חח, טוב סתם כותרת מפוצצת- מיועד גם לבנות ![]()
יוצא לי לא מעט להיות בשליש/קבוצות השידוכים למיניהן בווצאפ ולא מעט פעמים לראות כרטיסים/פרטים שקצת חסרים בהם פרטים משמעותיים
כמו ישיבה שבה הבחור למד, ![]()
כבר הגענו למסקנה שיש שוני בין הישיבות ולכן תעשו טובה- תכתבו איפה למדתם ולא רק "הסדר" (לי אישית זה ממש חשוב ולא בא לי להתחיל לתחקר אותו על זה. בלי קשר- יצא לי לשמוע הצעה ואכן הישיבה של הבחור הייתה כתובה ורצה הקב"ה וממש שבוע-שבועיים לפני כן יצא לי לשמוע על "לדרכה של הישיבה" ו-וואלה, אין קשר ביני להשקפה הזאת. בכל אופן יצא לי באמת גם לדבר עם הבחור כדי להבין עד כמה הוא נעול על העניין ובזה זה הסתיים. אם היינו נפגשים, היינו מדברים על זה מתישהוא ו99% נפרדים בגלל זה-אז לא חבל?!)ואגב-אם לא הייתי יודעת על הסגנון הייתי מבררת עוד לפני השיחה עם הבחור). קיצר, יש כאלה שזה משנה להן .
בנות
זה יותר האולפנא ומדרשה אם עשית. גם בזה יש סגנונות
(מה שכן מסייגת שבכל מקום יש יוצאים מן הכלל
ואומרת את זה בתור מישהי כזאת אז.. וכאן כמובן חשיבות הבירור אם שאר הפרטים נראים טוב בסה"כ)
גם מה אתה עושה כרגע ועוד כמה זמן. אם אתה חייל/סטודנט/בייניש/ישיבה גבוהה- תן תמונת מצ"ב- כי חייל יכול להיות עוד חודש משתחרר ויכול להיות עוד שנתיים וזה משנה..
כנ"ל גם מה התיכנון שלך לשנה-שנתיים הקרובות יכול ממש לעזור (בגדול, כן? אין צורך בלו"ז מפורט)
ותמונות!
פליז תשימו 2-3 תמונות נורמליות שלכם: ![]()
ולהלן נורמליות:
לא חשוכות,
לא עם חברים,
לא קטנטנות ומטושטשות (כי ניסיתם לחתוך את החברים ממוקדם ואתם לא איאיי במחשבים),
לא מעוכות! (זאת ההגדרה הכי קרובה לתמונה שראיתי לא מזמן- מישהו שיושב באיזו פינה, כולו בבגדים הכי פושטים, נראה כאילו הרגע בעטו בו).
גם תמונת פנים מלאה! לא פרופיל ולא מהגב (כי מי שמביט בי מאחור...)
בלי משקפי שמש! ![]()
כמובן שגם משקפות אתכם (פה קשה לי להסביר בלייפול לסטיגמות אז קחו את זה ככה)
תצטלמו במקום מואר, במצב רוח טוב ובבגדים של יום יום פלוס, אפשר גם מהחתונה של אחותכם ![]()
ולבנות! תזכרו שזה לא מגזין, בלי פוזות שלא מתאימות או בגדים שנראים כמו תחפושת. זה מביך. ממש.
ו..תיזהו עם הסלפי הזההה, לרוב הוא לא מחמיא!
בקיצור תתייעצו עם מישהו שאוהב אתכם מספיק כדי להגיד- אחי, תמונה מעפנה, שים אחרת ![]()
ואחרון (וזה מהיכרות אישית) יש אנשים באמת איכותיים, אבל הם..בואו נגיד לא כזה "עפים" על עצמם. ![]()
וחבל. ![]()
למשל ראיתי בשליש מישהו שיצאתי איתו בעבר. ו-וואלה, אם הייתי רואה אותו שם- סיכוי קלוש שהייתי מסכימה כי הכרטיס שלו דיי 'אנמי', בערך 30% ממה שהוא (אני ראיתי פרטים ממקום אחר ושם היה הרבה יותר מידע שרק בזכותו הסכמתי, ואגב-יכול להיות שבגלל אותו המידע מישהי אחרת הייתה פוסלת אותו! אבל זה לא משנה! אתם לומדים משהו/פועלים במשהו/מתנדבים במשו- תכתבו! לא בקטע של גאווה או משהו אלא כדי לתת אפשרות לבחון האם זה יכול להתאים (או שלא) (מצד שני אין צורך לפרט באיזה יסודי הייתם או כמה חתולים אתם מגדלים,סבבה?)
בקיצור תשקיעו בכרטיסים ובתמונות, תכתבו, תפרטו, תכתבו איזה סגנון אתם מחפשים וזהו! במטרה למנוע פגישות מיותר ובזבוז זמן
מקווה שהגעתם עד כאן ואם יש למישהו מה להוסיף- אני מאמינה שזה יעזור גם לשאר...![]()