אני רוצה לכתןב, לא אכפת לי אם תקראוחלילית אלט
כתבתי לעצמי רשימת הספקים עד היומולדת הבא שלי. הלוואי.
איך אני אוהבת לסמן וי על שורות ברשימות מטלות אינסופיות. אות ניצחון, ככה כתוב בכל תשחץ.
אחד הדברים שאני רוצה לעשות במהלך החיים, עדיף כמה שיותר מוקדם כי כבר ממש בא לי, זה להיות נגנית רחוב. תארו לכם! לעמוד ולנגן בלי להתפדח מאנשים כי זה הרי לגמרי נורמלי שיהיו נגני רחוב ולקוד קידה על כל עשר אגורות שזורקים לי לקופסה - והיי, זה לא בגלל הכסף! טוב, אולי גם, אבל לדעתי זה משהו אדיר להיות נגן רחוב.
כל הציורים שלי מתחילים בעיגולים או בטיפות. ובסוף הם החלקים השוליים בציור, זה מוזר קצת.
אמא שלי עובדת בעבודה הכי משעממת בעולם. אבל היא עובדת המון, וכל מי שאומר שעובדי מדינה ישנים במשרד שיסתום את הפה כי זה רק הצרפתי החמדמד פה שנועל את הדלת מבפנים כל יום בשעה קבועה ונרדם עם ראש על השולחן. עלק בוס.
הם אף פעם לא יודעים מה נכון לי וגם כשאני אומרת הם לא מקשיבים. ואז הם מצפים ממני לעשות בדיוק אבל בדיוק מה שהם אומרים ואם אני מחפפת טיפטיפונת אני כבר הופכת לילדה בת חמש לא אחראית ואסור לסמוך עלי ובלה בלה בלה. מטומטמים. "אני מאמין שאת אומרת אמת"- אז למה הפרצוף שלך וטון הדיבור המתמרח שלך מראים בדיוק להפך? אני. לא. משקרת. אוקיי?! גם כן מומחים.
אני רוצה להתגעגע למישהו מסוים, למשהו מסוים, למקום, לזמן. לא פשוט להתגעגע וזהו, ואני לא יודעת למי או למה או למתי, זה מעיק ומתסכל. וגם לאהוב זה מתסכל. אני שונאת לאהוב.
בעצם אני אוהבת לאהוב ואז אני שונאת את זה כי הרי אסור לי.
אהבה חד צדדית זה כואב בטירוף. אל תנסו את זה.
טוב די תמר, זה יגמר רע אם תמשיכי.
לכי, לכי.
|חיבוק חוזר|ציף
רק לך מסכימה ורק בגלל שאין לך פלאפוןציף
והציור מהמם.
הו תודהחלילית אלט
והנה התוצר מהשיעמום בעבודה היוםחלילית אלט

למה הפסקת? תמשיכי פרפר לבן.
אתחלילית אלט
@ריעות.
הנה הברברת המדוברת
משהו גועש ביחלילית אלטאחרונה
לא יודעת אם זו אהבה
אם זו שנאה,
אם זה בכלל רגש שאפשר להגדיר במילה אחת.
זה פשוט גועש בתוכי, הופך את הבטן, דופק לי בראש.
נראה לי שזו עירבוביה של מיליונים של רגשות, כולם עוצמתיים באותה מידה, ולכן אין אחד שגובר על הכל כך שאוכל לומר, הנה, עכשיו זו שנאה; או, אני אוהבת עכשיו ממש.
הם מנסים לגבור אחד על השני, אבל אי אפשר, כולם חזקים, כל אחד חזק יותר מכולם, אבל כולם חזקים יותר מכולם ואי אפשר להרגיש ככה. אי אפשר להתמסר לרגש שצף, כי איך אפשר להתמסר להמון רגשות בו זמנית? זה כמו שאי אפשר להאכיל שלושים ילדים בבת אחת כי יש לנו רק שתי ידיים.
אוף, מי בכלל מבין למה אני מתכוונת.

למישהו יש את הפיבלמנים של ספילברג?אוראלססס

חייב דחוף.

נסיון פעילקפיץ

נסיון פעילקיבוצניקית

(בייניש)

..קיבוצניקית
(בינייש)
הצליח?זיויקאחרונה
מדהים שהמקום הזה עדיין קיים.בן-ציון

הרבה התחיל כאן.

כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים

מסגרת שונה לתקשורת.

לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.

ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.

נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.

או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.

ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.

מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.

קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...

רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.

בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.

אין סוף. בסוף זה רק אני.

(בהחלט מדהים שקיים.ענבלאחרונה
בס"ד

שלום בנצי 👋)

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מישהו?האר"י פוטראחרונה

אולי יעניין אותך