בס''ד
ביקשת הפסקה,אני חתכתי.
הראיתי כעס עלייך לאחר שזה נגמר,ומילים שמראות שאני עדיין אוהב אותך.
מה ציפית שאעשה אחר כך,אה?שאבכה ואמרר על כמה החיים שלי אכזריים?שאשלח לך אינספור הודעות שמבקשות שתחזרי אליי כי אם לא החיים שלי יהיו אומללים?וכואב לי לחשוב שאת פגועה.כואב לי.אני לא יודע אם את כן,השארת רושם בפרידה של ''זה לא מזיז לי''...אבל עכשיו את מראה שזה כן מזיז לך,לא יודע אם כן,לא יודע אם את עושה את זה לטובתי,לרעתי,מנסה לפגוע בי,אם את רוצה שנחזור...לא יודע!לא יודע כבר מה את רוצה!איך אני אמור לדעת את זה כשאת מחליפה זהויות?
את לא מכירה אותי מספיק טוב?את לא זוכרת את הפעם ההיא שדיברנו על הכישלונות...?שאמרת לי מה יקרה שתיכשל ועניתי לך...פשוט אמשיך הלאה,לא משנה כמה הכישלון כואב.זה היה אותו יום שהתווכחתי אתך על כמה הלימודים לא חשובים...אני לא יודע כבר מה את רוצה ממני,אם זה לרומם את האגו שלך,אם זה לנסות להצית בי רגש מחדש בכדי לפגוע בי,אם זה רק לנסות להצית בי רגש מחדש...אבל בבקשה ממך,תהיי כנה!אני שונא חוסר כנות.יש לך משהו להגיד לי?פשוט תאמרי.את כל מה שעל לבך.מאין לך מה תהיה התשובה,אה?את לא תצליחי לפגוע בי אלא אם כן אני נותן לך לעשות את זה!
אני ואת ברוך השם יתברך לא טיפשים,שנינו יודעים שזה רק תירוץ לשליחת הודעה מה שכתבת לי...אז,בבקשה ממך,תהיי כנה.ואם את לא מוכנה,אז תעזבי אותי כבר.כי נמאס לי כבר מזה.