בס''ד
טוב אז...אני והחברה שלי לשעבר נפרדנו לפני חצי שעה אולי בערך חחח,כנראה שהיא גם שונאת את האומץ שלי ולא יכולה לסבול אותי מלבד למה שהיא טענה שהיא נפרדת ממני
כואב לי?או כן,כואב לי.צום עשרה בטבת עוד רגע חחחחחח יש לי סיבה טובה להראות באבל,אבל לא...אני קשוח מבחוץ,האמת שגם מבפנים.היא ויתרה עלינו,על משהו די עלוב האמת...די מאכזב אותי,כל מה שעשיתי בשבילה וכל פעם שסלחתי לה...ולה לא אכפת...אולי כן,לא יודע.
אחח,אני אהיה בסדר בעזרת השם יתברך,הסבל מגרד את עצמו די מהר.אני יודע שאצליח להתגבר די מהר בעזרת השם יתברך.
מה לעשות?לנשוך שפתיים ולהמשיך הלאה
אז...לפני חמש דקות דיברתי עם השכנה שלי והצעתי לה לצאת אתי ביום שלישי,היא חרדית.העניין הוא שהמשפחה שלה ממשפחה שמתחתנת בגיל צעיר...נניח 17?עריכה:שכחתי להוסיף שהיא אמרה לי גם שאבא שלה מחפש עובדים אצלו בחנות ממתקים ושהוא משלם סכומים די נאים,כמובן הכנסתי את העניין שיש לי לימודים ואמרה לי שתשאל אתו אם זה אפשרי בשעות שאין לי לימודים בהם ושעות שהן נורמליות לא שתיים בלילה חחח(אחרי הכל,אני גם צריך לישון,ולא כדאי לאכול ממתקים בלילה חחח ומאוחר מאוד השעות האלה)
ונחשו בן כמה אני עוד מעט!!!בעזרת השם יתברך!!!היא סיפרה לי על זה ופחדה שאני אירתע,או,תצחקו עליי שאחרי חמש דקות אפשר לדבר על חתונה!מהמעט שדיברנו,גיליתי שיש לה יום הולדת בתאריך העברי כמו שלי,אדיר לא?ברוך השם יתברך.
תאחלו לי בהצלחה!!
מצטער שאני לא במשתמש הראשי,איבדתי את הסיסמה שלו חחח


).)
נהניתי מה נ"ב 2


שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם