בס"ד
בג"ץ החליט כי בן גביר צריך לעשות פשרה עם משטרת י-ם, בנוגע עתירתו להניף דגלי כ"ך, ככל הנראה הוא יורשה להניף דגלי הרב כהנא, אך בלי סמל האגרוף.
בס"ד
בג"ץ החליט כי בן גביר צריך לעשות פשרה עם משטרת י-ם, בנוגע עתירתו להניף דגלי כ"ך, ככל הנראה הוא יורשה להניף דגלי הרב כהנא, אך בלי סמל האגרוף.
שופטי בג"ץ הורו למשטרת ירושלים ולפעילי הימין איתמר ואיילה בן-גביר להגיע לפשרה בנוגע לצעדה אותה ביקש בן גביר לערוך עם דגלי כהנא בעיר.
במהלך הדיון טענה השופטת פרוקצ'יה, כי דגלי אש"ף אינם מהווים דגלי ארגון טרור לאחר שישראל הכירה ברשות הפלסטינית, מנגד טען בן גביר כי ההכרזה עלל אש"ף כארגון טרור מעולם לא בוטלה. השופטים הציעו כי הצדדים ישקלו צעדה עם דגלי הרב כהנא ללא סמל האגרוף.
בס"ד
אז מה זה יהיה??סתם מגן דוד צהוב??
בס"ד
ולשון הרע, בסדר??!!??
גם אתה עפ"י חוק יכול ללכת עם דגל ישראל בטיבה, קלנסואה,טירה, אום אל פחם...אבל אתה מעדיף לחמם את הכסא מול המחשב ולהתלונן.אתה נסית אי פעם לארגן צעדה של 100 איש עם דגלי ישראל באום אל פחם שאתה מדבר? העניין האחרון של אום אל פחם (אם הבנתי נכון...יוצא לי לדבר איתם..) זה לא ללכת לאום אל פחם בלי אישור,להעצר בכניסה לעיר,לפעמים גם לילה ולגמור את הסיפור. הפעם העניין היה לצאת לצעדה בתוך העיר,קבוצת יהודים שצועדת עם דגלי ישראל בתוך אום אל פחם. להזכירך,הרב כהנא ניסה בזמנו להכנס לעיר,ולא נתנו לו בשום אופן.אם בסוף הם יצעדו,זה יהיה משהו גדול. מה קשה?
וגם אתה יכול ללכת עם איזה דגל שתרצה,אבל אם יעצרו אותך על "תמיכה באירגון טרור,שייכות"או שאר הדברים שהם ממציאים, מן הסתם תבוא להתייעץ עם איתמר בן גביר על התיק החדש.אז הייתי ממליצה לך מתוך נחמדות לא ללכלך על מישהו שיש מצב שמחר תתצטרך להעזר בו...

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונה