היי.. אני ממש אשמח לשמוע פרטים על אולפנת בהר"ן:אנונימי (פותח)

איך האוירה, הרמה והלחץ הלימודי, התנאים בפנימיות, ההקפדה על הכללים, האוכל

וגם- לא קשה לכם להיות כ"כ הרבה זמן מחוץ לבית?..

פליז תענו לי רק בנות שלומדות/למדו שם בשנים האחרונות וממש מכירות..

ממש תודה נשמות

וגם- איך הצוות ומה היחס בין המורות לבנות..אנונימי (פותח)

עונהאי לעם ישראל

איך האוירה, הרמה והלחץ הלימודי, התנאים בפנימיות, ההקפדה על הכללים, האוכל

וגם- לא קשה לכם להיות כ"כ הרבה זמן מחוץ לבית?..

ממש כיף באולפנהחושף שיניים 

הלימודים ברמה גבוהה אבל אפשר להתמודדחצי חיוך

הפנימיות אחלה, יש 3-4 בנות בחדר והחדרים ממש נחמדים, אבל תלוי איזה בניין (לכל שכבה יש בניין שווה ובניין דפוק, אבל גם הדפוק נחמדקורץ)

האוכל בצהריים ממש טעיםמוציא לשון , בבוקר ובערב לפעמים נחמדכאילו מוציא לשון

לי אישית לא קשה להיות הרבה זמן מחוץ לבית, אולי קצת בהתחלה אבל מתרגלים... וזה ממש תלוי באופי של הבתמגניב

רוב המורות ממש חמודות, המחנכות נשמות, ויש ממש קשר טוב איתםחיוך גדול

מוזמנת לשאול עוד בכיף, וגם כתבו מלאאאאא בפורום על בהרן אז את יכולה לעשות חיפושחושף שיניים

וואו תודה רבהאנונימי (פותח)

עונה!אני ואתם!
​​איפה זה לעזעזל???מבולבל
אולפנה מתוקה כ"כ!!! היום נפתחה ההרשמה לשבת טרמחיותה' הוא ה-מלך!

בואי לראות אותנו. את האהבה את היראת שמיים את האיכות של הבנות. את האוירה הטובה. את ההשקעה בפרטים הקטנים. את הבגרות. ההקשבה. את זה שכולן מרגישות בנח. את ההוואי החברתי. הסעודות השירים הצוות... אני לא אשקר... הלימודים יחסית ברמה גבוהה אבל כל השבחים שכתבתי לפני כן- לדעתי זה העיקר.... כל היום בפאנןןן אולפנת בהרןןןןןצוחק ולגבי חיי פנימיה..... מתרגלים-מבטיחה.... אני חמשושית וכבר מרגישה בבית- ומממש ממש רגישים בשחרורים- כל חודש ארגון הייתי יותר מפעמיים בבית בשבוע. ובשבוע ארגון הייתי כל יוםםםם

אני גם- כל יום חזרתי הביתה השבוע אי לעם ישראל

המממ...אנונימי (3)

אני שישיסטית(:: אז ישלי יותר ניסיון פה משל החמשושיותקורץ

לי בתחילת חמישית היה קצת קשה מחוץ לבית.. זה תלוי גם מאוד בחברות- אם הן תומכות או לא.. ונגיד המחנכות- אם הן מבינות את המצב וכאלה בדר"כ הן שיא המפרגנות..

השיחרורים ממש קשורים למחנכת- אם היא מפרגנת אז זכית.. אם לא...

התנאים בפנימיות- תלוי באיזה בניין את.. יש חדרים עם 5 בנות גם.. לפעמים כיך ממש ולפעמים לא כ"כ.. באמת שתלוי בבת.. ואין כ"כ כזה את הפינה שלי בחדר וכאלה.. הכל ביחד.. שתכלס זה גם יתרון וגם חיסרון.. לגבי כללים- מותר רק סמארטפון כשר ומקשים.. תאמת שזה ממש אבל ממש תלוי במדריכה.. או בבנות נגיד אצלי בכיתה יש מללאאא בנות עם סמארטפונים.. בחמישית אבל בקושי היו.. זה הולך ומידרדר עם השנים נראלי צניעות- אם זה ממש מוגזם מעירים.. בעיקרון לא אמורים להגיע למצב הזה בכלל... הקשר עם המורות- תלוי מאוד ברצון של הבת והמחנכת.. קשר טוב ממש, משתפים וכזה גם סתם בצחוקים וכאלואים..(: 

בהצלחה!! אם את צכה עוד דברים.. בכיף!

וואי איזה מקסימות ממש תודה רבה..אנונימי (פותח)

מנצלש"ת- איזה מגמות יש?אנונימי (פותח)

מגמותאנונימי (4)

ביולוגיה, כימיה, ארץ ישראל, מחשבים, תקשורת, גרפיקה, ואני חושבת גם ספרות והיסטוריה (או שנסגר...)

נסגר היסטוריה ספרות..אנונימי (3)

איזה כיתה את?עציץ

אני לא הספקתי להירשם לשבת טרמחיותעוף קדימה
נרשמתי אתמול בבוקר להמתנה. מה הסיכויים שיתפנה לי מקום?
תלוי איפהאני121

זה ממש תלוי איפה את בהרשמת המתנה כי יש מלא כיפלויות..

בעיקרון לא נראה לי מישהו מבטל אז אם עדיין לא הודיעו לך שיש מקום אז לא נראה לי..\

תתקשרי לאולפנה לבדוק איפה את ברשימה

תודה!עוף קדימה
תודה רבה! אני ינסה
זה באסה אבל לונורא... גמאני לא הספקתי להרשם לשבת טרמחיו"תאי לעם ישראל

ואני באולפנהחושף שיניים

אני הספקתי נרשמתי לשבתאין כמו ה'

אני הספקתי להירשם לשבת אבל יש לי חברה שניסתה להירשם שעתיים אחרי וכבר לא היה מקום כי הקשמה נסגרה ממש מהר(באותו יום).

לאיזה אולפנות אתן עוד הולכות לבדוק???

=|אבוקדו|אין כמו ה'

ערד, רגביםעוף קדימה

איך אפשר?עוף קדימה

כאילו בעקרון אם אני לא יהיה בשבת טרמחיו"ת אז אני יארגן לי שבת עצמאית.. אבל איך את עשית?

ביום של הראיון הסתכלתי על האולפנה, דיברתיאי לעם ישראל
עם בנות ובררתי על האולפנה
סיימתי ללמוד שם לפני שנתייםאנונימי (5)
בעיקרון הכל תלוי בבת!
יש אוירה טובה מאוד, המון פעילויות חברתיות ובכללי השקעה מאוד גדולה על הצד החברתי, יש לכל כיתה מחנכת ומדריכה, שהן כולן מקסימות ממש, אבל לא תמיד כולן מתחברות.. אני נגיד עדיין חברה ממש טובה של המדריכת חמישית שלי, לא בקשר בכלל עם המדריכת שישית וממש קצת בקשר עם המדריכות שביעית שמינית... עם המחנכות אני כן הייתי בקשר, אבל בעיקר כי אני יזמתי אותו, שזה ממש חלק מהאופי של האולפנה מול הצוות שהרבה פעמים התלמידות צריכות ליזום.. ברור שהן שמות לב אם יש משהו קריטי, והן עושות שיחות אישיות עם כולן אבל ההמשך זה תולי בבת..
מבחינת חברויות החברות הכי טובות שלי הן מהאולפנה.. יש לי גם המון חברות מהשכבות אחרות אבל זה באמת תלוי בבת.. מה שכן, השכבות שם מאוד גדולות ואפשר לפעמים ללכת קצת לאיבוד...
מבחינת רמה לימודית- בעיקרון נחשב שהרמה ממש גבוהה, אבל באים לקראת בנות שצריכות יותר עזרה. אני חושבת גם שהרב נוימן אמר שפתחו תוכנית חדשה לבנות שמתקשות שמשולבות בכיתות הרגילות ויוצאות לשיעורים פרטיים.. לא יודעת אם זה יצא לפועל אבל שווה לבדוק...
התנאים בפנימיות ממש טובים.. אבל ניקיון וסדר זה תלוי ממש בבנות, יש בדיקת חדרים ולפעמים כן מוציאים מהשיעורים בשביל לסדר אבל כמו שכבר כתבתי זה תלוי בת וחדר. האוכל ממש ממש טוב! שינוי לפני כמה שנים את כל המערך של האוכל והאוכל מצוין ממש, יש מגוון מאוד גדול... ארוחות בוקר וערב טובות, לא וואו, אבל אכילות וטעימות. ..
ומבחינת הקושי להיות מחוץ לבית- בהתחלה זה באמת לא פשוט לרוב הבנות, מתרגלים לאט לאט.. לי אישית זה גרם ממש להעריך את הבית, ושמחתי מאוד לחזור הביתה.. זה גם עיניין של תקופות - נגיד בשמינית שלי כל הזמן רציתי להיות בבית, הייתי צריכה בית וממש באו לקראתי איפה שיכלו.. (גרתי רחוק אז זה לא קרה הרבה שבכלל ביקשתי)
בחמישית מתחשבים ממש בבנות, וכן משחררים... אבל לפעמים לא, וצריך לדעת שזה לא בשביל לדפוק אותך או משהו כזה, אלא בגלל המכלול הגדול של הכיתה שכבה.. היה לי פעם אחת בחודש אירגון שלא השתחררתי כי גרתי רחוק וכל הכיתה שלי השתחררה ונשארתי לבד מהכיתה... יום אחרי זה המחנכת באה לבקש סליחה ושהיא שמה לב לזה רק בבוקר שאחרי ושזה דבר שאף פעם לא קורה כי מנסים לחשוב גם על הבנות שנשארות באולפנה שיהיה להם כיף וטוב...
ובקיצור- זו ממש אחלה אולפנה! הלוואי עלי לחזור לשם לעוד כמה שנים ... תנצלו אותה כי השנים האלה לא חוזרות....
ועוד משהו אחד קטןאנונימי (5)
המורות המקצועיות הן מחנכות כל אחת בפני עצמה! תמיד התפעלתי מזה שהן שמות לב לזה שאני קצת עצובה והיו שואלות מה שלומי ואיך הן יכולות לעזור..
יש לי מורה אחת לאנגלית שלפני פורים החליטה להעביר שיעור חברה על מסכות ולא ללמד אנגלית... והמורה שלי למתמטיקה הזמינה אותנו אליה הביתה כמה פעמים...
הן עד כדי כך משמעותיות שיש לי חברות שהזמינו אותן לחתונה שלהן...
זה דבר מקובל לבוא לסתם שבת אחת כי לא הספקתי להירשם לשבת?עוף קדימה

כאילו אני ידבר כמובן עם האולפנה ויתאם איתה... אבל זה מקובל? או שזה סתם יהיה מביך?

מה תעשי שמה?אני121

לא בטוחה שייתנו לך ונראה לי סתם תשתעממי..

עדיף לך לבוא שתם יום אחד בשבוע 

בסוף יש יום פתוח למי שלא בשבת עוף קדימהאחרונה

חיוך

אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i

כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.

אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.

הבנות שלי לומדות שם.

שווה לבדוק

אולפנת מבשרת חרשה

תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך