1. בהריון הראשון הייתי אצל רופאה מסויימת, שיחסי אנוש והיא זה שני דברים מנוגדים. בכל זאת נשארתי אצלה למשך כל ההריון והיא מקצועית מאוד. אבל שנאתי ללכת אליה וכל הזמן הייתי צריכה לדאוג לא להגיד דברים מיותרים שיעלו לה את הפיוז.
אחרי הלידה עברתי מספר רופאים ואף אחד לא מצא חן בעיני מסיבות שונות.
כעת, בהריון השני, אני נמצאת אצל רופא נחמד ששמעתי עליו המלצות והיו לי תקוות גדולות, אך לצערי אני שמה לב על חוסר מקצועיות. אני מרגישה שבמקום לכוון אותי במהלך ההריון, אני זאת שמכוונת ושמה דגש על דברים שהוא לא מתייחס אליהם. לדוגמא בתוצאות בדיקת הדם שמתי לב למשהו שדורש טיפול והוא לא אמר על זה כלום עד שאני הערתי את תשומת ליבו לכך. וזה לא היה חד פעמי, היו עוד מקרים דומים. בנוסף הוא יום אחד אומר משהו אחד ויום אחר אומר משהו הפוך. כאילו כל פעם לפי מה שיוצא לו.
עכשיו השאלה שלי היא מה לעשות? במה לבחור? אמנם נעים לי ללכת אליו מבחינת היחס וגם הוא יותר זמין אבל אני מרגישה שאני לא יכולה לסמוך על מה שהוא אומר.
מצד שני הרופאה הראשונה והמקצועית פשוט בלתי נסבלת וגם איך אפשר לחזור אליה אחרי שבעצם עזבתי אותה.
אוף קשה. מרגישה שאני תלויה באוויר בהריון הזה.
2. בבדיקת שתן התגלה לי GBS. לאחרונה הרגשתי ששורף לי במהלך מתן שתן, השאלה היא אם יש לי חיידק נוסף שדורש עכשיו טיפול, האם היו רושמים בתוצאות שני סוגי חיידקים? אם רשום לי רק GBS אז אין לי מה לחשוש מחיידק נוסף?
אני אפילו לא טורחת לשאול את הרופא את השאלה הזאת כי אני כבר לא יכולה לסמוך על התשובה שלו.
תודה לכל מי שקראה עד הסוף ותודה מראש למגיבות.