רסק עגבניות.
שמן זית.
במקפיא: אפונה ירוקה, שעועית ירוקה, פול ירוק, חזה עוף, עוף שלם, איזשהו חלק של בשר, איזשהו דג,
ושם אני שומרת גם קמח מלא מנופה, סולת, וקמח מצה שמורה. אה וגם קופסת קוואקר בוואקום.
קטניות: עדשים אדומות, גריסי פנינה, אורז לבן/מלא, שעועית לבנה (לחמין) חומוס (חמין, קוסקוס, ממרח חומוס).
ולפעמים מגוונת עם קטניות נוספות.
בקבוק קטשופ 
שימורים: טונה. לפעמים גם חומוס מבושל.
תפ"א שומרת כמה ימים מתחת לשולחן ארוזים ברשת שלהם, מונחים בתוך שקית של סופר שהשוליים שלה מופשלים כלפי מטה.
אם אחרי 5-6 ימים לא השתמשתי (נדיר) מכניסה למקרר.
דלורית שלמה בקערה על השולחן.
במקרר : מוצרי חלב: חלב, קוטג', גבינה לבנה 5%, יוגורט או אשל, שמנת, גבינה צהובה, לפעמים בולגרית או צפתית, או גבינת שמנת.
ביצים.
ירקות: בצל, שום, כרוב, גזר, בטטות, חתיכת דלעת לשבת, קולורבי, (שומר בעונה) גמבות, מלפפונים קונה לפחות פעמיים בשבוע, עגבניות. קישואים, לעיתים נדירות חצילים. בקיץ לפעמים תירס.
חסה גוש קטיף, פטרוזיליה, כוסברה גוש קטיף, סלרי (כשהמשפחה קטנה, אפשר להשתמש בחלק לכבוד שבת, ואת השאר לשטוף, לסנן ממים ולהקפיא).
וגם פירות במקרר.
חוץ מבננות ופירות הדר וגם כמה פירות בודדים שרוצים שיבשילו מהר.
וגם תבלינים.
בארון: אגוזים - מלך, ברזיל. תמרים.
טחינה מלאה.
תה מכל מיני סוגים, קפה מכל מיני סוגים.
זה בערך.
לפי מה שאתם אוהבים.
ואל תשכחי שבעז"ה המשפחה עוד תגדל והמקרר ילך ויתמלא 