קחו טיפ:
מסתבר שזה לא ברור מאליו, כי כבר פגשתי פעמיים בנים מקסימים שלא היו מודעים לזה!
אתם צריכים להתקשר יום אחרי הדייט הראשון!, (אחרי סמס אם נוח להתקשר עכשיו, יהיה אפילו טוב יותר. תכל'ס זה בסדר גם לנסח את כל זה בהודעה למרות שפחות רצוי-) זה החובה שלכם .
נהנתם? ספרו לה, ושתשמחו לדייט נוסף. לא נהנתם? תספרו שהיה נעים להכיר אבל שלא נראה לכם מתאים ותאחלו בהצלחה. אין צורך להסביר למה, אתם לא חייבים כלום. אתם רק צריכים להיות בפועל הצד שמוביל את קיום השיחה. אל תשאירו אותה באויר! היא לא אמורה לרדוף אחריכם.
אלא אם כן הוסכם משהו אחר מראש (כמו נגיד כבר בסיום הפגישה החלטתם שתהיה אחת נוספת או למחרת יש יום עמוס והודעתם על זה לבחורה מראש
)
(נכתב כי מישהו השאיר אותי עכשיו כמה ימים ארוכים באויר לגמרי- מאז דייט ראשון, אפילו לא שלח איזה שבת שלום או משהו- ולא היה ברור לי איך היה לו ואם יהיה דייט שני. דנתי לכף זכות, שלחתי הודעה נחמדה שאשמח לדבר כשיהיה לו זמן- ויצרתי קשר עם מי ששידך בינינו אם אפשר לבדוק מה קורה- מסתבר שהבחור נהנה ממש וישמח לדייט נוסף.התכוון לדבר איתי הלילה. למרות הגיל שלו מסתבר שהוא חדש בעולם הדייטים ולא הבין שאני לא יכולה לנחש את זה לבד ושהייתי מאוד קרובה ללחשוב שזו הדרך שלו לסנן ושהוא לא מעוניין. להעלב/לכעוס ולשלוח הודעה שלא מתאימה לי ההתנהלות ושיהיה בהצלחה.
תכל'ס אם היה קורה את ההודעה הזו היה חוסך לי הרבה מחשבות מטרידות אז קחו שיהיה לכם
)