה???
למרות שבדיוק היום חשבתי לעצמי שלא הייתי מתנגד אם היו משמיעים בחתונה שלי את הoutro של פלודס ביי פנתרה. יש בו משהו נורא רומנטי ומלבב.
אבל בעיקרון היא צודקת, לא?
הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה..
פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות
הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)
אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל
את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,
הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת.
ולא הוסיף יותר.
אני בעד,
לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:
1. היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.
2. זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.
3 הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!
תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.
דוגמא -
תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך 
הוא @חתול זמני.
פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום
עם שטויות
פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃
זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"
ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"
אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)
את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.
אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה.
והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".
רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.
יש עוד מחקרים דומים.
הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?
ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.
זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים.
הוא כמובן לא קשור לכאן
שלום
האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?
היי לכולם,
בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)
כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין
הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת
ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.
אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?
מה שאר החיילים הנשואים עושים?
הראשונים.
לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.
מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.
רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....
חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.
נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?
ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר
בקרוב אצל כולם בע"ה!
איזה מרגש
שתבנו בית קדוש ושמח ביחד
ארץ השוקולדמזל טוב,
שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות
איזה יופי!
שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!
המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!
איזו בשורה משמחת ומרגשת
בשעה טובה ומבורכת ממש
שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳