אני בחרדות!!נוצת זהב

אז ככה..אני בחרדות שהתופעות שלהן זה לחץ דם,דופק מהיר וחזק,כאבי ראש וסחרחורות וגם קצת כאבי אזניים

החרדות נובעות מה כ ל ....כולל: מחלות,שרפות,פיגועים,רעידות אדמה,אסונות טבע,וכו'...בבקשה עיזרו לי!!!!

אין לי מה לומר חוץ מלתת לך חיבוקזמרת מיוחדת
היחיד שיכול לעזור בנידון הוא הקב"החוני המעגל פינות
תסמכי עליו שאין שום מקרה בעולם
אמונה זה לא לומר יש אלוקים
כל ילד יכול לומר את זה

החוכמה היא לחיות מתוך זה
שיש לעולם בורא ומכוון והכל מאיתו

תתעוררי הצרות באות לעם כדי שיחזור בתשובה
תזכרי שה' משגיח עליך בהשגחה פרטית

וממה נפשך אם נגזר על שונאיהם של ישראל פורענות
היא תגיע ללא שום קשר למצב הביטחוני ...
אני גם פוחדת כי יש לי אמונה ב"הנוצת זהב

אבל לפעמים היא מתעררת..מה עושים????

פרקטית?חוני המעגל פינות
לשכוח מזה להדחיק ולהתעלם
שליחיו הנאמנים של הקב"ה- יועצים ופסיכולוגים.נחמיה17

תלוי במה מדובר אבל בהחלט ראוי  להתייעץ עם גורם מומחה. (כי הוא גורם למומחה לבוא... לכן קוראים לזה ככה.)

וואי.. נשמההשלייא"י לעמ'י

דבר ראשון תרגעיי 

דבר שני הכל לטובה. את לא צכה לפחד בכלל. כל דבר שריבנו של עולם עושה אז הכל לטובה!!מכל דבר יש משוו טוב. זוכרת תחטיפה של 3 הנערים? נכוןן. זה היה הדבר המזעזע ביוותרר! כמה בכינו! התפללנו. ואז מצאו את המערות. אם הם לא היו נחטפים לא היינו יודעים שיש מערות. נשמה תחשבי עלזה בצורה הכי טובה שבעולם. סוומכת עלייך

תודה אבלנוצת זהב

להגיד רגעי..זה קל אני מנסה להירגע ולא הולך לצערי..כבר מתחרפנת מהמצב הזה...עצות??

כדאי שתשתפי את ההוריםשואף לאור

לכי לתרפיה!!!מתנחלת גאה!

מנסיון זה הכי עוזר בעולםםם!!!!

דיי עם השטויות, טיפול פסיכולוגי ודיי... זה לא בושה...ארי מש.

אני לא מבין למה אנשים מפחדים מטיפול פסיכולוגי?פשוט מאוד אדם עם חרדות לוקח טיפול ויוצא איש חדש ומאושר מה רע?

סתם אגב, שליש מאזרחי מדינת ישראל מטופלים בטיפול פסיכולוגי למרות שחצי מהאזרחים במדינה צריכים לקבל טיפול ולא כולם מקבלים, וכל אדם מומלץ לו טיפול בתור בונוס שישפר לו את איכות חייו למרות שזה לא חובה בכלל. 

(אדם שבריא בנפשו במאה אחוז הוא לעולם לא כועס, עצבני, מפחד, לחוץ, עצוב, מדוכה וכל המצבים הלא נעימים, שהלה תופעות שמאוד שכיחות במדינת ישראל, כך שכל אדם שרוצה לחיות רגוע ולהנות יכול לקחת טיפול).

כמובן לא הפכתי את חצי מאזרחי המדינה ל"חולי נפש" אלה לאנשים שצריכים לקבל טיפול למען איכות חייהם

בקיצור זה לא דבר רע וזה לא בושה ללכת לטיפול.

בסך הכל הולכים לרופא שישפר את איכות חיינו.

מומלץ לכולם.

ומי שצוחק צריך אשפוז.

לא בושה..זה נכוןנוצת זהב

אבל בואו אני יספר לכם את האמת...קצת נסחפתי והכנסתי את עצמי למקום הזה..ובאותה הדרך שנכנסתי לפחדים האלה אני גם עושה חזרה אחורה למקום הטוב שההיתי בו..מוציאה את עצמי אחרת זה כבר מעל ממה שאנחנו יודעים (כדורים,אשפוז,ולהרוס לעצמי את החיים ח"ו) אז ב"ה שאצליח לצאת מזה בכוחות עצמי ובאמונה שלמה!!

בכל אופן..תודה לכם אנשים יקרים!!חיוך

טוב, בהצלחה...ארי מש.

מאחל לך שתצליחי לצאת מזה בע"ה בכוחות עצמך.

יש הבדל בין כדורים לפסיכולוגית או יועצתתפוחית
ובכל מקרה מציעה לך להעסיק את עצמך כל הזמן בדברים שלא יהיה לך זמן לחרדות .תנסי לעשות דברים שאת אוהבת ויעשו לך טוב. ב"הצלחה
ביטחון בה' יתברך.א"י השלמה

"מי שאין לו ביטחון בה' יתברך, אינו יכול לחיות על פני האדמה. או ישתגע או יאבד עצמו לדעת כי הביטחון הוא הדבר המועיל מאיש המוני עד חכם ובלעדו לא יהיל" (ספר הצוואה להגה"ק מקאסוב)

כן.נכון. רק שאזנוצת זהבאחרונה

אני מאבדת את הביטחון בה' ואז אני מתחילה גם לפחד מהעובדה שאין לי ביטחון בה' ואז זה לא נגמר...

אבל כמו שאמרתי...אני צריכה לצאת לזה כמו שנכנסתי...ב"ה שהוא יעזור לי!!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Giniאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך