אני נשואה 7 חודשים, קיבלתי היום שוב מחזור ואני ממש בדיכאון, אולי לא תבינו מה הלחץ שלי אז אני אסביר קצת את הרקע, בחוג שלי מתחתנים מאד מוקדם אני התעכבתי יחסית כי חיכיתי לאחותי שמעלי ועד שהיא התחתנה נקודת הפתיחה שלי הייתה באיחור (שוב באופן יחסי כמובן) ולכן אח ואחות הקטנים שלי עקפו אותי בעידודי הנמרץ.
לאח שלי נולדה אחרי 10 חודשים בת ואחותי שלקחה מניעה כמה חודשים נכנסה להריון אחרי 3 חודשים של נסיון ואז בערך התחתנתי, עכשיו היא עומדת ללדת כל יום וכל הקושי שלא הרגשתי כששני אחים התחתנו לפני אני מרגישה עכשיו
ממש קשה לי, סליחה על הכפירה אבל אני מרגישה שזה ממש לא פיר, נדפקתי מכל הכוונים וויתרתי לכולם ורק אצלי הכל צולע, חודש שעבר היה לי ממש קשה בתקופה של המחזור היו לי כמה פצעים שדיממו וגרמו לי להמון חרדות ושאלות לרבנים אפילו במקווה עוד ראיתי דם, אמנם ידעתי כבר שאני לא צריכה לשאול אפילו, אבל זה ממש דיכא אותי, יצאתי מהמקווה ובמקום לשמוח התחלתי לבכות כמו משוגעת שאין לי כח לזה יותר ואני רוצה להכנס להריון ולהיות טהורה ומאז עד עכשיו התפללתי כל כך הרבה אבל כנראה שזה לא ממש עזר ועוד פעם זה לא הצליח...
אני לא יודעת מה אני רוצה בעצם עצות/ חיזוקים
בעלי לא ממש יודע איך להגיב כשכל פעם אני בוכה לו...
ולא נעים לי לדבר עם המשפחה כי אני מרגישה כבר מושפלת מלהיות תמיד הבעייתית....
בבקשה רק אל תגידו שאני לא נורמלית ואתן לא מבינות מה אני רוצה וזה רק 7 חודשים וכו׳ טוב?