שלום!!!מרוגשת
היי נשמות אהובות! אמממ איך אני מתחילה לבדוק אולפנת? בודקת באתרים? שם מפרסמים על שבת טרמחיות נגיד? ויש ימים פתוחים? אני אשמח עם תוכלו להסביר לי איך זה הולך.. תודה רבה!!
רוגע...רק התחלת ח...אחת מהעם הנבחר

בעיקרון ניראלי שזה יותר לשאול בנות מהאולפנה שמה וכל זה...

אם אני ירצה לעבור אז אני יתחיל לבדוק בשבט

קיצור יש לך כמעט חצי שנה לא לדאוג לזה....

דבר ראשון, תודה!מרוגשת
דבר שני, זה לא נכון.... אני לא יכולה להתחיל לבדוק רק עוד חצי שנה
: \
טוב...מה שבאלך...אחת מהעם הנבחר

בשבט בדרך כלל נגמרים כבר הראיונות...אנונימי (5)

לכתוב בגוגל "כל האולפנות בארץ"אנונימי (2)
ויש אתר שיש בו רשימה של כל האולפנות בארץ. אז את עוברת אחד אחד רואה אולפני מסוימת בודקת אם היא קרובה אליך ונכנסת לאתר של האולפנה (כמעט לכל האולפנות יש אתר אינטרנט) מסתכלת בתמונות קורה אמת אל האופנה שואלת בנות מידע אל האולפנה וכו'
זה השיטה הכי טובה לבנות שאין להם אחיות גדולות \
את יכולה להגיד איזה סגנון בערך את רוצה ואזחמודית!

נוכל לעזור לך להתכוונן יותר נגיד דוס ממש פנימיה בלי פנימיה חצי וכו...

תודה!!מרוגשת
עכשיו אני ירשום מה אני רוצה בערך, מקום דוסי!!! עדיף חצי פנימייה... ולא רעיה...
אולי אולפנת מעלה אדומים תתאים..חמודית!

אולפנת טהר יד בנימיןרחליבב

הבת שלי לומדת שם.

ממליצה מאודדדדדדדדדד. היא פשוט מאושרת שם.

ישנים בפנימיה בימי ראשון ורביעי, אולפנה ביתית, משפחתית, מכילה , מעצימה ומגובשת. לא יכולנו לבקש טוב יותר עבור ביתנו.

אם את רוצה עוד פרטים תשלחי לי מייל

yaireb@gmail.com

הי אני אשמח לדעתאיזדרכת

הי אני אשמח לדעת יותר על אולפנת טוהר חפשתי הרבה על משהי שמכירה\ לומדת\ יודעת

ותודה לה' ששלח לי אותך...

ספרי לי קצת על הרמה הלימודית, הדוסית, מה דורשים ומה מקפידים יותר ומה פחות...

אגב כל כמה זמן יש שבת? ואיזה טלפון מותר?

אולפנת תפארת!!יבנה המקדש!

אולפנה מדהימה ברמות מטריפות!

דוסית באווירה שמחה וכיפית וזורמת תרגישי באמת מה זה רק כשתבואי לראות בעצמךחושף שיניים

חצי פנימייה ומי שרוצה נשארת בשלישי, 4-6 שבתות בשנה שזה ממש אחלה!!

גיבוש מטורף בין הבנות מקבלים כל אחת כמו שהיא והכי מעריכים מישי שהיא מי שהיא ולא מנסה להיות דומה למישי אחרת גם הצוות מדהים קיצער אחלה אולפנהכן

תפארת זה מכיתה ט או ז?Oriti
תפארת זה מכיתה ט'מתנחלת:)

מוזמנת לפרטי אם את רוצה פרטים על האולפנה.

אני ממש חדשה כאן זה לא נותן לי לרשום באישיOriti
אולפנת טוהר ביד בנימין נשמעת מתאימה.מחייכת =)
מכירה בנות שלומדות שם ונהנות..זה חצי פנימיה,קטן ומשפחתי..

בלי פנימיה-עטרת רחל, עם פנימיה מלאה -חלוצה
אולפנת ראשית (:ראשיסטית(:

באמת שאין על האולפנה בעולםם. אולפנה דוסית. חמה. משפחתית בטירוף. יש לכולם את המקום. אווירה של עבודת ה'. פשוט אולפנה מטורפתת!!

קצת פרטים על האולפנההה(:

עבודת ה'-

צניעות- באולפנה חייבים חצאית 7/8. גרביים לא חובה. באולפנה לא מעירים על חצאיות פשוט כי אין מה להעיר. באות בנות שרוצות את זה. שגם ככה הולכות מקסי ויש גם הרבה בנות שהולכות עם כמה חציות. כזה רחבות בעבודת ה'.

* סמרטפונים- אין באולפנה לאף אחת סמרטפון גם לא בבית ב"ה (: השיעורים בקורונה היו לא בזום (מתוך רצון שנהיה כמה שפחות במחשב) במערכת טלפונית ובדפים ששולחים במייל ואז מדפיסים.

* סגנונות בעבודת ה'- יחסית יש באולפנה כל מיני סגנונות של עבודת ה'. יש הרבה דחיפה לצד של חסידות (בעיקר ברסלב ולימוד מנתיבות שלום ושפת אמת) אבל בהגדרה האולפנה לא חסידית. כדי שזה לא יהיה משהו חיצוני אלא משהו פנימי- החיות של עבודת ה'. יש גם המון מקום (גם בהגדרה) לתורת הרב קוק. יש בנות מגריענים תורניים ומגבעות, מ- מורא מקדש ומור המקדש...

משפחתיות- אחד הדברים ששיאה מיוחדים באולפנה זה המשפחתיות. האוירה החמה והקשר הטוב, עם הצוות, עם הכיתה ועם כל השכבות של האולפנה. יש ממש חשיבות לכל בת. וממש מרגישים כל אחת באולפנה (גם כי זה אולפנה צומחת. יש ממש מקו למה שאנחנו מציעות, יוזמות. האולפנה ממש מעודדת עם הכוונה וגבולות במידת הצורך ;)

שמחה וחיות: יש באולפנה מלא מקום לחיי חברה. יש מלא מלאא פעילויות, שיחות, התוועודויות. בית מדרש. לימוד. דיונים וכו.. יש מדריכה לכל כיתה. מדריכות מתוקות ושמחות(:

יש גם מלא מקום לפעילויות שאנחנו יוזמות (בכיף יצא לנו ללכת מיוזמתנו עם המדריכה לעשות פיתות בטבון, מדורה וכו..)

קיצער האולפנה ב"ה ממש שמחה ומלאת חיותת(:

לימודים- עושים בגרות חרדית כמו עוד אולפנות (אפשר אחכ להתקבל ללימודים של חרדים). קודש מוגבר. אנגלית 4-5 יחידות מ"מ- 3-5 יחידות. יש לימודים ברמה מעולה מצד אחד ומצד שני הצוות שיאה בשבלינו. עוזר ממש בכל מה שצריך.

בכללי יש צוות ממש מעולה. ב"ה (: מורות מעולות, עם נסיון והמון אהבה.

פנימייה: אחת הפנימיות השמחותת והמטורפוות בעיקרון היא חצי פנימיה מאז הקורונה יש גם אפשרות למלאה ומאז הקפסולות זה רק מלאה. הפימיה היא בית לכל כיתה- יש לכל כיתה סלון, מטבח ומלא חדרים עם בנות מתוקות..

צוות: צוות מהממם!! מנהלת מתוקה ואוהבת, באמת בשבילנו, שיאה חברה שלנו, מדברת איתנו כזה בגובע העניים, דואגת בטירוף. היינו אצלה בבית (: באמת בנ"א מטורףף. מורות שיאה מתוקות- כזה בשבלינו. מורות שיאה ישאלו אותך כשאת עצובה אם קרה משהו וזה.. פשוט חמודות (: (יש כאלה שיותר ויש כאל שפחות אבל כולם עם המון אהבה וחיוך ורצון בשבילנו..)

ימים פתוחים- הם כבר התחילו והם באמיתי(:

מקום לכל אחת: בגלל שהאולפנה קטנה וצומחת יש ממש מקום להצעות של כל אחת, לבקשות, לפורייקטים. יש שיה מקום להציע. מקום משפחתי וחם שבאמת כל אחת חשובה ומוסיפה לאולפנה..

באמת אחלה אולפנה למי שמתאימהחיוך

מוזמנת לשאול את שאלותייך על האולפנהה

ושיאה בהצלחה בלבחור אולפנה.. אחד הדברים שמשמעותיים לחיים, לבניית האישיות והבית..

כאילו מקוםמרוגשת
קטן כזה עם אווירה של בית, שכול באולפני מגובשת, וכאילו שהאופציה תהיה גמישה, ויקבלו אותי כמו שאני וזה..
עטרת רחל. מתאים גם לבנות שהתעוררה שלהם לא משהואנונימי (2)
מנצלשת רוצה לשמוע גם על עטרת רחלחיוך-כוח י'
יש פה משהי שמכירה? אני גם בודקת בשביל הבת שלי. מחפשת מקום חרדלי ושמח, דו סי אבל בלי הרבה לחץ בלימודים, מקום שאפשר לצמוח ולהתחזק רוחנית ואם גם יש אפשרות ללמוד אומנות ומוסיקה אז בכלל סבבה .
ולפותחת כל הכבוד, זה הזמן לבדוק וזה חשוב להיות כבר רגועה בעניין.. שכויח
עטרת רחלהירושלמית הממי

אולפנה קטנה ומשפחתית.

מקום דוסי בירושלים בלי פנימיה, מדגישים שם את העינין החברתי.

9 חברות שלי הלכו לשם ומאוד מרוצות.

אם אתם רוצות עוד פרטים תפנו אלי באישי.

יש דירה למעוניינותאנונימי (3)

אני ממש ממליצה על אולפנת טוהר!!מחייכת =)
ולא, אין לי שם אחוזים..;)
אני מכירה בנות ששם, והבנתי שממש משפחתי וכייף. יש אווירה טובה ותורנית. חלק מהתקנון זה חצאיות ארוכות ..וזה חצי פנימיה! והראש אולפנה תותח, מהיכרות.
מגניבבאיזדרכת

הראש אולפנה שם הוא קרוב- רחוק משפחה שלי.

אבל עדיין לא יצא לי לדבר גם פחות מעדיפה ממנו יותר עדיף כמו תלמידה רגילה לברר מאנשים וכו' אז עם יש לך יותר פרטים אני אשמח...

אולפנת כוכב יעקבאמפי 5
דבר ראשון-תודה לכול מי שענתה!מרוגשת

דבר שני,עטרת רחל זאת אולפנה עם פנימיה?

יש את תפארת במגדל העמק (פנימיה)חיוך-כוח י'
יש להן דירהאנונימי (3)
שמי שגרה רחוק גרה שם.
דומה לדירת שרות..
וגם המדריכות שם
מרוגשת...תורה מעל הכל!

באיזה אזור בארץ הקודש את גרה?

כדי שנדע להציע מקומות רלוונטיים...

בהצלוחה נשמה!!

לדעתיאנונימי (4)

בשביל לבדוק אולפנות את צריכה קודם כל להחליט אם את רוצה חצי פנימייה,  פנימייה מלאה או להיות אקסטרנית. ואז להחליט מה חשוב לך שיהיה באולפנה מבחינה חברתית, לימודית ודתית. ואז ללכת ולבדוק אולפנה שמתאימה לדרישות שלך. בנוסף לכך לדעתי ימי הכרות הם לא מספיקים וכדאי ללכת ביום רגיל ולדבר עם בנות האולפנה והצוות שם שיהיה בהצלחה!

חחח תאמת את קצת ממהרת-אבל באמת שאין על בהר"ןןןןה' הוא ה-מלך!

חח..למה לא רעיה??אני שמעתי מאחותי שאחלה מקוםאנונימי (6)

כן שמעתי גם עליהאיזדרכת

תאמת נשמעת אולפנה טובה מאדד 

אבל הרמה הלימודית מאד גבוהה שמעתי לא??

על בהרו כאילו...איזדרכת

תלוי בבת..-אני :)

בעיקרון האולפנה מכוונת לרמה גבוהה אבל את יכולה גם לא להשקיע (אם זה ברמה מוגזמת ממש- ימים שלמים שאת לא נכנסת לשיעורים, במבחנים את מקבלת תמיד מתחת לעובר וכאלה ידברו איתך ויבקשו ממך להשתדל...) אבל בכללי זה ממש תלוי בך...

וואי תבואי לראשיתת אחלה אולפנה(:ראשיסטית(:אחרונה

אולפנה של משפחתיות מטורפת. הצוות שיאה בשבילנו. אוהב, מחבק, עוזר. רואה אותך, את האישיות שלך, הטוב שבך, האור המתוק והמיוחדות שלך.

אולפנה דוסית של עבודת ה', שלל בניית עולם רוחני מטורףף מתוך שמחה גדולה וחיות. פולל פעילויות ושמחה =)

לימודים ברמה טובה (עם בגרות חרדית שזה שיאה שווה- כי אפשר להתקבל לכל הלימודים של החרדית +מלגה שווה) עם צוות שעוזר לך, והכי בשבילך. יבנה ל תוכנית אישית. יעזור לך להצליח בלי לקרוס.

באמת אולפנה מטורפת!!

יש שיאה מקום למה שאת מציעה, לכישרונות שלך, לכוחות שלך. האולפי שיאה מעודדת שנרים פרויקטים. ונעשה מלא דברים. הכל מתוך אווירה של שמחה וחיות מטורפתת

קיצער באמת אחלה של אולפנה.

אולפנה שהיא בית של משפחה, שמחה, עבודת ה', חיות, כישרונות ועוצמות

פשוט אין על האולפנה!

אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך