והמרחק מגעגועפוסעת
הוא המרחק משיגעון.
ואיה כואב לי
וזה פגע בי עד רמת בחילה ששורפת את הבטן חזק
פשוט בא לי להקיא את נשמתי
מה לעזאזל
יש זמנים כאלה שאני באמת לא מבינה מה מועיל בהם. וכילו אשכרה לקח לי איזה טונה וחצי זמן להפנים שהכל לטובה והכל טוב ואני סומכת על הקדוש ברול הוא, אבל אז באה הנפילה הזו וכל פעם היא יותר עוצמתית.
וטאטע, אני באמת לא יודעת ולא מבינה מה אתה רוצה ממני. מה הייתי אמורה לעשות אחרת?? והצילו. ולמה זה היה טוב? ואיך יוצאים מזה?
וכילו נכון שיש תזמנים שקשה אבל קשה לי להגיד שאני שונאת תחיים שלי ובאלי למות כי לא! אני אוהבת בסך הכל תחיים שלי! אני שמחה בהם! ולומר שבא לי למות מרגיש לי כפיות טובה שכילו הקדוש ברוך הוא שם אותי במקום כזה עכשיו, במקום כזה, כדי לנסות אותי, וזה שאני אגיד שבא לי למות לא יועיל ורק יעשה רע כי זה לא נכון.... הבנתם?
אבל אני באמת לא יודעת כיך לצאת מהמקום הזה, וזה בא בדיוק בזמן הכי לא נכון. אבל מצד שני הוא בא בזמן הכי נכון, ככה ה החליט.
אבל אני לא רוצה שאנשים יכעסו עליי לפני יום כיפור. אני רוצה להיכנס לחג נקייה! באמת! בהרגשה טהורה! ואני פשוט לא יכולה! ואוף למה אני צריכה לבכות בגלל שאנשים נפגעו ממני כשהייתי הכי אמיתית? או כשבאמת ניסיתי לעשות להם טוב??
אבא יום כיפור לא מכפר בין אדם לחברו, אז בבקשה, בבקשה, בבקשהההה תעזור לי. אני עוברת תהליך של סליחה לאנשים שפגעו בי ואבא, זה הכי קשה בעולם ככה למחול, ואני מנסה ומנסה ומשתדלת. ולאט לאט עוד שלב מצליח ועוד שב, ואז בא מקרה ומפיל ומערער את הכל ואבא אני כבר לא יודעת מה אני צריכה לעשות.
מן המצר קראתי י-ה ענני במרחב י-ה.
אבא אני מתחננת תעזור לי. אני לא מרגישה נקיה לקראת החג הזה, פגעתי בכל כך הרבה אנשים בלי לשים לב, והם אפילו לא מוכנים לדבר איתי על זה, אז מה אני אמורה לעשות אבא?

ותעזור לי עם הרגישות יתר הזו, אני עם בחילה מכווצת תבטן לחלקיקים מזה שפגעתי במישהו כל פעם מחדש.
😢😭 בוכה😡גנבת לי את המחשבות...Solomon
מרגש מה שכתבת ...
תודהפוסעת
ואנשים,פוסעת
אני בן אדם, לא מלאך, בסדר?
אני גם לא מתיימרת להיות מלאך ולא רוצה להיות מלאך.
אבל בדיוק כמו שאני עושה מאמצים שדורשים ממני המון כדי לסלוח. ולפעמים אפילו לאהוב, תנסו גם לסלוח לי, טיפה, טוב?
כי כי כי אני גם מנסה, ואני גם בנאדם ואני גם נפגעת וגם עושה טעויות, והמון.
אני עושה טעויות והנה אני מודה בזה
אני עושה טעויותתתתתתתת מלא מלא מלא טעויותתתתת!!!!!!!!! החיים שלי מורכבים מטעויות על גבי טעויות על גבי טעויות!!!! וכן הלאה! סבבה?
אז אתם יכולים לנסות טיפה לסלוח?
כי נמאס לי. נמאס לי לרצות את כולם. כל כך ניסיתי וזה לא עובד כי דוגרי אני בנאדם. ונמאס לי שאני חייבת.לסלוח ואם אני לא סולחת אז יש לי מצפון כי למה הקדוש ברוך הוא יכול לסלוח ואני לא? מי אני שלא אסלח אם הוא סולח? עפר ואפר ולכן אני חייבת לסלוח.
אבל קשה לי, קשה לי שאני סולחת, ומבליגה, ומשתדלת, ואתם פשוט לא סולחים ויורים חיצים. אני פגועה והנה אני מוכנה גם להודות בזה. אני פגועה. אבל אני בתהליכים של סליחה. אז אתם מוכנים קצת להתגמש איתי?
תודה, בת אדם
כמו הירח.
אהובה.
אם זה מנחם אותך, מבטיחה לך שאת לא היחידה. התקופה הזאת טעונה להרבה אנשים.
ועצם זה שאת מצטערת מנקה אותך קצת.
ו.
לא יודעת.
חיבוק חזק חזק.
אני אוהבת אותך.
כן אבל למה אני רק מסתבכת יותר ויותר??פוסעת
למההה
ואני לא יכולה להיכנס ככה ליום כיפור. לא יכולה.
אני פשוט לא נקייה מספיק.
כי את בת אדם.כמו הירח.
בדיוק כמו שכתבת.
ובני אדם לא מושלמים וישלהם גם נטיות מוזרות כגון להסתבך בדברים.
(את ככ לא היחידה)

אחח. אני ככ מבינה את התסכול שלך.

ברור שלא. אף אחד לא נקי לגמרי, ותאמיני לי שהקבה מודע לזה. לכן אנחנו עושים השתדלות. ומקווים לטוב.
חיבוק גדול.
אבלאבלפוסעת
אנשים לא מבינים שאני בת אדם
כלומר הם כן אבל הם שוכחים מזה כשמגיע הזמ לדבר, להתפייס, לסלוח.
ואין לי בעיה שישנאו אותי! שכל העולם ישנא אותי! אבל אני לא רוצה להרגיש שפגעתי במישו בלי לפתור אתזה אופ.
(אני לא היחידה אבל הסתבכתי בדברים שגדולים עליי ואין לי מושג איך לצאת מהם. איך הצלחתי בכלל לפגוע באנשים בצורה כזו.)

אז אם הוא מודע לזה מה הקטע שיש יום כיפור אם ממילא אני לא טהורה ואני לא אכתב לטוב? בעזרת ה כן אבלאבל...
תודה
ישלך שאלות קשות.כמו הירח.
לא יודעת מה להגיד.

וסליחה, אני לא במיטבי עכשיו.
אני רק אתפלל עלייך, ואגיד לך שאני אוהבת אותך.
כן אוףפוסעת
בסדר אהובה שלי. חיבוק ענקי בחזרה.
את בסדרחליל הרועים
זה שאחרים נפגעו זה רק סימן לבדוק את עצמך שוב
אבל אם זו האמת שלך תהיי שלמה איתה
אני לא מרגישה בסדר. בכלל לא.פוסעת
אבל כן זו האמת שלי וזה מה שראיתי לנכון, ואנשים פשוט אוצרים בטן שלהם אוצרות של שנאה ושל כעס ובסוף זה מתפוצץ בין אם ישירות ובין אם עקיפין. וכואב לי.
אני מרגישה איזה מוגבלת חברתית קשות.
ואני כל הזמן בודקת את עצמי ובאמת יש מצבים שאני מבינה שזו הייצה טעות מצידי וחא נכון, ויש מצבים שבאמת באמת לא!
ואני לא מבינה מה אנשים רוצים.
אז תשימי קצוץחליל הרועים
...פוסעת
פוסעת,
מגששת,
בודקת.

טועה,
נופלת,
מתפרקת.

קמה,
נמשכת למעלה,
נעמדת.

ושוב פוסעת,
מגששת,
ובודקת.
וחוזר חלילה.
לילה טוב עולם.פוסעתאחרונה
מקווה שמחר אני אקום ויהיה יותר טוב ויהיה לי יותר שכל להבין.
וה' אם אתה נותן ניסיון שאפשר לעמוד בו, אז תראה לי איך.בדיוק אני אמורה לעמוד בזה כי בינתיים זה לא עובד ואני נמעכת.

בכל מקרה לילה טוב, יום ארוך מאד מחר.
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך