ההורים שלי במצב כלכלי קשה. הם חיתנו כמה ילדים בזמן האחרון, אבי אברך.
בעלי לא מוכן להבין שהם במצב כזה ("תראי איזה מטבח מפואר יש להם..." - חבל שלא ראית מה היה קודם. "תראי כמה תכשיטים יש לאמא שלך". כמה שנים היא נשואה???). בקיצור, אותי זה נורא מעצבן, כי אני גרתי אצלם, ואני יודעת בדיוק מה מצבם, ואבא שלי אמר לי כמה פעמים שהם במצב קשה.
אני מרויחה יפה מאוד, ומתה לתת להורים שלי את המעשרות, אבל בעלי אומר שיש אנשים שממש אין להם כלום, ונותן לאחד באמת מסכן שאשתו חולה ולו אין רגל, ומאז אין לו פרנסה, והוא בחובות נוראיים מטיפולי וניתוחי אשתו. נכון, באמת מצבו גרוע יותר, אבל אני מרגישה כ"כ הרבה הכרת הטוב להורי (ובעלי מנסה לצנן את זה), הם השקיעו בי כ"כ הרבה, ובמיוחד בלימודים מאוד יקרים ומאד ממושכים כדי שאוכל להשתכר יפה, והיום אני מרגישה שכל שקל שלי זה בזכותם! ורוצה להחזיר להם בקצת קצת על זה.
שלא תבינו, בעלי הוא אדם מדהים עם טוב לב שופע, אבל הוא פשוט גדל בסגנון חיים אחר - משפחה מאד פשוטה, שיש להם כסף, אבל הם פשוטים וצנועים, ויש להם רק בן אחד... אז כמה הוצאות כבר יש? ולעומת זאת, אצלינו, 8 ילדים - שחצי מהם התחתנו בתקופה קצרה, אבל אמא שלי יותר אוהבת אסטטיקה ויופי, לעומת אמא שלו שממש לא מבינה בזה... אז זה נראה לו מיותר, וסימן שיש להם. הוא אומר לי - מי היום לא בחובות אחרי שחיתן כ"כ הרבה ילדים? את לא צריכה לרחם עליהם, הלואי על כולם מצב כלכלי כזה בכזה מצב.
מה דעתכם? דעתכם חשובה לי, עזרו נא לי.
תבדקי ותראי