התחתנתי עם חייל, לא סתם חייל, עם קצין. לא סתם קצין, ממ שעושה 17 יום בבסיס ארבע בבית.
מכירים את התקופה הזאת שלפני האירוסין? שאתם ככ רוצים לעשות אך הצעד הזה וחושבים שהכל יהיה ורוד אחכ?
אז זהו שאצלי זה היה קצת שונה. נורא רצינו כבר לעשות את הצעד הזה כן. אבל הייתי נורא מודעת להשלכות- לבד בבוקר, לבד בצהריים, לבד בלילה. אבל אמרנו שיהיה בסדר שנעשה את זה ביחד שנהיה שם אחד בשביל השני.
בפועל? לא ידעתי כלום.
בפועל היו לי המון ציפיות, ציפיתי שהוא יעזור לי להסתגל ללבד, ציפיתי שהוא יותר יהיה שם בשבילי גם אם לא פיזית אז לפחות מנטלית, ציפיתי שהוא יבין אותי פשוט.
בפועל? הציפיות האלו רק הובילו לאכזבות. אני לא יודעת אם זה בגלל שהוא לא מבין מה התפקיד שלו, או שפשוט אני לא מבינה צ'ה המקום שלי בכל הסיפור הזה.
זה נשמע שאני מתחרטת על זה, אני לא. פשוט קשה לי. קשה לי שהוא אומר לי שאני מתעצבנת הרבה לאחרונה. זה הרי קצת ברור שאני אתעצבן הרבה לא? עם ככ הרבה אכזבות וציפיות. אומר לי שאם זה ימשיך ככה הוא ירד לג׳וב. זה קצת לזרוק לפח את כל העבודה שלי והמאמצים.
לא מרגישה פשוט שהוא מבין אותי באמת. לא מרגישה שמישהו מבין אותי באמת. ככ ויתרתי כבר על השמחה שלי. כנראה אני לא אהיה שמחה בשנתיים הקרובות ותפקידה של אשת קבע זה פשוט להיות שם בשבילו וזהו. לבטל עצמה לגמרי. כמה רחוק הלכתי עם זה? ויתרתי לו שלא אמר כלום על החודשיים נישואים . נשמע אידיוטי נכון? בשבילי זה ביג דיל.

תגובה נפלאה