שלום
אני יודעת מה הכיוון שלי, את האמת אני די סגורה על עצמי.. יש אולפנה ספציפית שאני ממש רוצה, אבל אני לא שוללת אופציות אחרות..
אני מחפשת אולפנה תורנית, רמה לימודית טובה (אבל לא חנוק!!) עם דגש חזק על חברה, על הביטוי העצמי של הבנות, עדיף אולפנה קטנה, ושתיהיה פנימייה מלאה.. ציפיות מוגזמות מדי? אני לא חושבת..אבל למרות זאת, לאט לאט עם הזמן אני קולטת שאין כמעט את מה שאני מחפשת.. וזה מבאס ממש! יש אולפנות כאלה - אבל בלי פנימייה. או רמה תורנית נמוכה, או פנימייה חלקית (למשל אולפנת טוהר.. נשמעת אולפנה פצצה!! אבל אז גיליתי שהיא פנימייה חלקית.. מבאס טילים!!)
האולפנה היחידה שמצאתי שממש התחברתי אליה זו אולפנת הרב בהר"ן.. וברוך ה' שמצאתי, אבל בחייאת.. לא יכולתי לבחור אולפנה, כי כמעט ולא היו לי אופציות אחרות!
אני רוצה לגדול ולצמוח מכל הבחינות, לפתח את הכישורים והכישרונות שה' נתן לי, אני רוצה תורה, אני צמאה לקדושה!!
למה אין מספיק אולפנות תורניות טובות שהן פנימיות?? זה נורא מתסכל! באמת! האם אתן מכירות אולפנות תורניות ואיכותיות, שהן פנימיה? אבל באמת איכותיות! למה היום כל כך קשה למצוא אולפנות שהן לא בגדר "לא כמו פעם.."??
אני מקווה מאוד שיש אולפנות טובות שעדיין לא שמעתי עליהן.. כי אם לא, אני מתוסכלת רשמית.
אני מרגישה שאני חורשת את האולפנות בכל הארץ, וכמעט לא מוצאת אולפנה מתאימות..
רעיה? לא. כפר פינס? לא. אבן שמואל? לא. מעלה לבונה? סיכוי קלושש... אולפנת קרית ארבע? לא. הללי? לא.
שירת הים? לא. (אני ממש אוהבת שירה, דרמה וכו'..) והרשימה עוד ארוכה... זה לא שאני לא מכירה אולפנות, אני מכירה, הן פשוט לא מתאימות לי..
אז אני בודקת בבהר"ן. ומה אם לא ייקבלו אותי? (חס וחלילה
) לאן אלך??
אז זהו. פרקתי! אם למישהי יש רעיון אני כולי אוזן!!
תודה רבה![]()