אומרים שיש לי אומץ, אבל רק אני יודעת כמה אני פחדנית. אומץ לומר את האמת זה כלום לעומת האומץ הדרוש כדי לעשות שינוי משמעותי בחיים, ואותו אין לי.
אני אוהבת את המדבר. הרבה יותר מאשר נוף ירוק. כשאני אהיה גדולה אני אגור בנגב. כל המרחבים העצומים האלה עושים לי חשק להשתולל.
כשאני אגור במדבר יהיה לי בבית חדר אחד של כל התחביבים שלי. כלומר ספריה ענקית ועמוד לתווים עם חוברת של יצירות שאני אוהבת ואוסף כלי נשיפה וגם גיטרה ופסנתר למרות שאני לא אוהבת כי הם כלי חובה בכל בית, והכן ציור שלי יהיה פתוח תמיד לכל מקרה שאני אצטרך לצייר פתאום וכל האוסף צבעים שלי יהיה מסודר יפה יפה בארון. על הקיר אני אצייר מנדלה ענקית בטורקיז מט ובורדו ולבן. ותהיה לי גינה גדולה עם המון קקטוסים ונענע ולואיזה ויהיה לי חתול מחמד ומכונת אייס קפה ומטבח בלי תנור כי אני אוהבת לבשל אבל לא לאפות ואני אזמין את החברות שלי ללילה לבן ואזרוק עליהן מלאן כריות (אהמ. @פינג.). יאללה, אני צריכה לגדול כבר.
שני דברים שאני רוצה לעשות בקרוב, אל תצחקו על הראשון:
1. להקליט שירים שאני אוהבת (בנגינה בחליל) ושיהיה לי דיסק משל עצמי.
2. להכין ספרון שירים קטן עם כל השירים שאני אוהבת. כבר התחלתי!
עכשיו משהו חכם: כמים פנים לפנים כך לב אדם לאדם. אם משהו בהתנהגות של מישהו מפריע לכם, תראו איך אתם מתנהגים אליו לפני שתשפטו אותו. מלא פעמים כעסתי על אמא שלי שהיא לא אוהבת אותי אבל אז שמתי לב שאני לא מראה לה שאני אוהבת אותה ואולי זה כואב לה ולכן היא לא מראה בעצמה. ועכשיו התחלתי להיות יותר חברה שלה וזה שווה. אני אומרת לכם, זה שווה.

- לקראת נישואין וזוגיות