זה היה כ'כ מוזר
היא ממש משוגעת
העיניים שלה, מפחידות, היא מביטה בי במבט של משוגעת שצריכה ללכת דחוף לבית חולים פסיכיאטרי ומספרת לי שיש לה סיפור חיים לא פשוט
לא ידעת מה לחשוב זה התחיל בפחד עבר לדחייה אח'כ רחמים ואח'כ קבלה עוד לא הגעתי להבנה
אני הספקתי לברוח ממנה, נתתי לה את זה והלכתי והיא ממשיכה להודות לי , נו באמת, זה לא שמגיע לי תודה
אני רואה אותה מתבוססת בכאב של עצמה אני רואה אותה מתמרמרת ומגיע לתחתית של רחמים עצמיים והיא בוכה, היא כ'כ בוכה, והיא משתחררת ומתוך הבכי הזה נבע משהו טוב, אני לא רציתי להסתכל עליה בכלל, זה עיצבן אותי משום מה, כי אני ברחתי ממנה והיא קופת לי מול העיניים
ואני כמו טיפשה קטנה שמחה שהצלחתי לברוח, לברוח
אח'כ היה לילה ושכחתי ממנה ויום אחרי זה אני רואה אותה שוב, והמצב השתפר, זה עשה לה טוב, וזה הרגיש לי קצת כת וגם אני עשיתי לה טוב שוויתרתי לה על השטות הזאת שהיא נתלית בה
וזה עדיין עיצבן אותי לראות אותה והיא קפצה לי מול העיניים ורציתי שתלך
אבל לאט לאט היא התרוממה ושמחה "בערב ילין בכי ולבוקר רינה" היא עדיין הייתה היא, אותו דבר, מתמרמרת וחושבת על עצמה יותר מדי אבל הפעם היא חשבה איך לרומם את עצמה גם, ושוב היא אומרת לי תודה
ואני הייתי נחמדה למרות שזה היה קשה
היא אומרת לה בואי נרקוד, וזה לא הלך לה אז היא אומרת לאחרת והיא נותנת לה הערכה, היא כ'כ מקסימה, והיא שימחה אותה והיא הייתה נראית לי כמו ילדה קטנה וטיפשה, ואני כועסת על עצמי שאני מעיזה לחשוב ככה אבל היא באמת נראית לי ככה, והם רקדו, ורקדו ולא ידעתי מה לחשוב אז התחלתי לצחוק
ולצחוק, והרגשתי צבועה ורעה מאד, מה את צוחקת?
גם אני הייתי פעם ילדה קטנה וטיפשה, והייתי מתמרמרת ככה, לא טיפשה עד כדי כך ולא עם עיניים משוגעות ומפוחדות כאלה, לא, אני תמיד הייתי חזקה ונחושה, וגם כשנפלתי לא פחדתי, אז אולי, אולי לא סתם ראיתי אותה, והיא לי אינטרקציה איתה, והיא נגעה בי והרגשתי אותה, את ליבה וזה הפר את שלוותי
כמובן שזה לא היה סתם
וזה בכלל כ'כ קצת ממה שהיה שם, היה כ'כ מוזר
יש לי עוד הרבה מה להגיד על זה ועל שם וזה היה קצת כמו כת