בנות יקרותחלילית אלט
בעקבות כמה בקשות אני רוצה להחזיר לפעולה את קבוצת הציור שהתקיימה בחופש.
האופציה היא יום שלישי בערב, בסביבות השעה 7.
אני אנסה למצוא מקום סגור כי חורף עוד רגע ואנחנו לא רוצות לצייר בגשם...
אבל לפני שאני מסדרת את הפרטים הטכניים, אני רוצה לדעת אם יש בנות שמעוניינות לבוא באופן קבוע, כי אני לא רוצה להתחיל כל שבוע עם שיחות טלפון לכולן לשאות מי מגיעה, ושלא יבריזו לי בלי לומר כי פעם אחת קרה שכולן הבריזו חוץ ממישהי אחת וביטלתי ברגע האחרון וזה לא היה כיף. לכן אני רוצה לדעת אם יש בנות שרוצות חוג ציור קבוע, שבו לא לןמדים ציור בצורה רשמית אבל מקבלים ידע וטכניקות מבנות אחרות, מה שבסופו של דבר כן יכול לשפר את הציור.
אם מישהי רוצה שתפנה אליי באישי.
תודה

כמה תיוגים:
@ציף ציף
@זריחה
@נערת טבע
@קיפודה
@הנסיך הקטן
תלוי איפה זהזריחה

יש לי משהו קבוע בימי שלישי שנגמר ב- 5 לכן תלוי איפה זה ואני מעדיפה יום אחר (לא רציתי לשגע אותך, רציתי להסכים ישר אבל מה לעשות?)

אני עוד לא יודעת איפהחלילית אלט
כי חורף וצריך מקום סגור. אם תהיה קבוצה אני אנסה למצוא מקום
מה יהיה?זריחה

אני במחשבותחלילית אלט
אתקשר אלייך בימים הקרובים...
אוקייחלילית אלט
אני ממש מצטערת ומאוכזבת אבל זה לא יהיה.
התחלתי להתנדב יומיים בשבוע, עוד יומיים יש לי חוג ואין לי זמן לזה... אם הייתי מצליחה לסדר את זה קודם לא הייתי הולכת להתנדב אבל לא הצלחתי והייתי חייבת לקבוע לי תעסוקה כי אני כמעט לא לומדת אז קבעתי את ההתנדבות, ואני גם לא גרה בירושלים אז זה קצת קשה להתחייב
אני ממש מצטערת, כל מי שרצתה...
אבל אתן יכולות להיפגש בלעדיי
אוף אבל אין מי שתארגן לנוזריחה

את יכולה לארגן...חלילית אלט
מבחינתי סבבה אבל אין לי מקוםזריחה

זאת היתה הבעיה הגדולה שלי...חלילית אלטאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך