הבעל וחברות שלכן!זוהרת בטורקיז
היי בנות!
יודעת שככל הנראה זה שונה בין דתיות לייט לבין תורניות.אבל האם יש כאן נשין שהתחתנו עם בחורים יותר "דתיים" מהם,ולבעל פחות חשוב כל העניין של החברות?
אנסה להסביר את עצמי,
פעם היה לי מאוד מובן שבעלי יסתדר עם החברות שלי וידבר איתן וכו.
יצא לי לצאת עם מישהו שאמר שהוא יהיה שמח לפגוש תחברות פעם פעמיים,אבל לא חושב שיש צורך להיפגש איתן איתי ביחד.כי זה חברות שלי.ואני צריכה להיפגש איתן.
חייבת לציין שלחברות שלי(דתיות לייט)הן לא הבינו איך הןא לא מעוניין להצטרף למפגשים..
בנוסף גם חברות שלי לא מתלבשות צנוע,אני כמובן לא מפריע לי הן חברות שלי ואני אוהבת אותן.הוא אמר שאישית זה מפריע לו ולכן היה שמח להימנע מזה לכתחילה.
לא רואה מצב שבו יכולתי להגיד לחברות שלי תתלבשו יותר צנוע לידו..הוא מצידו אמר שלדעתו זה לגיטימי..
בסוף יצא שחתכנו..זה היה כואב.היה בינינו חיבור ותהאמה ובאמת רגש.אבל הרגיש לנו פערים ברמה הדתית ורוח ההלכה.
כל אופן אשמח לשמוע את דעתכן על הנאמר פה.
תודה לכן
מסכימה איתו...רבקוש
אני חושבת שחברות שלי הן שלי ואין להן קשר לבעלי... וגם בעלי חושב ככה.
כמובן שאם נפגשים אז מתנהגים בנימוס, אבל אם באות לבקר אותי חברות הוא לא יישב איתנו... והוא לא בא איתי למפגשים.
יש לי כמה חברות שחושבות אחרת.

ואכן, נראה לי שזה קשור גם לרמה הדתית כמו שכתבת.
חתכתם רק בגלל החברות?? לא הבנתיbinbin
האיש הזה נשמע צדיק! והייתי רק שמחה בזה שלא מעניין אותו לא חברות שלי ולא כל אישה אחרת...זה נשמע קסום!
טוב כנראה זה באמת קשור לחברה במה נמצאים...
גם בעלי כזה ואני חושבת שזה אחד הדברים שאני הכי שמחה עליהםצ'ילי מתוק

אני חושבת שהיחסים עם חברות לפני החתונה תופסים מקום אחר בחיים מאשר אחרי החתונה. ודווקא בעל שמעדיף שלא לבלות בחברת נשים (בין אם מדובר בחברות שלך ובין אם לא) זה דבר מאוד מאוד מאוד חשוב אחרי הנישואים. במיוחד היום בחברה שאנחנו חיים בה ובמציאות הכללית. נאמנות וצניעות זה שתי תכונות שהייתי מחפשת בבן הזוג למרות שבתור רווקה זה נראה פחות משמעותי. בסופו של דבר האושר של אישה זה לדעת שבעלה אוהב רק אותה וחושב רק עליה ומסתכל רק עליה וחושב שהיא הכי בעולם... התערבבות ובילוי עם בנות אחרות יכול לערער את המציאות הזאת.

גם חברות שלי ציפו לפגוש ולדבר עם בעלי אחרי שהתחתנו...מתואמת

מהר מאוד הן הבינו שמדובר ב"דוס רצח", וויתרו.

אני כמובן בעד הגישה הזו. למה שגבר ידבר סתם ככה עם בנות זרות לו? בשביל מה באמת הוא צריך לפגוש אותן?

אם חשוב לך שבעלך יכיר את עולמך החברתי - זה בהחלט יכול להספיק שאת תספרי לו עליהן, מספיק באופן כללי אפילו.

דרך אגב - זה גם הפוך: אני לא מדברת ולא חושבת "להכיר" את חבריו של בעלי. הוא מספר לי עליהם מדי פעם, אבל אני לא מדברת איתם.

וקצת לעומק: אני חושבת שכאשר מתחתנים משהו בעולם החברתי משתנה. אפשר כמובן שיהיו חברות, ואפילו חברות קרובות, אבל המצב החברתי בכל זאת משתנה - כעת יש לך רק חבר אחד אמתי. רק חבר אחד שאותו את משתפת בכל מה שעובר עלייך, שמכיר אותך באמת ולעומק. במצב כזה פחות יש צורך בחברות קרובות ויומיומיות... בהתחלה אפילו יש מעין התנתקות מהחברות, בדרך כלל. וזה טוב ובריא.

בהצלחה, ובע"ה שתמצאי את הבחור המתאים לך, מבחינת התאמה רגשית, שכלית וגם רוחנית! 

מהצד של הבעלmatan

לא נראה לי שצריך להיות לו רצון מיוחד להכיר את החברות שלך.

אם הן מתלבשות ומתנהגות באופן לא צנוע אז זה לא עניין של רצון אפילו- זה עניין של אסור לו.

אין שום סיבה אמיתית שיהיה לו חשוב להיפגש עם חברות שלך, בטח שלא יותר מפעם פעמיים,

רק בגלל שהן חלק מהחיים שלך.

אם יוצא שיש מפגש אני באופן אישי לא אתעלם, אבל אם חברות של אישתי היו לא צנועות כנראה

שכן הייתי בוחר לא להיות נוכח או פחות להיות נוכח.

העולם החברתי של גברים שונה(מאוד) משל נשים. וגם של נשואים הוא שונה משל רווקים.

מבחינתך- עדיף לך לדעת שהוא מתרחק אפילו מחברות שלך מאשר לא לדעת עד כמה הוא קרוב

לבנות אחרות...

>>>כמו צמח בר
בעלי ואני מאוד חברותיים ודווקא בגלל זה היה לנו חשוב לשמור על גבולות מאוד ברורים.
שנינו אומרים שלום לחברים של השני בחיוך ובמאור פנים אבל ממש משתדלים שזה לא יעבור את זה.

מסכימה עם רוב התגובות שמעליי^ לא שייך... ובהחלט עדיף ככה.. מהר מאוד אפשר לאבד את הגבולות בזה. ובאמת שחבל לכם.
זה באמת עניין שלכםמקרוני בשמנת
בעלי למשל מתנדב כבר שנים בכמה עמותות ושם המעגל החברתי העיקרי שלו וזה כולל גם כמה בנות.
מראש הכרתי אותו ככה וידעתי שלפעמים עורכים מפגשים או במסגרת ההתנדבות ואז הם נפגשים. כל עוד הוא בסדר עם זה ומתייחס לזזה כמו שהוא מתייחס אני בסדר עם זה. מה גם שהוא הכניס אותי למעגל החברתי הזה וככה יצא שאני מאוד קרובה לבנות והוא קרוב לבנים, אבל כולם נפגשים יחד.

עם החברות שלי הוא נפגש ממש מעט ורק בשבילי, כדי שתהיה טיפה היכרות ולשני הצדדים יהיה ברור במי מדובר. ועם החברות הממש טובות נפגשים ממש ואפילו מתארחים וברור שהן מדברות בעיקר איתי ואני משלבת אותו בשיחה.

הרעיון מאחורי זה שאנחנו כן נפגשים בקבוצות מעורבות הוא שככה אף אחד לא מפסיד. הוא לא מפסיד זמן איתי כשאני נפגשת עם החברות ואני לא מפסידה אותו כשהוא נפגש עם החברים. וגם הרצון להיות יחד לא גורם לנו להיות פחות בקשר עם החברים שלנו.

(כמובן שיש פעמים שאני אפגש עם חברה רק אני והיא וכן להיפך. אבל את זה אנחנו משתדלים לעשות בזמן שהשני גם ככה עסוק.)

זה מה שטוב לנו כרגע. אני חושבת שאין פה נוסחת קסם אלא באמת בירור של בני הזוג מה נכון להם,כמובן בגבולות הצניעות.
יכולה לומר לך על חברה שליגאולה אחת קטנה
שממש היה חשוב לה שבעלה יהיה חבר של כולן. היא התעקשה ליזום מפגשים מעורבים ויש לנו גם חברות לא דתיות מתלבשות לא צנוע בלשון המעטה, לפעמים אפילו אם הייתה מדברת עם חברה שלה בטלפון הייתה מעבירה לבעלה שגם יחליף כמה מילים עם החברה.. ואחרי זה כמה גבולות קצת הטשטשו והיא הבינה את עצמה..
איך הייתי מתפדחת בתור חברה לדבק עם בעל של חברה בטלפוןיעל מהדרום
לק"י

הזוי ממש.....
נשמע ממש לא בריא לנישואים טרייםחיושה
מעבר לבעיות ההלכתיות..
}}תליה

ככל שיותר כיף לך עכשיו שהוא זורם ופתוח בעניין הזה,

ככה יותר יכאיב לך כשיהיה בעלך

כאב לי מאוד לקרואדעה
שויתרת על זוגיות למען החברות.
על אף קשר בין חברות לא נאמר "בניין עדי עד"
ומאיפה חברות מרימות גבה על התנהגותו הצנועה של בן הזוג???
מה גורם לבחורה לא להעריך ולרדוף אחרי בחור שלא מעוניין במפגש עם חברות לא צנועות???
מכול הלב: תשאלי את עצמך מה חשוב לך בחיים ותפעלי בהתאם.
חשוב לי להבהירזוהרת בטורקיז
שהסיבה שנפרדנו ממש לא הייתה בגלל החברות,
כנראה שגם לזה היה חלק ופתחתם את עיני.
אבל היה עוד דברים ברוח ההלכה שפשוט גרמו לנו לוותר..
כן זה היה קשה.מאוד.דמיינו אותנו בונים בית.דמינו אותנו נשואים היה לנו טוב ביחד.
אבל
בלת"קג'נדס
בעלי דוס מאוד. (כך אני מעידה עליו לפחות)

ויש לי קבוצת חברות מהתיכון שב"ה שמרנו על קשר. והן ברמה דתית אחרת כל אחת (ואחת שדי כבר לא כ"כ), ולא מעט פעמים נפגשנו אצלנו בבית, והן ראו אותו, ואמר להן שלום... אבל מה לו ולהישאר איתנו? סורי אבל בלי קשר לצניעות, זה פשוט לא מעניין אותו לשבת איתנו והאמת שאם חברה שלי נשואה תביא את בעלה, גם אותי הוא לא היה מעניין... יש לנו שיח, שיח של בנות ושהוא שלנו, שמייחד אותנו, את הקבוצה הזאת...
זה טבעו של עולם... אפילו תקחי קבוצת גברים וקבוצת נשים לארוחת ערב ביחד, בסוף תראי שבאורח פלא הם הסתדרו לקבוצות של בנים ובנות... כי לכל קבוצה תחומי עניין משלה... מעניין אותך לשמוע על הצבא? על משחקי מכבי? ועל שאר נושאים כאלה...? לא שאותי זה *ממש* לא מעניין, אבל בהחלט יותר מעניין אותי לדבר עם בת על בגדים, מטפחות, מתכונים, ילדים, שידוכים.... מבינה?

בהצלחה בהכל!
לדעתי הפסדת.גננת עייפה
היום לא חסר גברים פלרטטנים.
הוא היה שומר נגיעה מאחותו..בעוד שאני אין ליזוהרת בטורקיז
בעיה לחבק את אח שלי בשמחה ובאושר.
ואיך מגשרים על דבר כזה?איך מחנכים תילדים?
הוא לא רואה סיבה חצאת מהארץ.אני יכולה לוותר ולא לטוס,אבל אני לא נגד זה.
בעניים הפרטיות שלי-כמו צמח בר

זה שולי.

שמירת נגיעה במשפחה זה בעיקר עניין של מה שרגילים ומה שמקובל. כי יש כ''כ הרבה פסיקות לכאן ולכאן.

לגבי יציאה מהארץ- א) דברים משתנים, יכול להיות שהוא יבין את הצורך שלך או לחילופין שאת תשתכנעי ממנו ב)אמרת שאת מוכנה לוותר על זה? אחלה! לא חייבים להסכים בכל דבר ועניין' אבל כן צריך להגיע לדרך האמצע ג) תמיד יש אפשרות לטוס בלי הבעל וככה כגל אחד עושה מה שטוב לו מבלי שהשני נפגע.

ועכשיו אכתוב בכללי-

הרבה פעמים נתקעים בפגישות על דברים שנראים כ''כ משמעותיים וקריטיים וביום- יום הם בכלל לא תופסים משקל.

*** שימי לב, זה לא אומר עכשיו שלבירורים ולפגישות אין בכלל משמעות ושהגבר הראשון שימצא חן בענייך- תתחתני איתו, בהחלט יש דברים משמעותיים ששוה להתעכב עליהם וגם לפסול עליהם. ואי התאמה דתית זה בהחלט שיקול. א-ב-ל תבדקו האם באמת יש פה עניין של אי התאמה דתית לבים התעכבות על דברים קטנים לא קריטיים..

כאשר מתחתנים לא הופכים להיות אחד במובן שאין לך אישיות נפרדת. בהחלט יכול להיות מצב שאת תאהבי דברים שונים ובעלך דברים אחרים.

אתן לך דוגמא מהחיים הפרטיים שלי- לבעלי ולי יש תחומי עניין שונים בטירוף. למשל- אני ממש אוהבת לקרוא ספרים. 'תולעת ספרים' כמו שאומרים ובעלי לא יכול לשבת על ספר רצוף אם הוא ארוך יותר מרבע שעה קריאה. בעלי ממש אוהב להתעדכן בפוליטיקה בכל דבר ועניין, הוא מחובר לכל אתר חדשות אפשרי ותמעדכן פעם בכמה דקות ואילו אותי זה הרבה הרבה הרבה פחות מעניין (!!!!) ואני לא מסוגלת להיות מעודכנת כל דקה. מספיק לי פעם ביומיים ().

ו-- נחשי מה? למרות הפער המטורף הזה בתחומי העניין- אנחנו מצליחים לחיות בשלווה. אז אני לאט לאט התחלתי קצת יותר להתעניין בפוליטיקה בעיקר כי הוא מספר לי על זה המון. והוא כשהוא איתי פחות מתעדכן. ואני פחות קוראת כשאני איתו והוא יותר מתעניין במה אני קוראת ועל מה הספר מדבר. מתקרבים.

אבל בהחלט יש פעמים שכל אחד מאיתנו יושב בבית ומתעסק במשהו אחר. וככה טוב לשנינו.

וכנ''ל כמעט בכל פרט מהחיים.

במילים אחרות- לא צריכים להיות אותו הדבר, צריכים לדעת איך לקבל את הדעה והתחביבים של השני ולתת להם מקום וביטוי.

כנ''ל לגבי דעות שממש לא מסכימים אחד עם השני. ואני אחסוך לך את המתח- תמיד יהיו כאלו... לא חייבים להסכים על כל דבר. אבל כן צריכים לדעת איך לדון על זה בצורה רגועה. וכן, לפעמים להתפשר.

כמו שאמרת, כל האמור לעיל לא מתכוון על דברי עקרוניים ומהותיים. (ולכל אחד יש דברים עקרוניים ומהותיים משלו בנוסף לעקרונות האוניברסליים.. אז לא צריך לזלזל בזה. אבל גם לבחון האם זה באמת כ''כ עקרוני)

אני ממש מסכימה איתך..הוא חשש מזהזוהרת בטורקיז
בהתחלה הוא זה שאמר שחייבים למצוא דרך לגשר והתעקש ואמר שזה טעות חהיפרד.אמרנו שניקח חודש הפסקה לחשוב על הדברים.
ואז אני השתכנעתי שאפשר לגשר וזה באמת דברים שביום יום לא "קריטיים".
והוא אמר שילד שרואה שאמא שלו טסה ואבא לא זה מוזר.למרות ששוב אני ממש יכולה לוותר על זה.הוא טוען שהוא לא רוצה שאני אוותר על זה.אלא שאני באמת אביו תחשיבות של זה.
נגיד כיסוי ראש שלם,יהיה לי קשה,אבל אני אעשה את זה כי אין ברירה.לו היה קשה שאני אומרת תאין ברירה.במקום להגיד ברור שאני עושנ את זה.
אמרתי לו שהוא צריך להבין תקושי שלי.הוא הבין.מה שאני מנסה להגיד זה שניסתי להסביר לו שביום יום זה דברים שפחות שמים לב אליהם.והוא אחרי חודש הבין שזה כנראה כן קריטי.אני הרי מסכימה איתך בעולם.וזה למה זה קשה לי.
רק מדגישה:כמו צמח בר

יכול להיות שמבחינתו הדברים שציינת הם כן קריטים. וזה בסדר גמור.

אבל בעניי אלו בהחלט דברים שאפשרי לגשר עליהם.

אולי שווה להתייעץ עם אדם שמכיר אותך באופן מעמיק יותר. אם את באמת חושבת שיש פה התאמה טובה לקשר שווה לחשוב על חידוש הקשר. אבל כדאי להתייעץ בנושא הזה עם אדם קרוב לך ולא סתם כך על גבי הפורום.

הפערים שאת מדברת עליהם זה לא עניין של גישורדעה
לכתחילה הרבה יותר נעים וקל לנהל זוגיות עם אדם שמעריך את הדת כמוך.
זה לא נעים לחשוב שכל בוקר הוא יזכר כמה טובה אשתו עושה לו בכך שמכסה את ראשה.
או בכל עונת החופשה להודות לה על טיסה לאילת במקום לחול....
בכללי מציעה לך בפעם הבאה לא להיכנס עם בחור לכל כך הרבה שיקולים קטנים.
אני טוענת שכדי להתאהב צריך קצת לדבר על שטויות ורומנטיקה גם ככה כל אדם משתנה במהלך החיים. באופן כללי ניתן לדבר על הרבה נושאים עמוקים אבל לא להיות עקשן בזמן הפגישות יש כל כך הרבה דברים שלא הסכמתי עם בעלי בפגישות ושתקתי... מי אמר שהוא חייב לדעת את רצונותיי בכל נושא.
אז אחכ' מאוד תרצי חול תסעי לבד למה כבר מעכשיו לתכנן כאלו דברים.
אולי עוד שנתיים הוא ירצה לטוס יותר ממך....
חבל אולי תנסי להחזיר אבל לבוא בגישה של לבדוק את רמת המשיכה השמחה בקשר ועוד. פחות להתעסק בכל מה שקשור לא אליכם באמת נישואין זה משהו יותר גדול מויכוח קטן.
העניין הוא שצריך לדעת לשמר גישה זו גם בנישואין עצמם.
יצאתי עם 30 בחורים וכמעט ואף פעם לא הגעתי לחוסר הסכמה מוחלט לא בגלל שחשבתי כמו כולם פשוט זרמתי ונהנתי לשמוע את דעותיו של הבחור והבנתי שזה גם ככה משתנה בדקתי את היחס שלו לזוגיות איזה מידות יש לו ועוד....

זוגיות זה ויתור...אין שום בעיה בזה שהיא תוותר-שמחה-
על דברים בשבילו
הוא יוותר גם בשבילה
וואי יאחות..-שמחה-
קשה
אם להתייחס לדברים עצמם, חברה שלי דוסים מאוד ואמא שלה טסה לחול והאבא לא. ואני מכירה עוד כאלה.מה אומרים לילדים? תחשבו..לה מאוד לא מפריע.נכון אמא שלה הייתה פחות דוסית פעם, אז מה? זה בכלל לא במחשבה.אח שלה שומר ממנה נגיעה.היאי לא שומרת משאר האחים.
חוסר יחס לחברות יכול להגיע לך עם מישהו אחר בגלל שהוא יהיה ביישן ולא דווקא קשור לדוס.

קיצר לגופו של עניין-לפעמים כשדנים במשהו וחופרים בו הוא מאבד פורפורציות ממש.זה נראה לי דברים קטים שפחטת צריך לייחס אליהם חשיבות. בא נגיד זה לא דברים קריטים לדעתי לחיי זוגיות.

כנראה שהוא לא שלך נשמה, עם כל הכאב.ה' מכוון לך את הדרך הכי טובה לך ואת הבעל שיהיה לך איתו הכי טוב בעז'ה בקרוב
ב"הצלחה!
אני אוהבת לראות ספורט- נגיד אולמפיאדהזוהרת בטורקיז
בעוד שהוא חושב שעדיף שלא..
שלא תטעו זה היה קשה.ובאמת ישבנו וחשבנו איך אפשר לגשר ואיך אפשר שזה יצליח.ניסנו ממש.
ועם כמה שהיה חנו טוב וחיבור מדהים.באמת.
אני בליבי הבנתי שהאישה שהוא מחפש זה כנראה לא אני,נכון שהוא ראה בי אישה טובה,ורעיה,אבל כשהקשיים האלו עלו,הבנתי שכנראה אנחנו צריכים לחשוב מחדש,היה לו קשה וגם לי.
אבל מגיע לו מישהי שלא יהיה לה קשה עם סרטים מציורים,שמירת נגיעה מאחים, ולא אחת שרוצה אבל קשה לה כמוני..
ראיתי אותו לפני כמה שבועות בפגישה כם מישהי.להגיד שלא נשבר לי הלב?נשבר.
אבל מה אפשר לעשות
נראה שאת מנסה לשכנע את עצמך שהצעד הזה היה נכוןאלעד
בדיעבד כבר נפרדתם - אז שיהיה לברכה,
להבא הייתי בוחן לא את הנושאים עצמם בהם מתגלה פער, אלא את יכולת ההכלה והיכולת לגשר עליהם.
לא אני נפרדתי..אחרי ההחלטה להפסקה הוא טעןזוהרת בטורקיז

שאין יכולת לגשר על זה, אני ניסתי להגיד שמכבדים ומכילים ניתן להתגבר על דברים.ולבוא אחד לקראת השני..

רוב ההבדלים שציינת נראים בעיניaima

כמו דברים שכל אחד מביא בתור "הרגלים מבית". אני מניחה שבמשפחה שלך טסים לחו"ל, צופים באולימפיאדה ולא לובשים כיסוי ראש ממש מלא. ושאצלו להיפך.

זה לא שאת או הוא ישבתם וחקרתם את כל הסיבות והגעתם למסקנות. 

כך שההבדלים האלה נראים, בעיניי, מקריאת תגובותייך, כהבדלי מנטליות ולא פערים דתיים. שהרי הדברים האלה לא עקרוניים עבורך להתיר ולכן את מוכנה לוותר.  

}}תליה

אתן לך עוד נקודה למחשבה שלא ראיתי שעלתה פה..

נראה שהוא באופן כללי יותר דוס ממך.

הרבה זוגות הם ככה וחיים בשלום, השאלה שלי היא- את מעריכה את הרמה הדתית שלו?

אם את מרגישה שאת יותר פתוחה ופחות דוסית, אבל את מאוד מעריכה את דרך החיים שלו, זה יכול מאוד לגשר על הפער,

אבל אם את לא רואה ב"החמרות" שלו עניין חשוב או ראוי להערכה, זה יכול להוות בעיה,

כי אז אולי כזוג יהיה לך קשה כל פעם לוותר בשביל משהו שאת לא מעריכה ולא מאמינה בו.

ואז ממילא הדבר עלול לגרום למריבות וויכוחים. 

אוי אני שוב קוראתדעה
למה חפרתם כל כל הרבה אני חושבת שפשוט הכבדתם על הקשר.
ושוב אל תתפסי לנקודות הקטנות הוא הרגיש שהקשר מעייף אותו.
להבא להיות יותר קלילה יותר מחייכת ויפה.
תצאו למסעדות תדברו על שלום וכו'....
ניתן להבין..ד.

זה באמת כואב, אבל מי שזה בנפשו - אכן יתכן שהדבר היה יוצר בעיות בהמשך.

חשוב לו מישהי שהרמה הדתית שלה זה ממש חלק ממנה.

בעיניו, כנראה, מי שללכת עם כיסוי ראש ממשי זה "קושי" עבורה, זה דבר ששובר את ליבו. הוא רוצה אשה שלכתחילה רוצה ברמה דתית, ערכית, כמוהו.  מבחינתו כנראה, מה הדבר הזה שאשה תצפה ב"אולימפיאדה"?... השטויות הללו תופסות אותה?... כנראה שכך הוא רואה. ובניגוד למה שכתבה כאן מישהי - מראש של בת - שתדברו קצת על שטויות וכו', ואז לא תהיה בעיה... אצלו זה בהחלט לא חייב להיות כך. נכון, שיש נושאים שמדברים ואין להם משמעות מיוחדת אח"כ, אבל יש גישה כללית, שיתכן שתהיה לה משמעות גם בהמשך.

מכיוון שראה שאת בחורה טובה ועם מידות טובות - ניסה למצוא דרך לגשר על הדברים. כנראה, ראה לפחות לעת-עתה שזה לא אפשרי לו, להמשיך ולהרגיש שלם עם זה. ואם לא שלם - זה גם יכול לגרום לצרות אח"כ ח"ו.

זה לא שאי אפשר לגשר על דברים. אפשר. אבל אם קריטי למישהו אשה שהראש שלה הוא כזה, זה לגיטימי. לא מוריד ממעלתך לכשלעצמך.

אני חברותי כלפי חברות של אשתימשה

אבל אין לי באמת מה לחפש איתן.

אם מישהי מהן תרים טלפון ותבקש סיוע מקצועי - בכיף. בשאר הזמן - סבבה. שלום שלום, מה יש לי לחפש איתך?

אין לזה חשיבות בקשר בין האיש והאשהלשם שבו ואחלמה
לכן חבל לחתןך על כזה דבר

אגב זה עניין גם של אופי ולא רק של דוסיות
חושבת שהסיבות שהעלית זה דברים שאפשר לגשר עליהםנומוש

אני ובעלי בפערים דומים למה שהצגת

וכבר בפגישות הבנו שיש בינינו פערים כאלה (פתיחות לעולם, תרבות שצורכים . טיסה לחו"ל וכו', אני כביכול ה"דוסית" יותר) ואפילו נפרדנו לתקופה בגלל זה ואז חזרנו.

בסוף מה שהכריע את הכף זה שהיה לנו טוב סך הכל, היה זרימה, יש לו מידות טובות (שזה הכי חשוב בקשר!!!!). ניסיתי גם להיפגש עם אחרים באמצע ופשוט רק השוויתי אליו. 

ומניסיון של כמה שנות נישואין- טוב לנו ברוך ה', יש קשיים ויש עליות וירידות, אבל אם יש רצון טוב ומוכנות לעבודה מצליחים לגשר על הכל, רואים התקדמות ויש גם התקרבות הדדית אחד לקראת השני והפערים רק הצטמצמו.

אגב רוב הקשיים שחווינו בכלל לא נובעים מהפערים שכל כך התבחבשנו בהם לפני החתונה, משמע שזה חלק נורא שולי בחיים שלנו.

מסכימה איתו...אלטלנה
חברות זה חברות ובעל זה בעל...קשר ידידותי בעייתי מאוד לשני הצדדים! אפשר לומר שלום שלום או להיות ברקע כשהן איתך-לדוג' אם הן יבואו אליי הבייתה למפגש או משהו אז מבחינתי שכשהוא בא הבייתה אז יילך לחדר אחר..במקסימום יהיה איתנו כמה דק' בשביל הנימוס אבל זהו!
הוא לא אמור לרצות לבלות בחברתןאני123
ואת צריכה לשמוח שהוא לא רוצה
אני חושבת שלבעל אין מה לחפש במפגש עם חברותl666

שלך וגם לאישה אין מה לחפש במפגש עם חברים שלו.

למה? קודם כל זה לא צנוע ואף אחד ואחת לא מלאך. ב. יש נושאים שמעניינים את הגברים ויש נושאים שמעניינים את הנשים. ג. לפעמים חברה או חבר רוצים לספר משהו שזה לא לאוזני בן זוג, משהו פרטי לדוגמא.

אני אישית לא מבינה את מישהי שבאה לבקר חברה ומשום מה היא רוצה לדבר עם בן זוג שלה. למי היא באה? 

ואני לא דוסית ובעלי גם לא דוס. 

באמת לא ברור למה חברות שלך צריכות את בעלך לעתיד שעדיין בכלל לא ברור מי הוא למפגש ? מתוך סקרנות?

ועוד משהו - אם הקשר נגמר אז נגמר. לא לחשוב מה היה קורה אילו, חשוב להשתחרר מזה.

אני חושבת שאם באמת קשר הולך טוב אז דברים מקבלים פרופורציה. לפני שפגשתי את בעלי רציתי טלוויזיה בבית וכשפגשתי אותו בכלל שכחתי שזה היה עקרוני. ועכשיו ממש לא מבינה למה בכלל היה לי חשוב. ובעלי נפרד עם מישהי כמה ימים לפני אירוסין בגלל מקום מגורים. כשפגש אותי ואמרתי שבמקום הזה אני לא אגור הוא אמר בסדר ובכלל לא היה לו עקרוני פתאום. היום הוא בכיף היה גר במקום שאותה בחורה רצתה. סתם חומר למחשבה 

למה הוא צריך לבוא למפגשים עם חברות שלך?הביצה שהתחפשה

בס"ד

אלה חברות שלך- לא שלו

גם כשהוא יוצא עם החברים שלו אין לי למה להצטרף (אלא אם כן זה מפגש עם הנשים\ חברות)

אם בא לו הוא יכול להצטרףנפשי תערוג
ואם לא. הוא לא חייב
איך ירגיש אם יכריח אותך לשבת לראות כדורגל עם החבר'ה?
אמנם שאלת בנות,ד.

אבל חייב לומר שזה נראה תמוה/תמים מאד מה כתבת ש"היה לך מאד מובן שבעלך יסתדר עם החברות שלך, ידבר איתן" וכו'...

את מדברת מראש של בת, ומצפה שהראש של האיש שאת מתחתנת איתו יהיה כמו שלך.

למה יש הרחקות בין גברים לנשים? דיברה תורה נגד יצר הרע. ובכלל, קשר קבוע אמור להיות בינך לבינו, לא בינו לנשים אחרות שבאות לבקר תדיר. מה שהחברות שלך "לא הבינו", רק מראה על הבעיה אצלן, שאיבדו חושים בסיסיים של צניעות, לא עליו.

את יכולה לאהוב את החברות שלך שלבושות לא צנוע, אבל מה פתאום שהוא יצטרך להסתובב במקום כזה.. את לא מבינה את ההבדל? 

ואם זו הסיבה שחתכם בגללה, זה באמת מצער. אבל אכן אלו פערים, שחושבני שכדאי לך להתעדכן ביחס להיגיון הבסיסי שבצד השני.

למה שהגבר שלך ירצה לבלות איתך והחברות שלך?אמא ל 5

תשמחי שזה לא מעניין אותו .

כשיוצאים עם הבעל או עם זוגות משותפים זה סוג שונה של יצאה מיציאה עם חברות.

מוזר שבכלל את רוצה לערבב.

ויציאה בזוגות זה זוגות שנעים וטוב לשניכם,

תמצאו ביחד כאלה.

משהו לא מובן ליסטיוארט
1. החברות מתלבשות לא צנוע
2. הוא חשוב לו לשמור על עיניו
3. את רוצה לגרום לו לשהות זמן ממושך בחברתן ???

איפה ההיגיון ?
יותר מזה, הוא רוצה להתרכז האשתו. אשתו תרצה לגרום לו לא להתרכז בה אלה להביט בחברות לא צנועות ?
באמת נשמע מוזר
בנות רבות רק מחפשות אחד כזה
זכיתי בבעל שנמנע מלשוחח עם חברותישיר אור
מודה לה על כל יום יום!!
מכירה באופן אישי משפחות שנהרסו בגלל בעל חברותי שפשוט התאהב בחברה הטובה של האשה(וכן-הוא היה בחור איכותי וצדיק)
מתפללת לה שבניתי יזכו בבעל שלא מתעניין בחברותיהן
ואפילו שומר את עיניו
זה נושא חשוב לעני"ד מה שהעלתאבינעם 7
שלום לך
יש לנושא השלכות על קשר עם נשים בעבודה ועוד..
דעתי הפרטית היא שמאור פנים ואמירת שלום לכל אדם ולחברות של אשתי ודאי ראוי אך לא מעבר..
לא ציינת האם החברות נשואות וזה חשוב מכיוון ומנסיון אני חייב לציין שלאשתי חברות רבות משנים ארוכות רוב רובן נשואות (אנחנו כבר לא ממש צעירים.. ) ואני בהחלט שמח לפגוש את הגברים שלהן. יש לנו שיחות משותפות -גם אם בהמשכים.. טיולים משותפים עם המשפחות ולעיתים רחוקות.. אנחנו גם מדברים ביננו ללא תיווך..
זה בהחלט כיף ולמרות שאין לנו הגברים שיח מקביל עם הנשים החברות - אני מרגיש שזה אפילו מחזק את החברות שלהן. נסי...
בעז"ה שתמצאי את בן זוגך! - נראה שבקשר ההוא הפער היה משמעותי. בהצלחה!
ואו תודה לכולם שגרמתם לי לפתוח עיינים ולעשותזוהרת בטורקיז
חשבון נפש אמיתי.מה באמת חשוב בבעל ובבית.
הבחור בלי קשר ראיתי אותו בדייט עם מישהי,ככה שכנראה לא רלוונטי לנסות שוב.
אבל להבא אדע.תודה תודה!
??כמו צמח בר

ואולי הם נפרדו?

תמיד יש סיכוי.. מקסימום יגיד שלא..

לא נעים לי לברר בזמן שהם ביחד..זה שאניזוהרת בטורקיז
נזכרתי שאני רוצה להילחם על הקשר לא אומר שגם הוא..וגם מחקתי תמס םלאפון שלו ואין לי איך להשיג.
ומי אמר שהם עדיין ביחד?כמו צמח בר

בכל מקרה, זה עניין שלך.

רק אומרת שאם זה כ''כ מעסיק אותך- שווה לחשוב מה לעשות עם זה

רק אני פספסתי פה נקודה?מאמא אמה
הייתם חברים או נשואים?!?
חברים ,לא נשואיםזוהרת בטורקיזאחרונה
עניין אותי לקרוא פה את הדעות השונות, אנחנו שונים מאוד~nhykb~
מעניין שזה שונה כל כך..

לכתחילה כשחיפשתי בעל ידעתי שחשוב לי שיתחבר לעולם החברתי שלי- חברות, חברים (חברה מעורבת), חניכים וכו'..

וב"ה זכיתי והוא מתחבר יפה מאוד

כשאנחנו אצל ההורים שלי, אנחנו יוצאים להסתובב עם חברות שלי.. וכך גם כשאנחנו אצל ההורים שלו- מסתובבים עם החברים שלו..

בנוסף כבר אירחנו אצלנו חברות שלי לשבת, או סתם ליום או לארוחה ואין סיבה מבחינתי שהוא לא יהיה גם חברותי..

כמובן שיש גבולות, ויש נושאים שלא מדברים עליהם וכו'.. אבל לדעתי יש עניין לקשר בריא בין החברים השונים.

חברים שלו מהישיבה ממש דוסים אז אין קשר איתי בכלל וזה קצת חבל לי..

גדלתי בבית בו יש קשר עם החברים של אמא ושל אבא מפעם, ולכן מוזר לי שלנו יהיה קשר בעיקר עם חברות שלי, ורק קצת עם שלו.. כי ברגע שלבחורים לא נעים לדבר איתי- איך נזמין אותם לארוחות ושבתות בעתיד?

כולופן זו דעתי, אני יודעת שרובכם חולק עלי.. אבל התרגלתי ;)
אלרגיות למזון אצל ילדים - מה קורה בגינת משחקיםאריק מהדרום
עבר עריכה על ידי מנהל בתאריך ג' בתמוז תשפ"ו 14:05

כשאין צורך לערוך אז אין צורך לערוךאריק מהדרוםאחרונה
הסרטון הזה טוב יותר בלי ספויילרים.
נופש לטיפול זוגי ורגשי משולבכי אני אני
מישהו מכיר מקום לנופש שנותן קבלה על טיפול זוגי או נפשי? רוצים מקום נחמד עם בריכה וכל השאר פחות משנה.. אם יש אופציה לבוא עם ילדים עדיף כי כרגע אין ביביסיטר..
למה ללכת עקום .העני ממעש
למה עקום? לא מסתירים את הרצון לנצל מימון שזכאיםפ.א.

אליו לטובת יציאה לחופשה משפחתית 

בדיוק כמו הכנסים השנתיים של לשכת רואי חשבון ולשכת עורכי הדין באילת, ועוד גופים מרכזיים במשק - נופש שנתי משפחתי, שממומן בחלקו כהוצאה מוכרת של השתלמות מקצועית מוכרת למס.  

לא עקום..כי אני אני
חלק מהטיפול שאנחנו צריכים כרגע לשיקום שלנו זה נופש ביחד ומאד זורם לנו מקום שנותן באותה חבילה גם איזשהו טיפול שגם הצבא מכיר בו כמו סדנא זוגית, ספא וכו ולכן נשמח לשמוע😀
אם כך אז חוזר ביהעני ממעשאחרונה
המלצות לצימרחושבת בקופסא

מקווה שזה מתאים לשאול פה ויהיו מספיק תשובות.

יכול להיות שעדיף לשאול בהו"ל.

אנחנו רוצים לצאת לצימר זוגי מהתקציב שנשאר לנו מהמילואים וכנראה נוסיף קצת.

מחפשים צימר חדר אחד לזוג, עם ברכה פרטית (באמת פרטית, שלא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אחרים)

עם ארוחת בוקר יהיה נחמד אבל לא חובה.

תקציב של סביבות 1,000 שקל לילה, (נחמד אם יהיה בפחות) שני לילות בסוף אוגוסט כנראה (אני מקווה שלא יהיה עמוס או יקר מידי בזמן הזה, אין לנו כל כך אפשרות אחרת)

אזור בארץ: לא ירושלים או המרכז ממש, ולא צפון רחוק ודרום רחוק. אולי בשולי המרכז?

אנחנו מתניידים באוטובוסים.

עדיפות אם יש אטרקציות, מסלולים ודברים מעניינים לעשות באזור שאפשר להגיע אליהם באוטובוס.

אשמח לעזרה כי ממש לא מבינה בזה.

מומלץ ממש ממשכנפי נשרים

צימר במחסיה, עלה לנו 1000 לסופש

כל המתחם מגודר ורק שלכם יש בריכה וגקוזי פרטיים ומטבחון נוח.

אפשר להוסיף 200 ולהישאר גם מוצש עד ראשון בבוקר

תודה רבהחושבת בקופסא

אפשר להגיע בתחב"צ?

מחיפוש מהיר ראיתי שיש לפחות 4-5 צימרים ביישוב הזה. התכוונת למשהו ספציפי?

אשמח לעוד תגובות

עוקבתרוני 1234
אני אשמח להמלצות גם למקומות שלא צריך תחב"צ, בכל רחבי הארץ.
לא מאוד בקי, אבל ברחבי יו"ש יש המוןהסטורי
אולי צימרבוס שומרון באלון מורה יכול להתאים.

(לא הייתי שם, רק ראיתי פרסומים)

נראה לי פחות הכיווןחושבת בקופסא

אנחנו כנראה יותר מידי עירוניים בשביל זה, אין ברכה פרטית, וגם לא נראה שיש אופציות מה לעשות באזור מסביב.

אבל תודה, אשמח לעוד תגובות. 

ממליצה בחום על צימרים נוף החאן בכפר אוריהנגמרו לי השמות

הנה הקישור: נוף החאן, צימר בכפר אוריה | Weekend

היינו אומנם עם שלושת הילדים ולא רק זוג, אבל גם לזוג זה שווה בהחלט לדעתי.

אני זוכרת שהמחיר היה נמוך יחסית למקומות אחרים ויכול להיות שדווקא כן יתקרב לתקציב (לא יודעת לגבי אוגוסט).

הבעלים של הצימר מקסימים.

יש שם בריכה שווה שפרטית בשעות מסוימות שאתם שם (בעל הצימר מסביר הכל כאשר מגיעים. בגדול כאשר זוג או משפחה רוצים להיות בבריכה ויש במתחם עוד זוגות אחרים אז או מחלקים מראש שעות ואז יש לכם שעות רק שלכם.

או נכנסים בלי לקבוע כאשר פנוי ואז סוגרים את הדלת של הבריכה עם הווילון וכך זה סימן לאחרים שתפוס ולא נכנסים )

יש גם ג'קוזי גדול בנוסף. גם בחלק מהצימרים בפנים וגם ליד הבריכה עם מפתח ודלת וכנ"ל כאשר זה מתחלק לזמנים שהם רק שלכם).

זה באיזור צרעה ואשתאול, נוף מדהים, הרבה מסלולים. יש גם סניף איקאה קרוב אם שייך

ומרכז של חנויות אוכל וכו' באיזור (לא בכפר אוריה עצמו אבל קרוב).

לא יודעת לגבי תחב"צ.

אנחנו נהנינו מאוד וממליצה

תהנו המון

איזה כיף ❤️

שמעתי על צימר הראל בשבי דרוםפצלושון

700 ללילה

נראה מאד יפה

טוב, אז וויתרנו על הבריכהחושבת בקופסאאחרונה

כרגע מחפשים צימר באזור באר שבע או דימונה בלי בריכה, במחיר של עד 1,200 לשני לילות.

(גילינו שאפשר להזמין ברכה פרטית בנפרד מהצימר באזור. זה חוסך המון כסף)

אשמח להמלצות בכיוון.

מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להזכיר להפשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך כ"ב בסיוון תשפ"ו 19:59

אבל עם חוסר נעימות לא הולכים למכולת, לכן הזכרתי למדינת ישראל בכל זאת...

כן חברים,

לפעמים מומלץ למלא דוחות להחזר מס 😀

יש עוד הטבה לניצול בעניין זיכוי מס רווחי הוןזמירות

בטופס 1301, בנספח שממלאים על השקעות בשוק ההון לפי טפסי 867, יש אפשרות לסמן שההכנסה היא מרכוש שהיה בבעלותך שנה לפני הנישואין - וזה כולל מניות או תיק השקעות.

ואז לייחס לבן הזוג חישוב בנפרד או לבת הזוג חישוב בנפרד על הרווחים בשוק ההון. 

כך שאם מי מבני הזוג נכנס לנישואים עם הון מסויים, ואפשר להוכיח את מקור ההון, אם פקיד השומה יבקש הוכחות - אפשר לנצל הטבת מס זו בפקודת מס הכנסה. 

מישהו מבין טוב בליסינג?חזקה בעורף

אנחנו מתניידים בשני רכבים. בעלי מקבל מהעבודה רכב+דלקן של 7 מקומות, שלרוב נמצא אצלו. ויש לנו רכב פרטי שלנו (5 מקומות שלרוב נמצא אצלי) עד עכשיו הרכב הפרטי שלנו היו רכבים זולים ודי מתפרקים, לא כ"כ השקענו ברכב כי הוא שימוש בעיקר אותי לעבודה (ממש קרוב לבית) ובהקפצות של הילדים (שוב, לרוב נסיעות ממש קצרות)

עכשיו ב"ה כבר תקופה שהרכב 7 מקומות לא מספיק לנו❤️ אז הרכב הפרטי הופך להיות גם להרבה נסיעות (לשבתות ולטיולים) הרכב הנוכחי כבר מתפרק וכבר תקופה שאנחנו מחפשים רכב ממש טוב שיחזיק מעמד לאורך זמן. הקצבנו עד 50,000 אבל לא מוצאים משהו שמספק אותנו מבחינת הנתונים של הרכב😬

התחלנו קצת להתלבט אולי כדאי לנו להשקיע בליסינג. מצד אחד מרגיש לי קצת כמו לזרוק כל חודש כסף לפח. מצד שני, נותן לנו שקט נפשי עם הרכב (קצת זקוקים לזה)

אבל בסופו של דבר, לא באמת מבינים בליסינג עד הסוף…

נשמח לשמוע איך זה עובד. יתרונות וחסרונות.

למה צריך להתייחס כשרוצים להתחיל? על מה לשים דגש? מאמינה שאנשי מכירות של הליסינג יידעו ל"סובב" אותנו טוב, כדי להרוויח, אז רוצים לבוא כמה שיותר מוכנים מראש.

תודה לעוזרים🙏🏻

לא בדיוק מה ששאלתפשוט אני..

אבל אני מכיר אדם שהקים עסק למציאת רכבים יד 2, לפי תקציב וצרכים. הוא בעצמו מחפש את הרכב, בודק אותו, עושה משא ומתן עבורך על המחיר וכו'.

נעזרתי בו כבר פעמיים, וזה אחרי שהגעתי אליו דרך אח שלי שרכש דרכו. השירות עולה 3,300 ש''ח.

לדעתי, רק על מציאת תקלות שבאף מכון מורשה לא בודקים, הוא לגמרי שווה את המחיר. במיוחד אם אתם כמוני לא מבינים ברכבים .. והוא גם מילואימניק אז בכלל כיף. 

אני לא מכיר אותו אישית ואין לי שום אינטרס...

גם אנחנו נעזרנו במישהו כזהבארץ אהבתי

לנו זה עלה 2000 אם אני זוכרת נכון (אבל היה לפני כמה שנים, אולי העלה את המחיר מאז).

ממליץ גם על ארי ויילר1223334444
זה בדיוק הבנאדם 🤩פשוט אני..
גם אני ממליץ עליו, בחום רבדוד100
+972 54-532-0036
הוא נותן שירות בכל רחבי הארץ?רוני 1234
תודה! נחשוב גם על זה.חזקה בעורף
נשמע שזה לא נכון לכם ליסינגזיויק
תודה על התגובה. יכול לפרט למה?חזקה בעורף
כי הרצון שלכם זה ברכב טובזיויק
זו לא סיבה מספיקה לליסינג עם כל הכבוד..
ליסינג אף פעם לא יהיה משתלם לאדם הפרטינפשי תערוג

עלות של ליסנג פרטי הבסיסי יהיה כ2000 שח לחודש בהתחייבות ל3 שנים.

עם סכום כסף כניסה ויציאה

כך שתשלמו כמעט 60-70% מערך של רכב חדש

אבל בסוף התקופה לא תשארו עם רכב

בליסנג תפעולי זה יעלה כמעט פי 2 כל חודש

כן, חברות הליסינג תמיד מצחיקות אותיפשוט אני..
''ירידת הערך - עלינו''.

נו בטח עליכם, רק שאני צריך לשלם פי 2 מירידת הערך בשביל שזה יהיה עליכם... 

ליסינג זה דרך בעיקר לקנות את ההתחמקות מה"דרעק"משה

לכן עכשיו הלוביסטים של הליסינג נלחמים בתוכנית של מירי רכב (לא שגיאת כתיב) להפחית את כמות הטסטים למכוניות יחסית חדשות מפעם בשנה לפעם בשנתיים. בסוף ה"לחם והחלב" שלהם זה  אנשים ששונאי תחזוקה של מכונית.

אולי ישתלם לכם רק להשכיר רכב לטיולים ושבתותרוני 1234אחרונה
אני מניחה שזה רק פעם בכמה חודשים
חיבוקחדווית

יש לי חברה סופר סופר קרובה,

חברת נפש כמו שאומרים..עברנו הכללל ביחד..

ברגיל היינו מתחבקות חיבוק ארוך (יכול להיות כמה דקות) מלא משמעות ,צורה לבטא את האהבה ואת הקשר העמוק ומשמעותי, מתוך אהבה נקיה.

עכשיו אני מתחתנת עם הבחור שלי.

ואני לא יודעת מה לעשות.

האם זה סבבה שאני ככה מתחבקת איתה באמת מתוך אהבה כנה ואמיתי? האם זה משהו שאוכל לעשות גם אחרי החתונה. הרי למרות שיש לי את האיש שלי אני עדיין רוצה את החיבוק דווקה שלה, כמו שאני עדיין רוצה תחיבוק של אמא
מה אתם אומרים על זה

פשוט לעדכן את האיש שלי ואז זה סבבה??

מה אתם ממליצים, הכל זה יכול פשוט להמשך כרגיל?
וגם בכללי איך מנהלים חברות כלכך קרובה אחרי החתונה 

משהו לא מסתדרפשוט אני..

לפני שבוע העלית פוסט על כך שחברה טובה שלך מתחתנת, ולך זה קשה כי את עדיין רווקה.

ועכשיו תוך מספר ימים את כבר מתחתנת בעצמך...? 

היא לא כתבה שהיא מתחתנתזיויק
אלא שאלה מה יהיה אחרי שתתחתן מתישהו
''עכשיו אני מתחתנת''פשוט אני..
שאלה טובהמחפש אהבה
ואלה יפה שאתם עוקבים ושמים לבחדווית

תכלס השאלה הקודמת היתה לחברה שלי שרצתה לשאול... (חסום לה משום מה)

אם לא היית מתייחסת לזה כעניין זה לא היה חייב להיותפתית שלג

אבל אם באמת את מתייחסת לזה כמשהו גדול שיכול להשפיע על הזוגיות שלך- אז כנראה זה באמת עניין שצריך לפתור. קודם מול עצמך, ואח"כ מולו.

בגדול בעיה בהגדרה זה לאSevenאחרונה

הרי זה לא אסור..

אבל כן נשמע לי מוזר שאת זקוקה לחיבוק ארוך מחברה כדי להרגיש את האהבה המיוחדת והנקייה בינכן...

בד"כ נשים מבטאות רגש באמפתיה בלהכיל אחת את השניה פחות יצא לי לחבק חברה שעות ברגיל (לא מדברת על מקרה קיצון נניח שמישהי מאבדת אדם יקר ואז נותנים לה חיבוק ארוך אלא כהרגל בינכן של חיבוקים ארוכים)

כן נשמע לי יותר נכון לשמור כאלה דברים לבעלך ובהמשך לילדים...בהצלחה

מכירים את די סיטי במישור אדומים?ברגוע

האם יש שם חנויות במחירים טובים?

מחפשים בעיקר ספה ומיטת ילדים, אולי גם שולחן אוכל ותנורים

הייתי שם לפני שנה, זה היה בעיקר בית קברות לעסקיםפשוט אני..

אבל במג'יק קאס העברנו הרבה שעות מאוד מהנות

תודהברגוע
ואולם שמחות של ארועים חרדייםמשה

זה חור עולם. חוץ מברכב אין דרך להגיע לשם וגם אין סיבה.

אם אתם מהאיזורנפשי תערוג

שווה אולי לקפוץ

לנסוע ספיישל אני חושב שבירושלים יהיה יותר מבחר ובמנעד מחירים גדול יותר

תודה, יש לך המלצה על חנות מסויימת בירושלים?ברגוע
לא.נפשי תערוגאחרונה

אבל לפני שרצים לחנויות

90% מהחנויות ממציגות את הדברים שלהם באינטרנט

מציע לעשות את השוואת המחירים באינטרנט ורק אחרי שנסגרים על משהו ספציפי לנסוע לראות אותו פיזית

מודעות לאתגרים בקדושת הזוגיות במרחב הזוגימחפש אהבה

נראה לי שהשאלה מורכבת משתי חלקים, אחד מופנה לגברים שבינינו ואחד לנשים:

לגברים: האם אתם משתפים את האישה שלכם באתגרים שאתם חווים מול נשים אחרות?...

לנשים: האם אתם מעוניינות שהבעל שלכם ישתף אתכם בנושא הזה? שיהיה פתוח עד הסוף?

האם קרה לכם שהוא שיתף אותכם, ומה היתה תגובתכם [המודעת והלא מודעת..]?

לא בדיוק אבל בערךפשוט אני..

אני משתף בצורה קיצונית.

זה העלה את הזוגיות שלנו עשרות מונים למעלה,

פתר הרבה מאוד בעיות שהיו לנו (בעיקר לי),

ושחרר הרבה מתח וחרדה.

גם אצלנו יש שיח פתוח בתחום הזהנעמי28

אבל זה הגיע עם השנים, לא חושבת שהיינו בנויים לזה בשנים הראשונות.

צריך ביטחון עמוק אחד בשני ובמקום שלנו, חוסר שיפוטיות וקבלה, לא רק בתחום הזה.

צריך המון נפרדות והבנה שלא כל מעשה שהשני עושה קשור אלי. 

למה הניסוח פה שזה תמיד מהצד הגברי?ירושלמית במקור
מה הכוונהזיויק
למה הוא שואל אם הגבר משתף ולא אם האשה משתפתפשוט אני..
אין סימטריה אבל שאלה טובהזיויק
נו, אשמח לשמועמחפש אהבה
(הוא לא אמר על השאלה שלך שהיא טובה אלא על שלי)ירושלמית במקור
זה מה שהתכוונתי. מוזמנת לשתף מהצד השנימחפש אהבהאחרונה

אולי יעניין אותך