מחפשת מורה לציור בשמן בירושליםזריחה

אין גבול לאושר שלי שאמא שלי אמרה לי שתשלם לי על שיעורי ציור בשמן כשהיא הבינה שזה יהיה טוב בשבילי

בקיצור אני צריכה לקחת כמה שיעורים, לא ממש על כל השנה כי לא יהיה לי זמן  (יש לי מלא בגרויות)

שתהיה דתיה (כי אם לא אמא שלי לא תסכים), בעצם עדיף חרדית

ושיהיה לה סטודיו נורמלי במקום מרכזי ולא באיזה חור

בקיצ'ר אם יש לכם המלצה אני ממש ישמח

איפה כולכן למדתם? אין לכם המלצה?זריחה

לא למדתי שם אבל אולי תנסי ב'מכללת אמן'?חבוי

היא אמורה להיות טובה, וזו מסגרת חרדית. ואני חושבת שיש להם שלוחה בסנטר 1 בירושלים כך שזה לא בחור..

אני למדתי שם וזה אכן מקום מעולהחלילית אלט

זה נמצא במתנס רוממה, ממש קרוב לסנטר1

אוקיי, תודה רבה, נשמע מצויןזריחה

אז רוצה לפרט לנו קצת? אני אשמח להכיר.חבוי

ראיתי תוצרים וכו אך אשמח לשמוע איך האווירה, המקצועיות, כמה יש מרחב לתוצרים מקוריים וכו..

אנסהחלילית אלט
המורה שלמדתי אצלה מקצועית וטובה. אני לדמתי רק שנה אחת אז עוד לא הגעתי לשלב של ציור חופשי ומקורי. עבדנו על פרספקטיבה, אור וצל וכו׳.
אווירה נעימה, כיף ללמוד. נהניתי שם ממש.
תודה!חבוי

שנה אחת ולא? כמה שעות בשבוע? 

הפסקתי אחרי שנהחלילית אלטאחרונה

כי אני שונאת ללמוד...

פעם בשבוע למשך שעתיים

יש את רחלי מנתשיר מזמור
גרה בגבעת שאול...אין לי טלפון (והאמת לא בטוחה שהיא רחלי... אבל שם המשפחה שלה הוא בטוח מנת... את זה אני סוכרת)
עושה חוגים בבית
חרדית
לא יקרה... נעימה ועם הרבה נסיון
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך