אני בקושי בהריון- מתחילה היום שבוע שישי (או שביעי, הספירה מבלבלת... היום אני 6+0).
והשבוע התחילו לי בחילות, בהתחלה אמרתי שאני עוד עומדת בזה אבל זה החמיר ואתמול כבר לא ידעתי מה אני עושה עם עצמי עד שהקאתי ומאז עד עכשיו אני מרגישה יותר טוב...
יש לי כמה שאלות:
איך מתמודדים עם הבחילות, מבחינת עבודה? אני עובדת משרה מלאה :/ אני אמורה להקיא פה בשירותים? 
בכלל תיפקוד כללי, יש לי חתונה עוד שבועיים. אני אמורה ללכת? ואם אני אהיה מובחלת נורא ואקיא?
וזה נורא מוקדם בהריון, לא התכוונו לספר בשלב הזה, אבל איך בדיוק אני אמורה להסתיר את זה, כשאני יושבת בשולחן שבת ולא נוגעת בשום דבר? או עוד יותר גרוע אם אני מקיאה... איך אפשר להסתיר את זה?? וזה עוד משפחה, אבל בעבודה גם לא בא לי שכולם ידעו 
והבוקר ראיתי שצצו לי נקודות אדומות בעיקר מעל העיניים וטיפה בצדדים.. אמאל'ה, מה זה?
ואני מתה מפחד איך אני שורדת כל כך הרבה זמן עם זה, עד שבוע 12 יש לי עוד 6 שבועות שזה נצחחח. ולא רוצה לחשוב על זה שזה לא תמיד נגמר שם.
שה' יעזור לי. כל כך התפללתי שאני לא אהיה ככה... ומנסה בכל כוחי לזכור למה זה טוב, למה כל כך רציתי את זה. קשה... ועדיין בגלל שזה התחלה אני עוד בחששות שזה לא יחזיק... (עברתי הפלה)
בשורות טובות לכולן