יום חמישי 17/6/16 שבוע 38+3 הולכת לעבודה ומרגישה צירים קטנים ולא סדירים. מעדכנת את בעלי, את החברות בעבודה, את אמא שלי, אבל אף אחד לא מתייחס ברצינות כולל אני.
חוזרת הביתה הכל מפסיק, מתפקדת כרגיל, עושה כביסות, בערב עוד עובדת קצת מהבית.
ב11 בלילה מתחילים צירים די כואבים אבל שוב לא סדירים, מעדכנת את בעלי – הוא לא בעניין, לא מאמין שזה זה ולא טורח להכין כלום או לאגן בייביסיטר לילד הגדול למקרה שנצא בלילה, גם אמא שלי אומרת שזה כנראה לא זה, אבל אני כבר יודעת...
לא הצקתי לבעלי כי ב4 לפנות בוקר אח שלי בכל מקרה היה אמור להגיע אלינו לראות NBA ככה שידעתי שבייביסיטר יש, ותיק כבר היה מוכן מלפני, אז סה"כ אין הרבה הכנות.
בקיצור, הצירים מתגברים לאט לאט ואני כבר גונחת אז בעלי אומר – לכי לישון זה יעבור. טוב החלטתי לשמוע בקולו ונכנסתי למיטה – כמובן אין מצב לישון בשלב הזה.
בסביבות שתיים בעלי בא לישון ואני כבר זוועה אבל אומרת לעצמי שילך לישון קצת מסכן, כמה כבר יהיה לו לישון הלילה.
קמתי והתקלחתי הרבה זמן ובשלוש וחצי הערתי אותו ואמרתי שאני לא מסוגלת יותר, הוא התחיל לתזמן וברגע שהוא ראה שזה כל 5 דקות הוא אמר שבסדר, הולכים.
קמנו והתארגנו זריז, הזמנו מונית וקראנו לאח שלי.
הגענו לבי"ח ב4 וחצי ואני כבר מטפסת על הקירות. שמו לי מוניטור ובדקו פתיחה (2) ומחיקה (מלאה).
השאירו אותי עם המוניטור וכל ציר אני צורחת והולכת להקיא מרוב כאבים אז החליטו להעביר אותי לחדר לידה ב"ה!!!! (וכאן המקום לציין שהמיון יולדות היה ממש ריק כשבאנו וזה היה הנס שלי – כי ככה התייחסו אלי)
לקחו אותי עם כיסא גלגלים לחדר לידה שם התארגנתי וחיכינו לאפידורל, היתה שם מתנדבת שנצמדה עלי ועשתה לי עיסויים ופשוט הצילה אותי הנשמה הזאת.
ברבע ל6 הגיע המרדים הגואל ושם אפידורל, הבעיה שהוא לא השפיע הרבה זמן אז לאח כחצי שעה הוא בא שוב והוסיף לי חומר ואז------- שקט ודממה, אין צרחות, אין כאבים, אין בעיטות לכל עבר. נס גלוי.
שוב בודקים פתיחה – 3. אני מתאכזבת מאד, לידה קודמת גם התקדמתי סנטימטר בשעה וזה היה נצח, לא היה לי כוח לעוד סיפור כזה אחרי שלא ישנתי כבר כ"כ הרבה שעות וכבר כולי תשושה מהכאבים שלפני.
בינתיים שמו אותי בתנוחות שונות כדי לעזור לתינוק לרדת, בודקים פתיחה – 4 אבל לא אחרי שעה אלא רבע שעה אולי.
בינתיים אני מקיאה וזה ממש משחרר לי לחץ שהיה לי וגם המתנדבת טוענת שזה מקדם את הלידה, נו שיהיה.
בדיקת פתיחה – פתיחה מלאה!!!
אני בשוק טוטאלי אבל עדיין הוא קצת גבוה, מחטטים שם הרבה זמן ובסוף מחליטים שיאללה הגיע הזמן ולהתחיל ללחוץ
לוחצת בכל הכוח ובכלל אין כאבים עם האפידורל הגאון, המיילדת אומרת שצריך ללחוץ יותר ארוך וממושך ובסוף עשו ואקום פצפון ממש ו.................
8:46
4.055 קילו מונחים עלי, צורח בכל הכוח אבל נרגע מהר.
הרגשה מדהימה ואושר מושלם.
בילינו יחד בהתאוששות ואני כולי עליזה ובעניינים, מתקשרת לאנשים ומרגישה בעננים.
בזאת תמו 9 חודשים ארוכים ולא קלים, עם אושר גדול בידיים והודיה גדולה ושיר על השפתיים.
מאחלת לכולכן לידה כיפית כזאת ואושר בגידול הצאצאים.
(ד.א. אמא שלי היתה בהלם שבסוף זה הוביל ללידה ועוד בכזאת מהירות, ישר היא עזבה את העבודה ובאה להביא לי מלא הפתעות J)