אני יודעת שזה כבר נושא שמיצו המון, אבל אני ממש מבולבלת.
התינוקת שלי בת 13 חודשים, ואני מונעת עם סרזט. עד עכשיו הכל היה תקין ולא קיבלתי מחזור או כתמים. כבר שלושה חודשים שהיא לא יונקת בככל במשך היום אלא רק לפני השינה, ולפעמים בבוקר (אם היא התעוררה לפני שיצאתי מהבית...) שבת שעברה היא נשכה אותי תוך כדי הנקה ואהבה את התחושה- במשך כל ההנקה היא נושכת וצוחקת לחילופין (ואני לא יודעת אם לבכות או לצחוק...![]()
) במוצ"ש היא ניסתה שוב ולא הסכמתי לה- הוצאתי את הפיטמה מהפה שלה ואמרתי לה שכואב לאמא וככה לא עושים והצעתי לה שוב לינוק. היא התחילה לבכות בעלבון ודחפה אותי. מאז היא לא מוכנה לינוק שוב וכל פעם שניסיתי להציע לה היא דוחפת ולא מתעניינת. כבר כמעט שבועיים עברו מאז ההנקה האחרונה.
אתמול הייתי אצל רופא משפחה שלי (רופאת נשים הקבועה שלי עמוסה מאוד- התור הבא שהצלחתי לקבוע הוא לסוף מרץ) לדבריו- סרזט בלי הנקה לא מהווה הגנה מספיקה. לא שווה להכניס התקן לתקופה של פחות משנה. הוא המליץ על כדור עם הורמון (אני לא זוכרת את השם) אבל אפשר להתחיל רק אחרי שאני מתחילה לקבל את המחזור.
מה לעשות בינתיים? נרות? מהפורומים כאן ומאחיות שלי אני שומעת שנרות לא מונעים מספיק (יש לי 2 אחיות שנכנסו להריון עם נרות) ואני ממש לא יכולה להרשות לעצמי הריון נוסף עכשיו. יש לי ילד בן שנתיים+4 ותינוקת בת 13 חודשים. ההריונות שלי הם הריונות בסיכון ואני צריכה להיות בשמירה החל משבוע 20. בעלי עכשיו בלימודים עד סוף שנה ועכשיו התחיל פרויקט גדול בעבודה שאני אחראית עליו (גם קידום גדול בתחום שאני מנסה להיכנס אליו כבר הרבה זמן וגם תמורה כספית גבוהה מאוד)
בנוסף, בחודש האחרון יש לי הרבה הפרשות לבנות סמיכות כמו שתמיד היה ביומיים לפני מחזור, אבל הוא לא מגיע. אני בלחץ, אולי אני בהריון???