Waiting For My Honeyroniyoffe
ההשתקפות בכפית!טופי תות
שאלה שמעניינת אותי,- שואלת מסקרנות-
אם את כבר מציירת היפר-ריאליזם, לא היה מעניין אותך להביא חידוש בציורים שלך? איזה טוויסט?
משהו בסגנון מגריט (סוריאליזם)? לעשות משהו יותר אמנותי? או שהנושא אצלך זה ההתקדמות והחקירה של הריאליזם?
(ושיהיה ברור שאת ממש השראה בשבילי, לפרפקציוניסטיות, לעבודה עקבית, קשה וממושכת. התוצרים שלך הם רק סמל לכל זה)
זה אינו היפר ריאליזםroniyoffe
כדאי לגגל.
דבר שני
יש לי ציורים סוריאליסטים יותר ופחות, רובם אינם מתאימים לרוח הפורום הזה... 
וגם, מבחינתי, השם של הציור הזה למשל הוא מן טוויסט
כי זה יכל להיות "סתם" תפוח וכפית
אבל עכשיו זה בעצם מצב שבו ישנה ציפייה שמשהו יקרה "waiting for my honey"... התפוח שמחכה לדבש... בכל זאת.. אולי זו ממש סצנה.
ולגבי אמנותי
אמנות היא ביטויי לרגש.
ואם את מרגישה שהכפית היא כפית, מתכתית, קריקה, חלקה... ואם את מרגישה שניתן לקחת את התפוח מהציור .. אז זה מספיק ביטויי רגשי מבחינתי.
תודהטופי תותאחרונה
נגגל.
תודה,
סקרנית לראות את הציורים שיהיו לך בעוד 10 שנים.
לאיזה מקום תיקחי אותם.
הבנתי מה שכתבת. צריכה לחשוב על זה.
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך