בס"ד
שתדעי שלכל אחד יש את הקשיים וכל אחד צריך להתמודד - לגבייך זה נראה שאת עובדת על עצמך אז כל הכבוד.
ברשותך אני אנסה לייעץ משהו, אם זה טוב ומתאים ועזר אז מצויין אבל אם את מרגישה שזה פחות שייך אלייך אז זה בסדר שלא תקבלי את הדברים.
קודם אני חושב שכדאי שתנסי להבין עם עצמך מאיפה נובע הרצון הזה לצאת רק עם בנים גבוהים כמוך או יותר ממך.
אולי את מחפש משהו גבוהה כמוך בגלל שהדבר הזה גורם לך לתחושת בטחון...
(יצא לי פעם לקרוא סיפור שבו אחת מהדמויות היא בחורה דתיה שמאוד יפה וגם לא פחות מכך עם מידות מאוד מאוד טובות שלא נופלות באיכותן מיופיה החיצוני. תמיד הייתה לה את התמודדות/צער בכך שאנשים תופסים אותה לכאורה דווקא לפי יופיה החיצוני ואילו מידותיה הכ"כ טובות נסתרות מעיניהם ולא נראות כתוצאה מיופיה החיצוני)
אולי זה שאת גבוהה ויפה גורם לכך להרגשה כזאת שאת חייבת משהו גבוה ויפה כמוך כי רק ככה הוא ישים לך אל מידותיך ולא יסתכל על החיצוניות...
אחרי שמצאת את הסיבה(או הסיבות) אני חושב שכדאי שתחשבי עליהן בנחת ולעומק.
לדוגמא: אם את מחפשת משהו שיסתכל על הפנימיות שלך - אז ממש לא חייב שהוא יהיה בגובה שלך בשביל שזה יקרה. פשוט את צריכה למצוא אחד כזה שמראש גם אם משהי מאוד יפה הוא יודע לראות את הפנימיות וזה העיקר עבורו. יש הרבה בנים כאלה.
אם הסיבה היא תחושת בטחון - כמו שאין זה נכון למדוד בת רק לפי החיצוניות כך אין זה נכון למדוד בן לפי הגובה.
בפגישות הראשונות זה קצת יפריע אבל עם הזמן שתגלי את הבטחון הנפשי שהוא נותן לך אז תביני ותרגישי שזה לא קריטי הגובה,וגם לאט לאט זה פחות יפריע לך.
וכו'... לחשוב למה לא נכון להתייחס לסיבות...
וכמובן צריך הרבה מאוד תפילה שה' יעזור לך ויתן לך את העצה הנכונה.
בהצלחה