אז קראתי כמה שרשורים שנפתחו כאן לאחרונה..אני לא מגיבה אף פעם אבל הרגשתי שאני צריכה לפרוק ואולי מישהו יזדהה או יתן עצה שתעזור..
כשאני חושבת על חתונה ועל עצמי מתחתנת..זה משהו שאני מאוד רוצה אבל גם מאוד מפחדת ממנו.
מה אם הבחירה תהיה לא נכונה? כמה סיפורים יש על כאלו שבן הזוג או בת הזוג השתנו שניה אחרי החתונה..
מה יהיה עם החופש שלי? האם האני שלפני החתונה יעלם?
אני לא מצליחה להיפתח לאף אחד..רוצה להתחתן אבל שוללת כל הצעה שעולה. טוב לי ככה. כמו שאני. לא פגיעה מול אף בחור. לא צריכה לעשות השוואה עם אחרות כי אולי הוא פתאום יראה מישהי אחרת שמוצאת חן בעיניו..וכמה סיפורי בגידות יש? לשים את כל עולמי אצל מישהו שאולי יפגוש במקרה מישהי אחרת ויעדיף אותה על פניי?
אנשים מבחוץ לא מבינים למה אני לא מעוניינת לדבר על חתונה כרגע..אני דוחה את זה כל פעם שהנושא עולה ומתנהגת כאילו לא אכפת לי למרות שמבפנים כל מילה על העניין מכאיבה ממש.
כל קשר שהיה לי חתכתי ישר והסברתי לעצמי שאני לא מוכנה אבל גם כשהסברתי לעצמי את זה ידעתי בתוך תוכי שזה שקר ושאני פשוט מפחדת להמשיך ולהיקשר או בכלל לפתח רגשות ולקבל דחיה.
ועוד משהו שאני יודעת שהרבה בנות מתמודדות איתו-הפחד מכיסוי ראש..איך אהיה איתו?
כאילו חצי מהאישיות שלי תיעלם..אני יודעת שאלך עם כיסוי כי זה מה שצריך אבל אני מפחדת שלא ארגיש אני..
יש לי כל כך הרבה פחדים מחתונה וזוגיות בכלל איך יוצאים מזה?
אני לא רוצה להגיע לגיל שיהיה מאוחר מדי..אני מספיק דוחה את זה כל הזמן..
[מה שאסור הלכתית חחח]).