אז ככה יש משתמש אחר אבל מעדיף לא להשתמש בו.
בכל מקרה בעבר היה לי קשר ארוך חצי "קשר תיכון" מסוף השמינית עד סוף שיעור א' בערך בישיבה{שנה וחצי} שדיברנו מספר פעמיים על חתונה אבל מסיבות שונות היא לא רצתה להמשיך לחתונה וזה נגמר.
(יש לציין שלדעתי קשרים כאלה הם לכוארה האידאלים וכך היה גם בעבר שאנשים(סבא סבתא כדוגמא) התחתנו מוקדם וגדלו אחד עם השני וגם אם יש שוני וקשיים ממשיכים לעוד הרבה שנים)
בהתחלה הייתי בסוג של דיכאון מספר חודשיים, לא יכלתי להשלים עם זה אבל בסוף גם קיבלתי הצעה אחרת והתחלתי להמשיך, יצא לי לדבר עם הבחורה ההיא מספר פעמיים גם בהמשך בגלל דברים טכניים אבל ניסנו להמנע מלדבר יותר מידי{הודעות קולית בלבד כזה}
עכשיו מצד אחד כבר עברו שנתיים, וכל הצעה אני לוקח ברצינות, ואני זוכר ויודע גם עם מי יצאתי אחרי, ומי הן (בערך) באישיות וכדומה(חלק מהאישיות שלי לזכור היטב אנשים שהכרתי אפילו מעט יחסית)
אבל אני חושש שאולי לא באמת התגברתי.
והנה עובדה אחת היום אחרי תקופה יבשה של כמה שבועות חלמתי על פגישה שהייתה לי איתה(רק בעיוות פנים כיטלו זו מישהי אחרת)(וכמובן פגישה מתקדמת יחיסת שהייתה שגם דיברנו על חתונה)
והתעוררתי(אני קם בשעות האלה הרבה) ואני כבר לא בטוח שהתגברתי על הקשר ההוא, ואם לא התגברתי מה אני לא יודע מה אני אמור לעשות?
תודה מראש.



